2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem van 1 Realos meg 1 Valenciás osztálytársam, mind2 azt mondja hogy a Madrid lessz a bajnok. szal ennyi. Nem tom ti hogy vagytok vele de a tegnapi meccs után már én is egyre kevésbé hiszek a feltámadásban.barcafan0911 írta:Ma beszéltem egy real drukkerel és ő megvan győződve róla hogy a real [auto_cenzúra] és a barca a végén bajnok lesz.
Itt látszik hogy ez a csapat már nem csapat csak sok sztár...ahol mindenki arra vár hogy vmi történnyenTibi1982 írta:No comment!!!!! Ez már túlzás!!!!! Itt látszik, hogy a barca roni, messi, marquez, stb nélkül, szinte 0!
VISCA EL BARCELONA
én is azt mondom hogy ilyen pocsék játékkal a barcelona nem érdemel semmit.Victor_Valdes írta:ha ugy játszunk meg is érdemeljük...barcafan0911 írta:nem lessz könnyű dolgunk, láttam a valencia legutóbbi meccsét és alaposan feljavultak, ha úgy játszunk majd ellenük mint az almeria ellen, akkor csúnyán kikapunk.Blaugrana10 írta:Nagy kar ez az X, ket hatalmas pontot vesztettunk. Remelem a Realnak nem fog jol menni a Valencia es a Sevilla ellen, ami nagyon is lehetseges a margo utobbi formajat tekintve. A Valladolid ellen nyernunk kell, aztan a Betis otthonaban sem lesz konnyu, na de a remeny hal meg utojara. A heten Valenciaban nagyon nehez lesz, de nyerni kell mert vegulis a kupa amit realisan megnyerhetunk. Antimadridista forever
ha ugy játszunk meg is érdemeljük...barcafan0911 írta:nem lessz könnyű dolgunk, láttam a valencia legutóbbi meccsét és alaposan feljavultak, ha úgy játszunk majd ellenük mint az almeria ellen, akkor csúnyán kikapunk.Blaugrana10 írta:Nagy kar ez az X, ket hatalmas pontot vesztettunk. Remelem a Realnak nem fog jol menni a Valencia es a Sevilla ellen, ami nagyon is lehetseges a margo utobbi formajat tekintve. A Valladolid ellen nyernunk kell, aztan a Betis otthonaban sem lesz konnyu, na de a remeny hal meg utojara. A heten Valenciaban nagyon nehez lesz, de nyerni kell mert vegulis a kupa amit realisan megnyerhetunk. Antimadridista forever
nem lessz könnyű dolgunk, láttam a valencia legutóbbi meccsét és alaposan feljavultak, ha úgy játszunk majd ellenük mint az almeria ellen, akkor csúnyán kikapunk.Blaugrana10 írta:Nagy kar ez az X, ket hatalmas pontot vesztettunk. Remelem a Realnak nem fog jol menni a Valencia es a Sevilla ellen, ami nagyon is lehetseges a margo utobbi formajat tekintve. A Valladolid ellen nyernunk kell, aztan a Betis otthonaban sem lesz konnyu, na de a remeny hal meg utojara. A heten Valenciaban nagyon nehez lesz, de nyerni kell mert vegulis a kupa amit realisan megnyerhetunk. Antimadridista forever
A bízás hal meg utóljára... 3 meccs: két vereség és egy X. A MAdrid ugyanúgy elszórja a pontokat, mint mi az előző idényben. Csakhogy ők akkor zsinórban nyerték a meccseiket. Így sosem fogjuk utol érni őket. HAcsak nem vonnak le tőlük pontot a vereségekért...Ákocka írta:Én még bízom, de nem Frenkiben. Hanem a keretben. Ha visszatérne a sérültek fele (köztük Messi), akkor még lenne esély. Mert ez a Real úgy tűnik kipukkant, az erőnléti edzőjükkel tényleg nagy baj lehet. Azért még sok van hátra a bajnokságból. Azon fog múlni minden, hogy melyik csapat tud majd megújulni. És erre azért nekünk tübb esélyünk van. Arra kéne törekedni, hogy a Bernabeuban lévő csatáig felzárkózzunk 2-3 pontra, ott pedig nyerni kell. Ha most zsinórban nyernénk 3-4 meccset a bajnokságban, az nagyon jót tenne. De egy Edmilson-Guddi-Xavi kp-sorral ez kivitelezhetetlen.
Szóval én még mindig bízom.
Ezt nem lehet a védelem összeszokatlanságára fogni. A pontrúgásoknál ki vannak osztva a párok, csak le kéne követni mindenkinek a saját emberét, ezek súlyos egyéni hibák voltak, amiért meg is fizettünk.mypeter a Frank Rijkaard #2-ben írta:2 pontrúgásból 2 fejesgól. Ez az összeszokatlan védelem számlájára írandó. Az első. A 2. meg a védelem hiányára. Milito le, 2 balhátvéd bent, nem is tudták, hogy mi van.
Van, de nem én.....Vito írta:idén 28 bajnokiből csak 16-ot nyert meg a Barca. mindezt a jelenlegi legerősebb kerettel.Ronaldinho&Barca írta:Kár h nem tippeltem meg, bejött volna ez az x...
Sztem csapat rendben volt, és ezért a vereségért nem Rijkaard a hibás, bár nagyon szeretnétek. Milito kiállítása döntötte el a meccset, azután az Almerián látszott, hogy pontot akar szerezni. Henry amiután beállt, számomra kellemes csalódás volt, eldönthette volna a meccset. Jó lett volna nyerni, de most sem jött össze...
Talán a legnagyobb bajunk, hogy nincs annyira csatár padunk... Bojan egész jóvolt, de mégis...
miről beszélünk?
![]()
és itt nem egy meccsről van szó, hanem egy folyamatról.
őszintén!!!
van itt valaki, aki azt hiszi, hogy EZ a Rijkaard fel tudja támasztani EZT a csapatot?
idén 28 bajnokiből csak 16-ot nyert meg a Barca. mindezt a jelenlegi legerősebb kerettel.Ronaldinho&Barca írta:Kár h nem tippeltem meg, bejött volna ez az x...
Sztem csapat rendben volt, és ezért a vereségért nem Rijkaard a hibás, bár nagyon szeretnétek. Milito kiállítása döntötte el a meccset, azután az Almerián látszott, hogy pontot akar szerezni. Henry amiután beállt, számomra kellemes csalódás volt, eldönthette volna a meccset. Jó lett volna nyerni, de most sem jött össze...
Talán a legnagyobb bajunk, hogy nincs annyira csatár padunk... Bojan egész jóvolt, de mégis...
Az milyen?Giga999 írta:Lehet hogy edzőbuktató játék van????