Munkaasztal :)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Z. Iván
Adminisztrátor

2008.03.21. 11:58:04

Sziasztok!

Nagyon köszi mindenkinek a segítséget, kitettetek magatokért :)
Most már vagyok ugyan, de ha valaki nem tudja abbahagyni az írást, akkor bátran lehet még vállalni bármit :)

Mindenképp Örök hála mindannyiotoknak! :)
Andris
Adminisztrátor

2008.03.19. 16:10:16

Iniesta: Legyőzzük a Valenciát

Andrés Iniesta volt a sajtó ’áldozata’ a keddi zárt kapus edzést követően, és beszélt is az aktuális dolgokról, amely mostanában nem jelent minden esetben pozitív témát. Elsősorban azonban a Valencia ellen következő kupameccsre fókuszált, melyről leszögezte: „Egy nagyon fontos mérkőzés vár ránk, amely nagyban meghatározhatja a szezon végkimenetelét.”

„Nagyon fontos pillanata következik a szezonnak, sok múlhat a későbbiekben is azon, hogyan teljesítünk csütörtökön” – mondta, majd hozzátette: „most minden egyebet félre kell tennünk, és csak a visszavágóra koncentrálni, hiszen karnyújtásnyira vagyunk attól, hogy bekerüljünk egy döntőbe.”
Annak ellenére, hogy tudja a csapat, hogyan kell felkészülnie a mérkőzésre, és mennyi is múlik ezen, nem lesz egyszerű dolguk Iniestáéknak, hiszen otthon 1-1es döntetlennel végeztek. „Az odavágó nem úgy sikerült, ahogy elképzeltük, de most javítani fogunk. Olyan meccs következik, ahol csak a győzelem elfogadható. Mindenképpen gólt vagy gólokat kell rúgnunk, végig támadó felfogásban játszani, kontrollálni a játékot, higgadtan megtartani a labdákat.” – adta meg a döntőbe jutás receptjét a fiatal középpályás.

A következő kérdések a csapat akaraterejére, kötelességtudatára vonatkoztak, amelyek jogosnak tűnhetnek a csapat legutóbbi eredményeinek ismeretében.
„Mindannyian szeretnénk mérkőzéseket és trófeákat nyerni, magunkért is, de elsősorban azért, hogy boldoggá tegyük a szurkolókat, mert egy futballista számára ez a legfontosabb cél. – mondta el a Barca nyolcasa. „Minden szezonban vannak rosszabb pillanatok, és olyankor nekünk az a feladatunk, hogy túllépjünk rajtuk.”
Ezután beszélt még arról, hogy természetesen bármilyen poszton szívesen játszik, hiszen boldog, ha pályán lehet. Van viszont, aki egyre kevesebbet látható a pályán, mint például Ronaldinho, akinek a sérülése körül kisebb botrány alakult ki, hiszen a brazil állításával szemben az orvosi vizsgálatok nem igazolták azt. Iniesta erre reagálva megvédte csapattársát: „ Vannak köztünk olyanok, akik több apró szabálytalanságot, így pedig sérülést szenvednek el minden mérkőzésen. Ha valaki azt mondja közülünk, hogy fájdalmai vannak, akkor az úgy is van, ezt mindenki nyugodtan elhiheti!”
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.19. 15:31:03

Nem írtam bele, írjatok bármit nyugodtan, estig nem is leszek.
Andris
Adminisztrátor

2008.03.19. 15:14:05

Iniestásnak nekilendülök mindjárt.. :)
PreSas megint lesérült :lol: megint a kezén vmi, azt megírom rövidnek utánna esetleg, ha addig nem kerül fel.

Szerk: Ole-t mégsem, gondolom a kerethirdetésben lesz..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.19. 14:13:42

Lucio is jelölt lehet

A Barça nyári igazolási terveiben kiemelt helyen szerepel a védelem megerősítése. A már tényként kezelt Garay transzfertől azonban mégis visszalépett a klub, így újabb nevek kerültek a köztudatba, mint lehetséges érkezők. A német sportújságok például Luciot látják gránátvörös-kékben.

