Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kluivert23
Barça B

2008.03.17. 18:52:52

Ennyi! vége van a bajnokságnak! bár nehezen akarok beletörődni de lassan muszáj lessz. Pedig a reált még simán meg lehetne fogni, ha abból indulunk ki, hogy idén ez volt a 8. vereségük de ezzel a játékkal nem fog menni. Elég égő, hogy az évi kb. 10milliós ktg.vetésből gazdálkodó villareal szorongatja a barca-t, persze a real is szégyelheti magát, hogy évi majd 100millió euro-ból nem tudnak bejutni már 4. éve a bl 8 közé! (persze ezt annyira nem bánom:)
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.03.17. 16:29:18

Nekem már teljesen mindegy, hogy a Barcelona megnyeri-e a bajnokságot vagy nem. Ilyen teljesítménnyel nem megérdemelt egy trófea, csak a Sevillát
vertük otthon, + Atletico Madridot szintén otthon. A többi "élcsapat"(1-4. hely)
elleni meccsen szánalmas produkciót nyújtott a csapat, arról nem is beszélve, hogy közép-kiscsapatok ellen is folyamatosan hullajtjuk a pontokat idegenben. Lehet sérülésekkel takarózni, de máshol sem egészségesek a játékosok.

Ha a Barca kupát nyer( a Valencia gyenge, bár jó helyzetből várja a visszavágót, a Getafét, esetleg a Racingot meg csak elverjük, bár ez sem biztos), BL-t (ahol a klasszisok villanásai képesek egy meccset eldönteni, és annyira nem ismerik a játékrendszerünket), én akkor is azt gondolom, hogy ez a csapat nem egy nagy durranás sőt...

Persze a tegnapi meccsen is a 2. gól után az emberhátrány előtt kézben volt a találkozó, de mindig van valami, ami elrontja, és lehet külső körülményekre fogni, pl. Messi, Touré pihentetése az Atletico ellen, kiállítás, Valencia ellen Hildebrand védései- túl sokszor nem jön ki a lépés, márpedig egy Barcelonánál az eredményeket kell nézni, mivel ez nem a Békéscsaba... nyáron tisztogatást várok, elsősorban Rijkaard távozása szükséges, az új edző pedig már úgyis saját szájíze szerint rakja majd össze a csapatot, vagy igazol, vagy nem, de taktikai újítás mindenképp kell.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.03.17. 16:23:58

Feltámadás?Áááá,arra ne várjunk,viszont nem is csoda kell ahhoz,hogy bajnokok legyünk ebben az évben!A Madrid is ugyanolyan [auto_cenzúra],mint mit, és még a sorsolása is nehezebb!Elég lesz itt annyi,hogy nem kapunk minden meccsen ilyen óvodás gólokat!Márpedig azért minden meccsen nem lesz ilyen!Úgyhogy ez a bajnokság még közel sincs olyan messze,mint azt itt páran gondolják!

A remény hal meg utoljára :!:
.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.03.17. 16:15:33

barcafan0911 írta:Ma beszéltem egy real drukkerel és ő megvan győződve róla hogy a real [auto_cenzúra] és a barca a végén bajnok lesz.
Nekem van 1 Realos meg 1 Valenciás osztálytársam, mind2 azt mondja hogy a Madrid lessz a bajnok. szal ennyi. Nem tom ti hogy vagytok vele de a tegnapi meccs után már én is egyre kevésbé hiszek a feltámadásban.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.17. 16:07:49

Tibi1982 írta:No comment!!!!! Ez már túlzás!!!!! Itt látszik, hogy a barca roni, messi, marquez, stb nélkül, szinte 0!

VISCA EL BARCELONA
Itt látszik hogy ez a csapat már nem csapat csak sok sztár...ahol mindenki arra vár hogy vmi történnyen
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.17. 16:03:50

az a nagy szerencsénk hogy van nistelrooy nincs, mert ha nem lenne sérült akkor a real már fényévekre járna tőlünk.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.17. 15:59:59

Victor_Valdes írta:
barcafan0911 írta:
Blaugrana10 írta:Nagy kar ez az X, ket hatalmas pontot vesztettunk. Remelem a Realnak nem fog jol menni a Valencia es a Sevilla ellen, ami nagyon is lehetseges a margo utobbi formajat tekintve. A Valladolid ellen nyernunk kell, aztan a Betis otthonaban sem lesz konnyu, na de a remeny hal meg utojara. A heten Valenciaban nagyon nehez lesz, de nyerni kell mert vegulis a kupa amit realisan megnyerhetunk. Antimadridista forever
nem lessz könnyű dolgunk, láttam a valencia legutóbbi meccsét és alaposan feljavultak, ha úgy játszunk majd ellenük mint az almeria ellen, akkor csúnyán kikapunk.
ha ugy játszunk meg is érdemeljük...
én is azt mondom hogy ilyen pocsék játékkal a barcelona nem érdemel semmit.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.17. 15:57:33

