Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ahhoz is túl hosszú, hogy mákkal legyen megmagyarázva. Azért a második félidőben még volt 1-2 nagy helyzete a Villarrealnak, szépen játszottak.Ez már túl hosszú folyamat,h ne legyen dühítő..
Tra-dammmm,nah ezért mákosozzuk a csapatodat,ha ők is azt kapnának mindig amit megérdemelnének,akkor kb +2pont előnyőtök még lenne,vagy kitudja....de ez már sok,h mi simán partyban vagyunk a meccseken,mégis kikapunk,mert fontos szituban hibázunk...ti is ezt csináljátok,csak kapufa,stb, meg az ellenfél nem használja ki...nálunk igen. Ez már túl hosszú folyamat,h ne legyen dühítő..CS0ki írta:Hmm, a semmiből Villarreal vezetés...kis túlzással a Barcelona több helyzetet dolgoz ki egy félidő alatt, mint mi az elmúlt 3 meccsen, és mégse vezet!
Ennek most mi értelme van amúgy?Már bocs..."Hogy is fogalmazhatnék Ronaldoval kapcsolatban? Más dimenzió." - Sir Bobby Robson. Laughing
Ezt ha Cristianora nyilatkozta akkor ebben igaza is van mert a Realnak
még egy ilyen játékos nincsen és reméljük hogy nem is lesz.
Sztem úgy értette hogy azért büszke mert fontos gól volt hiszen azzal egyenlített a Real, persze lehet hogy én gondolom félreM.Riijkaard írta:Láttam a gólt amit Híguain rúgott és azután azt nyilatkozta hogy a Goal.com
-on legalább is azt irták hogy nagyon büszke arra a gólra.Én ehezz csak
ennyit tennék hozzá hogy olyan gólra amelyben egy játékosnak köze
sincs a labdához és egy védő valamint egy kapus hiba által a gólvonalon
nagy nehezen odatévedt labdát éppen sikerült még 1m-ről bekotorni
hát erre aztán tényleg büszkének kell lenni.
igazából nem is katalánok, inkább az ottani kb 1.5 millió spanyol szurkol nekik.Aprieto írta:Attól még hogy katalánok, nem biztos hogy megérdemelnek pontot a meccsen, ha rosszul nyomják...
Ezt mint szurkoló mondom...Varatrix írta:Mondja ezt egy Betis szurkoló? Az Espanyol eleni győzelem hogy is mondjam ... Nem az a real edzőén és nem is a játékosokon mullott. Sokkal inkább azon hogy az Espanyol nem Real Madrid szintű csapat... Bármennyire is inkább neki szoítottunk! Hiszen az Öcsikénk:D!!!!!!!!!
azért ennek a "több, mint egy klub" dolognak nem csak a pr miatt van jelentősége, a katalánok ezt valóban így gondolják. a franco-éra alatt az FCB volt az, amivel a hovatartozásukat a legjobban ki tudták fejezni, éppen ezért akarta az a szartartály "caudillo" megszűntetni a Klubot és szétszórni a sociokat. nem véletlenül köszönnek úgy (is) az emberek egymásnak kataloniában, h visca el barca, visca catalunya! de ajánlom figyelmedbe Varga Tamás aláírásában az anritól idézett részt, az is eléggé átadja a lényeget.CS0ki írta:Ez olyan, mint a Barcelonánál a "több, mint egy klub" dolog! Egyszerűen jól hangzik mind a kettő, egy szép PR fogás, aztán kész.(és itthonról nézve nekem mindkettő egy baromság...)magát a klubjukat, azt a fílinget, ami őket körülveszi, amit ők "madridizmusnak" hívnak, de megmagyarázni senkis sem tudja, h konkrétan mi az
Hát teljesen egyetértek, én is tudom milyen kisebbségben élni, felvidéki vagyok! A szívem mélyén talán ezért is lettem egyrészt egy katalán csapat drukkere!Blaugrana10 írta:Kedves Varga Tamas te talan katalan vagy? Hat nem... Te nem tudod, h milyen kisebbsegben elni!!! Na jo most mar a katalanoknal is javult a helyzet, nem ugy van mint regen. Tudod en tudom: Erdelyi vok. Na de ezen nincs mit vitatkozni, nem ezert regisztraltam. Ja s Csoki megnyugodhat, mert meg rengeteg jo elmenyem volt az eletben, azon kivul h a Barca megverte a Realt.
Hát ha annyi labdát szórnak el a saját térfelükön, mint nálatok...ElRamos írta:Egyben azért biztos vagyok. Ha a Barcelona a Rómát fogja kapni, nem lesz az olyan egyértelmű mint amilyennek hiszik itt néhányan...
Az, hogy 1-1 ember mit ír, az egy dolog...Itt egy Barcás nemrég azt írta, hogy micsoda selejtek itt a Barca drukkerek...Egyiket se kell komolyan venni!Nem tudom olvassátok e a madridista forumokat de ez csak egy ideézet hogy a ''Roma középszintű csapat'' .
Ez olyan, mint a Barcelonánál a "több, mint egy klub" dolog! Egyszerűen jól hangzik mind a kettő, egy szép PR fogás, aztán kész.(és itthonról nézve nekem mindkettő egy baromság...)magát a klubjukat, azt a fílinget, ami őket körülveszi, amit ők "madridizmusnak" hívnak, de megmagyarázni senkis sem tudja, h konkrétan mi az
A Rómát én nem nevezném középszintű csapatnak...Varatrix írta:Viszont én azért utállom a Madridot mert a Multukra hivatkozva nagy a szájuk. hiába nyertek 9x BL (Bekket) ha az már nagyon nagyon régen volt... Idén is azt mondták hogy megnyerini jöttek a Bl t de már egy (középszintű) csapat ellen is kikaptak! Ráadásol 2 es vereséggel! Én nem a Romát fikázom hisz kifejezzetten kedvelem a játékukat. De a Real elméletileg jobb. És ha ezeken nem tudnak keresztül menni mit álmodoznak?.....
Teljesen egyetértek, ugyanígy vagyok vele. Egészséges viták persze mehetnek, de az már szégyenletes, mikor magyar emberek marják egymást spanyol csapatok miatt.barca99 írta:Pedig de. Engem a Barca érdekel. Nem a Real. Az, hogy odakint mivan, az az ő dolguk. Én magyar vagyok, nem igazán érint. A focijukba szerettem bele. (Persze nem szimpatizálok velük, a vezetőségükről és néhány játékosról is megvan a -pozitív és negatív- véleményem. De belőlem nem vált ki olyan érzelmeket a Real Madrid név, mint a tőzsgyökeres katalánokból...)Blaugrana10 írta:Kerdem a kedves Barca szurkoloktol: lehet egy Blaugrana igazi drukker nem antimadridista? Hat nem...
Elég szánalmasnak tartom ezt a rivalizálást 2000 km távolságból. Főleg, mióta láttam olyat, hogy a 2006-os évben Barca drukker lett, és nem a csapattal foglalkozott, hanem az ellenfél szidásával. Mes qué szánalom...