A német média megszellőztette, hogy a brazil hátvéd az idény végén elhagyja a Bayern Münchent, és lehetséges új állomáshelyének Barcelonát tartják. „Mindig azt mondtam, hogy a három legerősebb bajnokság, az olasz, az angol és a spanyol érdekelnek engem. Bármely ligába sikerülne igazolnom ezek közül, nagyon boldog lennék.” A német újságok Barcelonába „adták” máris el a védőt, hiszen ha Thuram az idény végén visszavonul, valamint esetleg Zambrotta is távozik, mindenképpen szüksége lenne Rijkaardnak (vagy utódjának) egy magabiztos bekkre. 15 és 20 millió euró körüli összegért lehetne elhozni Luciot a Bayernből, ha a vezetőség is úgy gondolja. Szerződése egyébként 2010-ig szól, és már utódlásáról is gondoskodtak, mivel a téli átigazolási szezonban megszerezték a szintén brazil Brenot. Lucio még hozzátette, hogy „az igazgató szeretné ha maradnék, de minden vezető ezt mondja, mikor a játékosnak még érvényes kontraktusa van. De ha egy nagy klub szeretné leigazolni a játékost akkor általában folytathat tárgyalásokat. Reméljük olyan megoldást találunk, amely mindkét félnek megfelelő.”
Lucio jelenleg 29 éves, és 57-szer szerepelt hazája válogatottjában, személyében tapasztalt középső védő érkezhet. A bajor csapat előtt a Leverkusenben játszott négy évig (2000-2004), s az európai kupákban is bizonyított már.
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.19. 13:49:19

No Áki & Drigo segítek enyhíteni a grafomániátokon :) A keretet gondolom megírod, abba nem akarok belekontárkodni.
Sima hírnek jó ez a Lucios
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.18. 21:44:09

Hű vaze, jó hosszú lett. 8)

Köszi, mindjárt átolvasom, aztán megy is fel.

- Hagyj csak amúgy mindent így, amikor felvételnél bemásolom, úgyis külön dőltté kell tennem mindnet újra, felesleges lenne.

- Persze, gyors híreknél mindenképpen, de akár a sima (nem fő) híreknél is.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.18. 21:40:56

Na ha a meleg nem is, de Samuel megérkezett:

Eto’o: Küzdeni fogunk a továbbjutásért

Interjú a századossal

Samuel Eto’o a hétvégi, Almería elleni bajnokin szerepelt 100. alkalommal a Barcelona csapatában, és sikerült is góllal ünnepelnie ezt a szép jubileumot. Igaz az öröm akkor lett volna teljes, hogyha a csapat nyerni tudott volna Andalúziában.

Eto’o-nak a hétvégi volt a 72. gólja, amit Barça mezben jegyzett, nála csak Mariano Martínnak (90 találat) és a legendás Kubala Lászlónak (84 találat) sikerült több gólt szereznie 100 meccs alatt. A Barça TV-nek adott interjújában a kameruni elmondta, nagyon megtisztelő, hogy most már ő is a klub történelmének a része. Ugyanakkor megemlékezett csapattársairól, akik nélkül „nem sikerült volna ennyi gólt szereznem ez alatt a 100 mérkőzés alatt. Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy ilyen játékosok között játszhatok hétről - hétre, csak köszönettel tartozom nekik. Ezen kívül köszönöm Istennek, hogy ennyi gólt szerezhettem, de számomra sokkal fontosabb, hogy még legalább ennyi meccset játszhassak ennek a klubnak a mezében, valamint, hogy további trófeákat nyerjünk.”- mondta a köztudottan mélyen vallásos támadó.

Eto’o góljainak számát legközelebb a csütörtöki Király Kupa visszavágón növelheti, ráadásul a Braça továbbjutása esetén egy lépéssel közelebb kerülhet egy újabb trófea elhódításához. Puyoléknak nem feltétlen szükséges nyernie a Mestallában, a továbbjutáshoz elég lehet egy 1-1-nél több gólos döntetlent játszania, hiszen akkor már idegenben lőtt több góllal a katalánok lennének a továbbjutók. Eto’o nem számolgat a meccs előtt, viszont nagyon eltökélt: „Tudjuk, hogy nem lesz könnyű bejutnunk a döntőben, de mi készek vagyunk meghalni a pályán a Valencia ellen.” Ezután így folytatta: „Nagyon fontos meccs lesz a csütörtöki több szempontból is. Egyrészt az eddigi szezonban nem úgy szerepelünk, ahogy azt sokan elvárnák, és így fontos lenne minél tovább talpon maradni minden sorozatban. Másrészt sok csapattársam még nem élhette át azt az örömet, amit a Kupa megnyerése jelent, így még nagyobb erőbedobással fogunk küzdeni.”

