Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mivel nem középen jáccik TITI amúgy Eto mikor játszott jól?? Kihagyott egy helyzetet és ennyi...La Pulga írta:Én inkább Eto'o-ra mondanám, hogy jól játszik. Henry = 0danko94 írta: Ronaldinho: Jól játszik küzd hajt stb cselez is néha a labdái is jókl
Henry: Jól játszik de mért nem középen??
Eto'o: Nagy nullla
Én inkább Eto'o-ra mondanám, hogy jól játszik. Henry = 0danko94 írta: Ronaldinho: Jól játszik küzd hajt stb cselez is néha a labdái is jókl
Henry: Jól játszik de mért nem középen??
Eto'o: Nagy nullla
Mert nincs a csapatnak egy olyan edzője, aki kordában tudja tartani ezeket a sztárokat mentálisan, és nincs olyan edzője a csapatnak aki egy kitalálna egy jobb taktikát, hiszen ezt már réges-rég kiismerték.Pedro írta:Ja, és a legszörnyűbb az egészben, h.én sem tudom, hol a hiba, ha egyesével megnézem a játékosokat: Milito isteni vétel volt, szélső védőink sem rosszak, Puyol (t'om, most nincs) az Puyol, Xavi és Iniesta egy isten, Touré végre a tökéletes megoldás a vkp poszton, a csatáraink pedig bármelyik élcsapat kezdőjébe beférnének. Mégsem működik a dolog...Miért? Ennyire nem lehetünk egyemberesek...
Amig Rijkaard itt van, addig nem hinném...pedig micsoda rúgótechnikájú játékosaink vannak.Cooltiszo írta:Mikor fog a csapat megtanulni szögletet lőni???????????????????????