Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg nem könyvelem el, ha le tudtunk dolgozni 7 pontot sztem még nyerhetünk, főleg úgy hogy a madrid is botlik.Danka00792 írta:Nem olyan biztos. Jo, lehet, hogy az Arsenal és az MU jo(bb) formában van, de ahogy Txiki is megmondta, a Celic elleni meccs fontosabb volt, mint az Atletico elleni. Szoval a BL fontosabb mint a bajnokság, ami lassan (ahogy én látom) eluszik. Ha nagyon rákoncentrálnak a játékosok a BL-re, és a maximumot adják ki magukbol, akkor lehet reménykedni.Capon írta:Jaj szegény Madrid...![]()
annyira sajnáltam öket. Viszont nálam kétség sem fér hozzá, hogy ha a Mu-t vagy az Arsenalt kapjuk akkor mi is rövid úton bucsuzunk a BL-től.
![]()
A mostani fordulo után én meg már elkönyveltem, hogy a Real nyeri a bajnokságot.
FORZA BARCA!
Ez pontosan igy van ahogy mondod!azt mondja nekem ma egy Madridos barátom hogy nem is kellett nekik annyira a Bl! na mondom szánalmas vagy! Te is csak mentegetőzni tudsz ! A bajnokságot meg megnyerjük ezek ellen!Hajrá Barca!socio66 írta:Szánalmas csapat ez a Madrid...![]()
Olyan mint az Inter...
Hiába jo a hazája bajnokságában,ha a Bl-ben
nullák!......Aztán meg "önfeledten" ünnepelik
a bajnoki címet,miközben persze otthon magukban
sírnak a játékosok meg a vezetők is hogy már megint
leégtünk európában....
Ezen csak nevetni tudok![]()
![]()
Helyedben csöndbe maradtam volna, mert mi sem villoghatunk nagyon a BL teljesítményünkkel a történelem folyamán. Olyannal szapuld az ellenfeled amire nem tudnak reagálni azzal hogy bagoly mondja verébnek...socio66 írta:Szánalmas csapat ez a Madrid...![]()
Olyan mint az Inter...
Hiába jo a hazája bajnokságában,ha a Bl-ben
nullák!......Aztán meg "önfeledten" ünnepelik
a bajnoki címet,miközben persze otthon magukban
sírnak a játékosok meg a vezetők is hogy már megint
leégtünk európában....
Ezen csak nevetni tudok![]()
![]()
Ne viccelj már. Méghogy simábban ki estünk volna...aronba írta:Felesleges valakit arról megitélni mekkorát focizott a Róma ellen. Figyelembe véve hogy a Barca mekkora formában van szintén kiesett vona a Rómával szemben talán még símában mint a Madrid.Nehéz egy olyan csapat ellen játszani akik 8 emberrel védekeznek
Nem tudom, látom. Sarkal egyet a pályán és minden reálos már le akarja szCS0ki írta:Húú, kösz hogy szóltál! Egy csomóan teljen el vanna tévedve, én is elvoltam! gyorsan megyek és szólok mindenkinek!Csakhogy Robinho nem húzóembere a reálnak. Erről ennyit...Elvégre ezt Te biztosan tudod!
Bármit is mondasz nem volt Eto'o a Barca elött sztár. Én elöször ott figyeltem fel rá, amikor egy indény végi Real meccsen, a Mallorca szineiben rugott 2-t a Realnak. Puyol ott van a világon a top 10 védöben (szerintem). Innentöl kezdve (számomra) sztár.cruyff írta:Hát azért volt ott egy Eto'o nevezetű emberke is... persze a laikusoknak akkor még nem volt "nagy" név, csak azoknak, akik figyelemmel kísérték a spanyol labdarúgást... hát Puyol nem kimondottan a "sztár"szerintem ha hallaná, kikérné magának...