Ma beszéltem egy real drukkerel és ő megvan győződve róla hogy a real [auto_cenzúra] és a barca a végén bajnok lesz.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.17. 15:57:14

barcafan0911 írta:
Blaugrana10 írta:Nagy kar ez az X, ket hatalmas pontot vesztettunk. Remelem a Realnak nem fog jol menni a Valencia es a Sevilla ellen, ami nagyon is lehetseges a margo utobbi formajat tekintve. A Valladolid ellen nyernunk kell, aztan a Betis otthonaban sem lesz konnyu, na de a remeny hal meg utojara. A heten Valenciaban nagyon nehez lesz, de nyerni kell mert vegulis a kupa amit realisan megnyerhetunk. Antimadridista forever
nem lessz könnyű dolgunk, láttam a valencia legutóbbi meccsét és alaposan feljavultak, ha úgy játszunk majd ellenük mint az almeria ellen, akkor csúnyán kikapunk.
ha ugy játszunk meg is érdemeljük...
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.17. 15:49:37

haze71
Entrenador del Barça

2008.03.17. 15:48:08

Ákocka írta:Én még bízom, de nem Frenkiben. Hanem a keretben. Ha visszatérne a sérültek fele (köztük Messi), akkor még lenne esély. Mert ez a Real úgy tűnik kipukkant, az erőnléti edzőjükkel tényleg nagy baj lehet. Azért még sok van hátra a bajnokságból. Azon fog múlni minden, hogy melyik csapat tud majd megújulni. És erre azért nekünk tübb esélyünk van. Arra kéne törekedni, hogy a Bernabeuban lévő csatáig felzárkózzunk 2-3 pontra, ott pedig nyerni kell. Ha most zsinórban nyernénk 3-4 meccset a bajnokságban, az nagyon jót tenne. De egy Edmilson-Guddi-Xavi kp-sorral ez kivitelezhetetlen.
Szóval én még mindig bízom.
A bízás hal meg utóljára... 3 meccs: két vereség és egy X. A MAdrid ugyanúgy elszórja a pontokat, mint mi az előző idényben. Csakhogy ők akkor zsinórban nyerték a meccseiket. Így sosem fogjuk utol érni őket. HAcsak nem vonnak le tőlük pontot a vereségekért...
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.03.17. 15:46:50

megtippeltem a döntetlent és bejött, valahogy mindig megérzem hogy mit játszik a csapat, de ne aggódjatok a valladolid ellen visszafogott játékkal ám de nyerünk.
Blaugrana10
Barça B

2008.03.17. 15:41:47

Nagy kar ez az X, ket hatalmas pontot vesztettunk. Remelem a Realnak nem fog jol menni a Valencia es a Sevilla ellen, ami nagyon is lehetseges a margo utobbi formajat tekintve. A Valladolid ellen nyernunk kell, aztan a Betis otthonaban sem lesz konnyu, na de a remeny hal meg utojara. A heten Valenciaban nagyon nehez lesz, de nyerni kell mert vegulis a kupa amit realisan megnyerhetunk. Antimadridista forever
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.17. 15:27:18

Na jah, ezt én is modani akartam. Milito jól játszott, és csak két szabálytalanséága volt. Sajnos mindkettő sárgát ért. Viszont ezen kívül nem hibázott... tehát ha nem lett volna ilyen az előző 1-2 meccse, senki nem mondaná, hogy rossz formában van.

Abidal is jó középen... el is mondta egy interjúban, hogy jól érzi ott magát. Thuram is jobb bekk volt fénykorában. Gondolom ahogy Eric is egyre idősebb lesz, úgy beljebb játszik majd.

És persze, lehetett számítani az x-re, de nem így. Kétszer ugyanúgy etettek meg, ráadásul szögletvariációból. Akcióból meg nem voltak vmi veszélyesek.

A kp-ra, ha visszatérnek a sérültek, de Touré mindképpen, akkor hozhatjuk a meccseinket. Aztán vagy eleget bukik a Real vagy nem. Azért a 2. hely illendő lenne.
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.03.17. 15:18:33

Azért az érdekesnek találom, hogy ha a védelmünk mostanában hibázik, akkor azt 80%ban ki is használja az aktuális ellenfél. De az is érdekes, hogy az utolsó 4 bajnokin fújtak ellenünk egy tizit, most meg kiállítás.
A kiírás alapján pedig Militonak 2 szabálytalansága volt... Amúgy pedig ő volt a legjobb a védelemből. És még annyit, hogy Abidalnak nem idegen poszt a balközépső védő helye. Én régóta szeretném ott látni. Pl most csütörtökön: Zambi-Puyol-Abidal-Syl.
Azt azért furcsálom, hogy miért lepődtek meg ennyien ezen az X-en. Ez az Almeria nagyon jó kis csapat ám, nem véletlen verték meg a Reált, és volt egy nagyon hosszú góltalansági sorozatuk. Egyébként meg lehet szidni a védelmet, de akkor azt is hozzá kell tenni, hogy a középpályás védekezés egyenlő volt nullával. Xavi annyi vizet nem tud hordani, hogy ellensúlyozza Edmilsont és Guddit. Persze Xavinak se volt jó napja, de ilyen széria után belefér szerintem.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.17. 15:14:44