A kamerunit sok szép emlék fűzi a Mestallához, legutóbbi fellépése alkalmával például két gólt is lőtt, amikor az ősszel a katalán gárda 3-0-ra legyőzte a Valenciát. „ Szívesen emlékszem vissza a Valencia elleni meccsekre, főleg a legutóbbira, ugyanakkor a legfontosabb, hogy kivívjuk a továbbjutást. Ha sikerülne megint 2 gólt szereznem, de nem jutnánk tovább, akkor nagyon szomorú lennék” – mondta a kameruni.

Tavaly a Barça az elődöntőben kényszerült búcsúzni a Kupából. Ki ne emlékezne a hazai győzelmet – és egy csodálatos Messi gólt – hozó első meccsre a Getafe ellen. Majd az azt követő csúfos, 4-0-s vereségre, ami a gránátvörös-kék alakulat kiesését jelentette. Eto’o szerint az akkori szituáció nem hasonlítható a mostani helyzethez, akkor „az előny megtartásáért utaztunk Madridba. És ilyenkor sokszor nem tudod eldönteni, hogy támadnod, vagy védekezned kéne elsősorban. A mostani szituáció jóval egyszerűbb; támadó felfogásban kell pályára lépnünk, hiszen az első meccsen elért eredmény nem nekünk kedvez.” – értékelte a helyzetet a kameruni. Reméljük, hogy ezek után nem ismétlődik meg a tavalyi katasztrofális idegenbeli produkció, hiszen ezek szerint játékosok tisztában vannak azzal, hogy akkor miben is hibáztak.

Eto’o interjúja végén kicsivel távolabb, a hétvégi meccsre tekintett már. A Valladolid – amely vasárnap a Nou Campba látogat - ugyanis az egyetlen csapat a spanyol első osztályban, amelynek kapuját még nem sikerült bevennie a kameruninak. „ Remélem, hogy vasárnap sikerül majd betalálnom, de most a legfontosabb az, hogy csütörtökön sikerrel vegyük a kupa visszavágót. Ha ez megtörtént, akkor már foglalkozhatunk a hétvégi mérkőzéssel, és azzal, hogy vajon sikerül-e gólt szereznem vagy sem.”- fejezte be végül a hétvége óta „százados” Samuel.

Nagyon bírom a kamerunit, a saját érdekeit álszentség nélkül a csapat érdekei mögé helyezi, ráadásul a gólörömmei eszméletlenek, nálam a sebváltós volt a csúcs. Sajnálom, hogy a többiek így tojnak az egészbe.

Az idézeteket ilyenkor megdöntsem, vagy Te egyszerűbben meg tod oldani, mert nekem ilyenkor mindig az elejére ugrik, és kereshetem ki újra a következő idézetet, de ha Neked is hasonlóan körülményes, akkor megcsinálom legközelebb.

A futsalosokról nem terveztem mindig egész oldalas híreket írni, csak most úgysem volt Iván, meg gondoltam kipróbálom magam. De gondolom a rövidhírek között elfér, nem? Max 1-1 érdekesebb eredménynél összehozok valamit.

Szégyen, hogy a word alápirosozta Kubala nevét!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.18. 17:19:35

Oké, köszi! Én úgysem terveztem, a kerettel együtt (ha ma meglesz) úgyis meglesz a napi adagom... :wink:

Ja, és csak mondom, a futsalos cikkre eddig 518-szor klikkeltek, ami nem rossz, bár ha azt nézem, a meccsÖF 3000-nél tart, a számokban pedig 1600-nál, akkor azért jóvan nagyobb a különbség.

