2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezt jól összehoztad.Fernando írta: Azért nemhinném, hogy a Poolnak ne lenne köze a focihoz. Amellett hogy olasz csapat szerintem az egyik leg technikásabb focit is játszák az angol bajnokságban. Kuyt a szélen Gerrard szívvel lélekkel, Babel is mesterien bánik a labdával.
Egyébként tavaly nem volt Torres, úgyemlékszem kiestünk és nem egy Bellamy miatt...
Azért nemhinném, hogy a Poolnak ne lenne köze a focihoz. Amellett hogy olasz csapat szerintem az egyik leg technikásabb focit is játszák az angol bajnokságban. Kuyt a szélen Gerrard szívvel lélekkel, Babel is mesterien bánik a labdával.csababarca írta:hát én a továbbiakban leginkább a poolt kerülném el...egy ok miatt: Torres...![]()
nekünk amúgy is mumusunk az a fószer...ha ő nem lenne nem félnék a pooltól...focihoz nincs sok közük...inkább vetődgetnek a labdaelé...![]()
azért egy schalkenak örülnék a legjobban...
Nem függ jobban. És nálunk elvileg van egy Thierry egy Xavi egy Iniesta egy Ronaldinho egy Eto'o. Nem kéne Messitől függnünk. És szerintem Messivel se játszana jobban a csapat csak Messi játszana és ennyi. Mostanába ő se volt formába. Nem neki kéne cipelnie a csapatot a hátán. Gerrard viszont ezt teszi a Pollal nem kéne nekünk is 1 embertől függeni annak sosincs jó vége.Cooltiszo írta:Az a baj, hogy nekünk Messi nélkül kell nekivágni legalább az első meccsnek, de még a 2. is necces, és hát a mi játékunk jobban függ Messitől mint a 'Poolé Gerrardtól....
Benga írta:Bl-ben ha valaki a Pool-t kapja annyival előrébb lesz, hogy Gerrard nem játszik az odavágón és nélkülük még az Anfield oltalmában is csak félkarú óriások. Sőt inkább félkarú törpék.
Nem szeretem a Liverpoolt de Gerrard fantasztikusan nagy playa
ehhh... el is felejtettem az indokaim között megemlíteni, hogy ugye most a Torres gyerek is a poolban nyomja ami nekünk fokozottan nem jó ómenEgyedül a Liverpoolt kerülném el. Nekünk mindig a nagy küzdő csapatokkal van bajunk és a pool pont ennek köszönheti sikereit. Sokkal nagyobb rutinjuk van a blben, mint az összes többinek együtt véve.
A többi csapatban van 1-2-3(cesc, adebayor(?), cr, tevez, totti, drogba, lampard) játékos akikre, ha odafigyelsz és kiveszed őket a játékból, jelentősen csökken a csapata hatékonysága. A poolban nincs ilyen játékos.