![]()
![]()
Húú, kösz hogy szóltál! Egy csomóan teljen el vanna tévedve, én is elvoltam! gyorsan megyek és szólok mindenkinek!Csakhogy Robinho nem húzóembere a reálnak. Erről ennyit...
Ebben viszont van valami. Gondoljatok bele! A barca és a reál tulajdonképpen egymás negatívjai. Egy ottaninak ez már többről szól: hagyomány, politika, történelem. Ott valóban összeegyeztethetetlen a kettő. De egy magyarnak, könyörgöm. Mi a futballt szeretjük bennük. Márpedig a barca és a reál -játékfilozófiája, stílusa, támadó attitűdje alapján - akár testvércsapatok is lehetnének. Aki beleszeretett a barcába, annak a reál játéka is tetszik ha jól megy nekik és fordítva. Én valszeg azért lettem barcás mert pici koromban a barcát láttam többször és jobban játszani, én a Stoichkov-Cruyff-féle dream team-en nőttem fel... valaki más, nálam fiatalabb szurkoló pedig lehet, hogy a del Bosque-Raul-Morientes-féle reálon nőtt fel... de véleményem szerint egy MAGYAR (hangsúlyozom, MAGYAR, még pontosabban nem katalán vagy spanyol) szurkoló közelebb áll egymáshoz a futballról alkotott felfogásában, mint egy MU és egy Arsenal -drukker...és még sorolhatnám.... mert mi mind a szép, technikás, latinos, támadófocit szeretjük. Én személy szerint mindig Barcás voltam, de például egy angol, német stb..csapat ellen a reálnak drukkoltam. Egészen a Figo-ügyig..... Figotól, majd később Beckhamtől kezdődően megutáltam a királyiakat... ez van...CS0ki írta:Nincs is alapból! Csak a "maradék" csapatból! Szeretem a spanyol focit, ezért nekik drukkolok, persze a Madrid az első, és ott, ahol versenyben van a Barcelona, ott értelemszerűen a Madridért szorítok, és ha szükség van rá, akkor a Barcelona ellen, mint pl a bajnokságban. De ahol nincs ott a Madrid, ott minek szurkolnék a Barcelona ellen?Ha szíből drukkolsz a Real-nak, nem tudom elképzelni, hogy a Barca is ott legen a saját top 3 favoritodban.![]()
De ez Magyarország!Spanyolországban kinevetnének, ha ezt mondanád.![]()
Szerinted én innen Budapestről hol nem szarom le Katalóniát meg Kasztíliát?már csak Kasztília és Katalóni különbsége,Nem érdekelnek!
"A reál madridnál húzóembernek lenni nem kis dolog." Ezzel egyetértek. Csakhogy Robinho nem húzóembere a reálnak. Erről ennyit...barca99 írta:Én is többre tartom Messit, de azért ez a Robinho gyerek is tud valamit.Azért egy Real Madridnál húzó embernek lenni nem kis dolog. Szerintem.
Imádom a barcát, nem szeretem a reált és a koboldmakikat, főleg a robinnyó főkoboldmakit. Ilyen egyszerű.koboldmaki írta:érdekes elmélet! én vhogy nemtudnék a Barcának szurkolni akkor sem ha mondjuk a Real kiesett a BL-ből, sőt pont az hogy ellenede hát mindegy
Hát azért volt ott egy Eto'o nevezetű emberke is... persze a laikusoknak akkor még nem volt "nagy" név, csak azoknak, akik figyelemmel kísérték a spanyol labdarúgást... hát Puyol nem kimondottan a "sztár"Danka00792 írta:Hát igen. A Real szisztémája. De kérdem én, 04-05-ös idényben hány sztárunk volt? Ronaldinho (talán Deco, Puyol) a többiek "csak" kiválo focisták voltak. És bajnokságot nyertünk. Azutáni évben pedig BL+Bajnokságot.MichaaBee írta:EJJHA!!! jártam a madridsta fórumon, szétnézni, h ott mennyire vannak elszállva!