Úgyhogy nem tudom, döntsd el, hogy szerinted megéri-e folytatni, meg majd Iván is biztos elmondja a véleményét, ha megjön.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.18. 17:13:34

Ha az úgy jó, akkor még a nap folyamán megírom az Eto'o interjút a hivatalos oldalról, úgyis lesz vészhelyzet, meg grace klinika azok alatt csak elkészül.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.17. 17:16:51

Enrique írta:Remek, fenn a futsalos közben.

Ja, és elég lesz csak a lényeg mindenből, a körítést hagyhatod, gyorsabban meg is leszel vele, meg nem akarom főhírnek rakni a két új mellé.
Nem is gondoltam főhírnek, főleg, hogy mind a négyen ugyanazt mondták. Egyszerűen hihetetlen. Kb ennyivel el lehetne intézni: "csalódottak vagyunk a pontvesztés miatt, de a bajnokság nincs veszve". Kiváncsi vagyok ki gyártja ezeket a sablon szövegeket, amit Rijkaard is használ.

Szóval hosszúnak hosszú lett, de nincs sok mondanivalója, mivel mindenki uazt mondta, na meg addig sem kellett statikáznom. :P

Milito: Továbbra is harcolni fogunk

Mindenki csalódott a döntetlen miatt

Több játékos is megszólalt a tegnapi, Almería elleni bajnoki után barcelonai részről, ám mondanivalójuk lényege közel azonos volt. Gaby Milito, Andrés Iniesta, Carles Puyol, valamint Eidur Gudjohnsen is csalódottságának adott hangot a 2-2-es döntetlen miatt, abban viszont mind a négyen egyetértettek, hogy a bajnokság még koránt sem lefutott.

Milito a csütörtöki sajtótájékoztatóját követően összességében továbbra is pozitív hangnemben nyilatkozott, ugyanakkor nagyon elkeserítette, hogy a kiállítás sorsára jutott. „Úgy érzem az első sárgalapom egyáltalán nem volt jogos, a második már inkább volt az.” – mondta az középső védő, majd a Barca jelenlegi helyzetére tért át: „mindegyik csapat 30 pontot szerezhet a hátralévő 10 fordulóban, így még bármi megtörténhet. Szerettük volna tegnap három ponttal csökkenteni a hátrányunkat, ám így sincs még semmi veszve.”

Az argentin szerint tehát ledolgozható a Barcelona jelenlegi hét pontos hátránya a listavezető Real Madriddal szemben. Ő viszont nem lehet ott a pályán a hétvégi, Valladolid elleni bajnokin, ahogyan Andrés Iniesta sem, mindketten eltiltás miatt. A különbség kettejük helyzete között csupán annyi, hogy amíg Milito piros lapját követően kénytelen kihagyni legalább egy mérkőzést, addig Iniesta sárgalapos eltiltás miatt nem lehet ott a pályán vasárnap. A középpályás meccs végi értékelésében elmondta, hogy „nagyon csalódott vagyok amiatt, hogy kétszer is vezetést szereztünk a mérkőzésen az előnyt viszont egyik esetben sem sikerült megtartanunk.” Iniesta szerint ebben közre játszott az is, hogy a mérkőzést 10 emberrel kényszerültek befejezni. „ Nagyon nehéz emberhátrányban futballozni, főleg idegenben. – majd hozzátette – Csak a védekezésre tudtunk koncentrálni, a végén mégis sikerült egyenlíteniük egy szögletet követően.” Ugyanakkor ő is bizakodó az elkövetkezendő fordulókat illetően; „továbbra is harcolni fogunk a bajnoki címért és összességében sikerült egy ponttal csökkenteni a hátrányunkat, a végéig még bármi megtörténhet.” – fejezete be az aprótermetű középpályás.

A Barca kapitánya, Carles Puyol a következőket mondta a meccset követően: „nagyon dühös vagyok, mivel végig 110%-ot nyújtottunk, kétszer is vezettünk, de mégsem nyertünk. A kiállítást követően még nehezebb dolgunk volt, erőteljesebben támadott az Almería, aminek a végén meg is lett az eredménye. Mi mégsem adjuk fel, egészen addig, amíg még matematikai esélyünk van a bajnoki címre.” – foglalta össze tömören Puyol.

