Egy új karriert kezdtem a hagymáról híres város csapatával, a Makóval. Több játékost személyesen ismerek, ezért van némi személyes kötődés a csapathoz. (Azt hiszem, Kovi is az én hatásomra indult el a rendkívül rögös magyar másodosztályban

Én nem csaltam, úgy vélem azzal elveszti a játék a sava-borsát, de hát ízlések és pofonok

)
A Makót idény előtt a 9. helyre várták. Azt hiszem ez teljesen jogos, hiszen a csapat csak fél-profi, így csak részidős edzést lehet csinálni nekik, nem tudnak úgy fejlődni, mint egy profi csapatnál.
Az első dolgom az edzői stáb kicserélése volt, erőnléti edzővel, kapusedzővel, technikai edzővel, etc.
Az edzéseket megpróbáltam belőni, a részidős határokon belül a legmegfelelőbbre, hát nem volt könnyű dolgom
7 és fél óra játék alatt haladtam összesen 2 hónapot, ez is bizonyítja, hogy minden nap rendesen átveséztem az átigazolási piacot. Találtam nagyon jó játékosokat, volt köztük német elsőosztály szintű is, de sajnos sokszor az NB1-es csapatok kibabráltak velem, és elvitték előlem a tehetéségeket
És akkor az igazolások, akikkel úgy vélem az első 5 hely valamelyikére is odaérhetek:
Mészáros Norbert, 24 éves, DM, ingyenlista
Szlezák Zoltán, 39 éves, DL, Fót
Nagy Márk, 30 éves, AM L, Jamina
Mórócz Zsolt, 27, DC/DL, Szeged
Horváth Péter, 36, ST, FTC
Szili József, 21, DM, ingyenlista
Varga Ádám, 22, DL, ingyenlista
Nagy Csaba, 31, MC/MR, ingyenlista
Bartyik Norbert, 24, MC, ingyenlista
Soós Krisztián, 32, DC/SW, ingyenlista
Komódi László, 36, AM C/AM R, ingyenlista
Nick Lenicheck, 27, AM C, Fót
Kurucsai András, 26, ST, Szeged
Urbán Gábor, 22, ST, MTK,
kölcsönbe
Kirchknopf Péter, 33, GK, Bük
Ők mind ingyen jöttek.
Átigazolási központ
A várható kezdőcsapat:
Kirchknopf - Szamosszegi, Soós, Mórocz, Szlezák/Gévai - Mészáros - Bakos T./Nagy Cs, Nagy M - Lenicheck - Horvát/Maróti, Urbán/Maróti
Hamarosan rajtol a Magyar Kupa és az NB2 keleti csoportja, kiváncsi vagyok mire leszünk képesek, ezzel a fél-profi csapattal
Barátságos meccseken ütöttem a Paksot, a Pápát, a Pécset, a Dunaújvárost és eleddig csak a DAC csapatától szenvedtem vereséget.
Mindenkinek sok sikert!
Hajrá Makó