2008.03.13. 22:41:07
Ma hallottam ey hírt, miszerint egy "közlekedési szakértő" bevezetné, a kamionokra a 80 km/h-s sebességkorlátozást, és az előzési tilalmat!
Most erről azért írok, mert a fél családom kamionozik, szóval eléggé, "átitattak" az "érzéssel"!
Na vissza a hírhez!
Én ezt felháborítónak tartom! Jönnek avval, hogy a kamionok akadályozzák a közlekedést, és a sima autósok, ezáltal, hátrányban vannak! Hát igen, nagy hátrány, hogy, ha mondjuk valami győkér megy 200-zal az autópálíán, és előz egy kamion egy másikat, akkor le kell lassítania 88-90 km/h-ra! Vagy ott a másik hülyeség, a hétvégi korlátozás! NA szerintem, ez a Világ legnagyobb marhasága!
Szerencsétlen kamionos, ugyan kit zavar hétvégén egy autópályán?
Szerintem senkit!
Az ilyen pihentagyú emberek kitalálják a marhaágaikat, és azt be kell tartatni! Szerencsétlen kamionosok, ott szenvednek, a-nem éppen remek higiéniájú-parkolókban, majdnem két napot, és hogyha letelik a korlátozás, akkor hulla fáradtan elindulhatnak, este tíz órakor, és valószínű elalszanak szerencsétlenek, mert előtte alig aludtak a hőségben!
Ez így jobb?
Vagy, ott van, amit Drigo mondott: az M0-ás!
El kéne magyarázni, a sok krnyeztevédőnek, hogy a kamionosok nem azért mennek be a városba, mert nekik arra olyan jó, hanem mert nincs másik út! ott verik magukat, hogy a kamionok átzúgnak a városon, és mittudom én milyen környezetszennyezőek ( na ez meg a világ legnagyobb marhasága, mert ma már a modern kamionok, környezetbarátabbak, mint egy két mosern személyautó! A kamionfejlesztő mérnőkök (vagy valami hasonló) azon dolgoznak, hogy károsanyag kibocsájtás, minél lejjebb menjen) és az alatt az idő alatt, a három haverjuk, meg kint veri magát a pusztába, hogy velük nem egyeztetett a kormány!
Hát és akkor?
Én is akadályozzam meg az új irodaházakat, azért, mert a kormány velem nem közölte, hogy mit csinálnak? Nevetséges!
Most, ahogy hallottam ezt a hírt felkaptam az agyvízem! Azt kéne csinálni, hogy két hétig semmilyen kamion se járjon az országba, és ha nem lenne kenyér, kávé, kóla stb. a boltokba, biztos vagyok benne, hogy az pampogna elöszőr aki kiakarja tiltani a kamionokat, és beakarja vezetni a korlátozást!
Múltkor iwiw-en írt valamilyen kamionos-stop profil. hogy szégyeljem magam, mert, hogy bemertem ülni egy kamionba (nyáron kimentem, és felraktam a képeket) és, hogy mekkora PARASZT vagyok, mert ilyet mertem csinálni! Úgy leosztottam a válasz üzenetbe, hogy még én se hittem el!
Csak azt nem tudom, hogy az embereknek, mi baja van a kamionokkal?
Ez is ilye, népbeütés, hogyha kamion akkor rossz!
Ezt nem értem!
..................................