Az izlandi Eidur Gudjohnsen elsősorban fájdalmairól panaszkodott tegnap este. „Egy erős rúgást kaptam a meccsen, de bővebbet csak a holnapi orvosi vizsgálatok után fogunk tudni mondani.” A csapat teljesítményét viszont kritikusabban értékelte, mint társai, „az első félidőben nagyon rosszul játszottunk, főleg a vezető gól után kellett volna taktikusabbnak lennünk. Ez viszont közel sem volt könnyű, hiszen ellenfelünk nagy nyomást fejtett ki egész meccsen. A második félidőben már valamennyivel jobban játszottunk.” Nyilatkozatát végül így fejezte be: „természetes, hogy az ember csalódott egy ilyen mérkőzés után, amikor mindent megtett a győzelemért. A bajnokságból viszont még sok van hátra és mi mindent el fogunk követni azért, hogy megnyerjük azt.”
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.17. 17:00:16

Remek, fenn a futsalos közben.

Ja, és elég lesz csak a lényeg mindenből, a körítést hagyhatod, gyorsabban meg is leszel vele, meg nem akarom főhírnek rakni a két új mellé.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.17. 15:49:33

Tartok egy kis szünetet a statika tanulásban; nyilatkozatokat írok hivatalos oldalról.

Azért írtam újba, hogy szembetűnőbb legyen.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.17. 08:57:25

Ja, mondjuk ezt gondoltam. B csapatos dologról is tudok - beszéltem Taibivel ezügyben (is). Igazából nem tart sokáig a dolog ezt a meccset pénteken nyomták, aztán szombat este hamar összeszedtem a dolgokat, addigra lement az összes többi meccs is, így a pillanatnyi helyzetről is tudtam pontosan írni, egyedül az összefoglalóra kellett várnom -mivel írásos anyagot képtelenség fellelni ezügyben -, az meg csak vasárnap este jött meg.

Csak múlthéten írtam egy rövidhírt, de az nem ment ki, lehet, hogy elkerülte a figyelmetek, vagy tudom is én :lol:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.17. 00:44:04

Dani, én ezt ma el nem olvasom már :oops: :), forognak a szemeim a sok írás miatt, holnap ha hazajöttem felrakom. Előtte viszont pár gondolat:

1) Szerintem egy kisebb társaságnál több biztos nem fogja rendszeresen olvasni, egész egyszerűen mert - szerintem - nem lesz rá kereset, szóval lehet, hogy feleslegesen töröd magad. Ugyanígy volt a B csapatos cikkeknél, amit kb harmadannyian olvastak csak el, mint egy szimpla felnőtt csapatos hírt.

2) Ha mégis megcáfolnak a számok, akkor akár rendszeresíteni is lehetne a dolgot, de ez is csak akkor érne valamit, ha tényleg mindig naprakészek lennénk a futsálcsapatból.

3) Ha pedig rendszeres is lesz a dolog, szerintem felesleges ilyen hosszú ÖF-kat írnod, bár azt nem tudom mennyi idő alatt tudsz összehozni egy ilyet, ezt csak te tudod. :)

De majd meglátjuk mekkora sikere lesz, csak gondoltam szólok, hiába mégse törd magad. :)
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.17. 00:17:39

Na, hogy valami jó hír is legyen:

Kötelező, de mégis fontos győzelem

Elérhető közelségben a dobogó

Nagy lépést tett előre a rájátszásért folytatott küzdelemben az F.C.Barcelona Senseit gárdája azzal, hogy idegenben 4-1 arányban legyőzte az táblázat utolsó helyén szerénykedő Leis Pontevedra együttesét. A katalán együttes ezzel a győzelmével már 33 pontos ugyanannyi, mint az 5. helyezett Caja Segovia, valamint a hetedik Lobelle de Santiago. A három együttes között így a gólkülönbség dönt, amely alapján a Barça jelen pillanatban a hatodik, mindösszesen három ponttal lemaradva a harmadik helyezett Azkar Lugo-tól.

