Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
FCB_gábor írta:Az éjszaka termései:
***messi banner***
amennyiben nem idevaló és zavaró, szóljatok és kiveszem vagy moderáljátok![]()
Ez is nagyon ottvan! csak a körvonal kicsit fucsa, de okéFCB_gábor írta:most engem is érdeklnének a kritikák, mégpedig azzal kapcsolatban mennyire gáz ez a felirat?![]()
![]()
***r10 banner***
lecseréljem inkább sima Ronaldinhora?
Szerintem nem kell, nagyon tutin néz ez így ki. Egy újabb mestermunka tőled. GratFCB_gábor írta:jó lett Feco, főleg Ronaldinho és a mez színe tetszik![]()
most engem is érdeklnének a kritikák, mégpedig azzal kapcsolatban mennyire gáz ez a felirat?![]()
![]()
![]()
lecseréljem inkább sima Ronaldinhora?
Ja, akkor mán' értem. I'm sorry....Barcafeco írta:G-jay nem adott le munkákatVarga Tamás írta:Nem kívánok beleszólni, nem kívánok vitákat gerjeszteni, de lenne egy megjegyzésem.
La Pulga - G-Jay 12-0. Számomra, ez komolytalannak tűnik. LP művei zseniálisak, vszl. jobbak is, mint G munkái, de ennyire talán mégsem. Ismertek, LP irányába egy picit elfogult vagyok, de itt kilóg a lóláb - nagyon.
Szerintem.
Ez egy "ugató" kívülálló véleménye.
Erről van szó.Barcafeco írta:G-jay nem adott le munkákat
G-jay nem adott le munkákatVarga Tamás írta:Nem kívánok beleszólni, nem kívánok vitákat gerjeszteni, de lenne egy megjegyzésem.
La Pulga - G-Jay 12-0. Számomra, ez komolytalannak tűnik. LP művei zseniálisak, vszl. jobbak is, mint G munkái, de ennyire talán mégsem. Ismertek, LP irányába egy picit elfogult vagyok, de itt kilóg a lóláb - nagyon.
Szerintem.
Ez egy "ugató" kívülálló véleménye.