AZÉRT SIRÁNKOZNAK, MERT NINCS ELÉG SZTÁRJUK ÉS EZÉRT NEM TUDNAK BL-T NYERNI!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IDÉZEM: "ÍGY NEM LEHET BL-T NYERNI. A SIKERHEZ KELL LEGALÁBB 6-7 SZTÁR!
Kapásból mondanék egy csomót: casillas, rámosz, kannavarró, Robinho, nistelrooy, raúl, saviola, guti, diarra, pepe, heinze, salgado,
még mindig ezen fetrengek![]()
![]()
![]()
![]()
Hülye ez az ember, tényleg a bírót fel merte hozni?Vito írta: -Clownderon nem a sérültekkel és a bíróval magyarázza a kiesést, de azért megemlíti mindkettőt![]()
Nem olyan biztos. Jo, lehet, hogy az Arsenal és az MU jo(bb) formában van, de ahogy Txiki is megmondta, a Celic elleni meccs fontosabb volt, mint az Atletico elleni. Szoval a BL fontosabb mint a bajnokság, ami lassan (ahogy én látom) eluszik. Ha nagyon rákoncentrálnak a játékosok a BL-re, és a maximumot adják ki magukbol, akkor lehet reménykedni.Capon írta:Jaj szegény Madrid...![]()
annyira sajnáltam öket. Viszont nálam kétség sem fér hozzá, hogy ha a Mu-t vagy az Arsenalt kapjuk akkor mi is rövid úton bucsuzunk a BL-től.
Hát igen. A Real szisztémája. De kérdem én, 04-05-ös idényben hány sztárunk volt? Ronaldinho (talán Deco, Puyol) a többiek "csak" kiválo focisták voltak. És bajnokságot nyertünk. Azutáni évben pedig BL+Bajnokságot.MichaaBee írta:EJJHA!!! jártam a madridsta fórumon, szétnézni, h ott mennyire vannak elszállva!
AZÉRT SIRÁNKOZNAK, MERT NINCS ELÉG SZTÁRJUK ÉS EZÉRT NEM TUDNAK BL-T NYERNI!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IDÉZEM: "ÍGY NEM LEHET BL-T NYERNI. A SIKERHEZ KELL LEGALÁBB 6-7 SZTÁR!
Kapásból mondanék egy csomót: casillas, rámosz, kannavarró, Robinho, nistelrooy, raúl, saviola, guti, diarra, pepe, heinze, salgado,
még mindig ezen fetrengek![]()
![]()
![]()
![]()
Mert hála az égnek a Barca vezetők -a real vezetőivel ellentétben- nem úgy gondolkoznak ahogy a szurkolók. Láthatod, ha néha beleolvasol itt 1-2 topikba, hogy nálunk is ugyanaz lenne amennyiben a szurkolókon múlna.koboldmaki írta:na ez az ami felfoghatatlan! miért van az hogy a Barcánál évek óta stabil az edző kiléte és egy csomó játékos? miért van az hogy a Realnál minden nyáron (vagy év közben) új edző kérdés, új játékos (esetleg új elnök) kérdés??? Hihetetlen komolyan!!
Bizalom kérdése szerintem. Amúgy a Barcán belül ( bármennyire is üzlet...) családiasabbnak tűnik a hangulat. És, ha Rijkaard azt mondja, hogy jobb lesz akkor elhiszik neki. Szerintem egy ideig ezt így teljesen jól van. De , ha nem nyerünk semmit azt már biztos nem nyelik le neki.koboldmaki írta:na ez az ami felfoghatatlan! miért van az hogy a Barcánál évek óta stabil az edző kiléte és egy csomó játékos? miért van az hogy a Realnál minden nyáron (vagy év közben) új edző kérdés, új játékos (esetleg új elnök) kérdés??? Hihetetlen komolyan!!