A péntek esti mérkőzés előtt egyértelműen Marc Carmona együttese volt a favorit, még akkor is, ha a gránátvörös-kék együttes idegenben lépett pályára, hiszen a vendéglátó az a Pontevedra volt, amely 14 ponttal a táblázat utolsó helyén szerénykedett. A mérkőzés eleje mégis pont az ellenkezőjét hozta annak, mint amire előzetesen számítani lehetett. A bennmaradásért küzdő kiscsapat ugyanis nagyon agresszívan és elszántan lépett pályára, ráadásul Javi Rodríguezék, meglehetősen könnyelműen játszottak. Ennek azonban meg is lett az eredménye, még ha nem is túl hamar; a kezdeti hazai rohamokat, valamint néhány veszélyes vendég kontrát követően az első félidő 13. percében a pontevedrai csapat megszerezte a vezetést. Egy ötletes szöglet-kombináció után Juan Puertas találta megát szemben a kapuval, és egy méterről nem hibázott, 1-0! Ez a gól ébresztőt fújt a vendégeknek, akik ezután hatalmas elánnal támadtak, mindent elkövetve az egyenlítésig. A szünetig viszont nem sikerült egyenlíteni.

A második félidőre hasonló elszántsággal futott ki a Barcelona, mint ahogyan az első félidő második felében játszott. A különbség csupán annyi volt, hogy a két csapat közötti tudás különbség most már gólokban is megmutatkozott. Rögtön a félidő elején sikerült az egyenlítés, miután Javi Rodríguez és Dani Fernandez eredményes letámadását követően utóbbi kilenc méterről tetszetős gólt lőtt Chenlli kapus hálójába, 1-1! A Barça ezután még magasabb fokozatba kapcsolt, sorra dolgozta ki a helyzeteket – igaz a pontevedraiak előtt is adódtak lehetőségek – az újabb gól, viszont még tíz percig váratott magára. Ekkor Chico szerzett szemfülesen labdát, majd Fernandoval kényszerítőzött, hogy végül Dani Fernandezt hozza kihagyhatatlan helyzetbe, 1-2!

Ekkorra a vendéglátók már teljesen elkészültek erejükkel, így a forgatókönyv nem is változott az utolsó öt percet nézve. A 36. percben Chico passzolt PC-hez, aki a védők gyűrűjében megszerezte a Barca harmadik gólját, végképp padlóra küldve ezzel a hazaiakat. Hogy mégsem ez lett a végeredmény, arról a mérkőzés legjobbja Dani Fernandez gondoskodott a mérkőzés utolsó percében. Az ellenféltől elcsent labdával végigrobogott a pályán és ügyesen gurított középre, így a csereként pályára lépő Igornak már csak a kapuba kellett tessékelnie a labdát.

A 4-1-es győzelem pedig azt jelenti, hogy a Barça továbbra is életben tartotta rájátszásba jutási esélyeit, sőt, ha jövő héten Marc Carmona fiai hazai pályán győzni tudnának a Mostóles 2008 gárdája ellen, akkor akár a táblázat harmadik helyére is előreléphetnének.

23. Forduló, 2008.03.14 21:00
Leis Pontevedra FS - FC Barcelona Senseit 1-4 (1-0)
Pontevedra, Municipal de los Deportes (1800 néző)
Játékvezető: Gutierrez Lumbreras, második játékvezető: Lope Díaz

Leis Pontevedra: Chenlli - David, Juve, Vega, Carlos Alberto; cserék: Borja Milán, Pitu, Raúl Jiménez, Juan Puertas

Barcelona Senseit: Paco Sedano - Chico, Javi Rodríguez, Dani Fernández, Fernandao; cserék: PC, Justo Cáceres, Rafa Muñoz, Igor, Pedrinho

Gólszerzők: 1-0 13' Juan Puertas, 1-1 21' Dani Fernández, 1-2 34' Dani Fernández, 1-3 36' PC, 1-4 40' Igor

Sárgalapok: Juve, Vega, Borja Milán, Pitu, Javi Rodríguez

Kiállítva: Pitu

A futsal csapattal kapcsolatos hír, hogy a tavaszi idény elején megsérült Juan Carlos Lopez visszatérése előtt ismét megsérült. A játékos jobb térdén szenvedett ismételten sérülést, ami azt jelenti, hogy további, legalább 2 hónapos kényszerpihenő vár rá.

Összefoglaló: http://www.lnfs.es/nuevo/video/partido2.asx

Nálam sokadszorra bejött, nemtom h Nálatok fog-e menni.

Képeket nemigazán lehet találni.

Ezt a kettőt sikerült összekukáznom:

http://www.lnfs.es/multimedia/494/p/BAR ... RA%201.jpg

http://www.lnfs.es/multimedia/494/p/BAR ... RA%202.jpg

A cikket teljesen saját kútfőből írtam, kiváncsi lennék a véleményekre. Leginkább, hogy mi az amin javítani kéne.
Andris
Adminisztrátor

2008.03.14. 20:21:34

jóó, még rövidet se tok írni ma, úgynézki. :lol:
Na következőre összekapom magam, ígérem. :oops:
- József Attila
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.14. 20:11:48

Köszi Andris, bár kicsit átszerkesztettem, kiegészíttem. :wink:
Andris
Adminisztrátor

2008.03.14. 18:46:00

Na én most go party, nemtom milyen állapotban leszek, és mikor, de lehet éjszaka megírom a Samusat Mundorol, most került fel.

De ha vki addig kedvet kap hozzá, lenyúlható, én csak hnapra tudom garanciálisan vállalni. :)
- József Attila
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.14. 18:42:02

A végén senki nem marad, nem kéne lebecsülni ez az Almemríát...

Napközben nem nagyon voltak hírek, aztán edzésen voltam, most megyek "könyvtárba", de hnapra írok majd valamit, ma játszik a futsal csapat 9-től, győzelmet várok, mivel a tök utolsó lát vendégül és elég jól megy mostanában, ha lesz videó összedobok egy hosszabb cikket majd, vagy pedig gyűjtök valamit a BL-ről, illetve van Eusebioval valami interjú, még nem volt időm átolvasni, ha addig más nem csinálja meg és futsalról sem találok megfelelő összefoglalót, akkor max megcsinálom azt, de most sietnem kell.
Andris
Adminisztrátor

2008.03.14. 18:31:54

Mivel mást nemhagytatok :D , rövidnek jó lesz.

Touré nélkül Almeríába

Újabb név került ideiglenesen Frank Rijkaard sérültekről szóló listájára. A holland bizonyára nem ítéli nagy erőpróbának a következő bajnokit, hiszen Yaya Touré nem lesz ott Almeríában gerincsérve miatt, annak ellenére, hogy játékra kész. A középpályáról hiányzik majd Deco is, aki szintén kisebb sérüléssel küzd, ám Ronaldinho keretbe kerülési esélyei javultak. A sok hiányzóra való tekintettel a mai edzésen 6 játékos is résztvett a B keretből, közülük többen a kispadra kerülhetnek vasárnap.
- József Attila
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.14. 11:37:25

Na még akkor felrakom most gyorsan. :)
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.03.14. 11:28:25

Akkor megnyugodtam... :)
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.14. 07:17:57

grecki írta:Nehogy megharagudj már Dani, nem kötekedni akartam, csak szóltam. De akkor bocsi érte, legközelebb nem teszem... :? :shock:
Jajj ne hülyéskedj már Marci! Ezekszerint nem csak írni nem tudok, hanem kifejezni magam sem (na pl ez sem sikerült :lol: ). Már a múltkor is mondtam, hogy szívesen veszek bárminemű kritikát, ez azóta sem változott :wink: Szóval bérkinek bármilyen észrevétele támad lökje nyugodtan, nem fogok megharagudni. Csak nem nagyon szeretem használni a szmájlikat, pedig lehet azzal elkerülhető lett volna ez a kis félreértés.

Ja és tetszett az írásod.

Ákos!

Akkor majd ha tolod fől Militot, és ez a BL sorsolás után lesz, akkor azt a részt szerintem nyugodtan kiszedheted.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.14. 01:58:07

Köszi srácok, tényleg! :)

Marci, Dani, ezen remélem nem vesztek össze. :wink:

Most feltolom a Titit, holnap du. - estefelé meg megy a Gabi.
Lezárt