Sztem olvassátok át mégegyszer amit írtam ;), "EZÉRT A VERESÉGÉRT"
Mivel ez az x ez egy vereséggel felér, pontok alapján... de sztem tegnapi csapat rendben volt, de Milito kiállítása eldöntötte, addig minden rendben volt.
Sztem a tegnapi meccsért nem Rijkaard hibáztatható, aztán ki hogyan gondolja. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.17. 15:07:32

mypeter a Frank Rijkaard #2-ben írta:2 pontrúgásból 2 fejesgól. Ez az összeszokatlan védelem számlájára írandó. Az első. A 2. meg a védelem hiányára. Milito le, 2 balhátvéd bent, nem is tudták, hogy mi van.
Ezt nem lehet a védelem összeszokatlanságára fogni. A pontrúgásoknál ki vannak osztva a párok, csak le kéne követni mindenkinek a saját emberét, ezek súlyos egyéni hibák voltak, amiért meg is fizettünk.

A többivel, viszont teljesen egyetértek, mármint ami a Frnak topicba van, ebben a keretben egy így pörgő Almería ellen nem volt sokkal több, munkasztalon írtam is, hogy nem lesz jó vége, ha minden nap ketten kikerülnek a keretből, hát nem is lett...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.03.17. 15:01:10

Én még bízom, de nem Frenkiben. Hanem a keretben. Ha visszatérne a sérültek fele (köztük Messi), akkor még lenne esély. Mert ez a Real úgy tűnik kipukkant, az erőnléti edzőjükkel tényleg nagy baj lehet. Azért még sok van hátra a bajnokságból. Azon fog múlni minden, hogy melyik csapat tud majd megújulni. És erre azért nekünk tübb esélyünk van. Arra kéne törekedni, hogy a Bernabeuban lévő csatáig felzárkózzunk 2-3 pontra, ott pedig nyerni kell. Ha most zsinórban nyernénk 3-4 meccset a bajnokságban, az nagyon jót tenne. De egy Edmilson-Guddi-Xavi kp-sorral ez kivitelezhetetlen.
Szóval én még mindig bízom.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.17. 14:40:13

Vito írta:
Ronaldinho&Barca írta:Kár h nem tippeltem meg, bejött volna ez az x...
Sztem csapat rendben volt, és ezért a vereségért nem Rijkaard a hibás, bár nagyon szeretnétek. Milito kiállítása döntötte el a meccset, azután az Almerián látszott, hogy pontot akar szerezni. Henry amiután beállt, számomra kellemes csalódás volt, eldönthette volna a meccset. Jó lett volna nyerni, de most sem jött össze...
Talán a legnagyobb bajunk, hogy nincs annyira csatár padunk... Bojan egész jóvolt, de mégis...
idén 28 bajnokiből csak 16-ot nyert meg a Barca. mindezt a jelenlegi legerősebb kerettel.
miről beszélünk?
:shock:

és itt nem egy meccsről van szó, hanem egy folyamatról.
őszintén!!!
van itt valaki, aki azt hiszi, hogy EZ a Rijkaard fel tudja támasztani EZT a csapatot?
Van, de nem én.....
Vito
Llegenda del Barça

2008.03.17. 14:34:18

Ronaldinho&Barca írta:Kár h nem tippeltem meg, bejött volna ez az x...
Sztem csapat rendben volt, és ezért a vereségért nem Rijkaard a hibás, bár nagyon szeretnétek. Milito kiállítása döntötte el a meccset, azután az Almerián látszott, hogy pontot akar szerezni. Henry amiután beállt, számomra kellemes csalódás volt, eldönthette volna a meccset. Jó lett volna nyerni, de most sem jött össze...
Talán a legnagyobb bajunk, hogy nincs annyira csatár padunk... Bojan egész jóvolt, de mégis...
idén 28 bajnokiből csak 16-ot nyert meg a Barca. mindezt a jelenlegi legerősebb kerettel.
miről beszélünk?
:shock:

és itt nem egy meccsről van szó, hanem egy folyamatról.
őszintén!!!
van itt valaki, aki azt hiszi, hogy EZ a Rijkaard fel tudja támasztani EZT a csapatot?
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.17. 14:25:45

Kár h nem tippeltem meg, bejött volna ez az x...
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.17. 14:14:59

Giga999 írta:Lehet hogy edzőbuktató játék van????
Az milyen? :roll:

Mert ha rossz viszonyban lenne az edző és a játékosok, akkor azt mondom lehetséges, hogy így akarják elküldeni.

De mi rosszul játszunk. Tehát azért játszanak rosszul, mert a játéksok szerint az edzői utasítás miatt rosszul játszanának? Remélem érthető, hogy ez ebben a formában veszett nagy marhaság.

Fejben nincs ott senki. A védelmünk nagy nevekből áll, akik jól játszottak. Majd ez is eltűnt. Ha mind a 4 védőnk mélypontra kerül, akkor az kinek a felelőssége? Mert egy-egy hiba belefér, de hogy az év eleji legstabilabb emberek buta hibákat csinálnak meccsről meccsre... elgondolkodtató.

A támadásaink se jók, alig van helyzetünk... igaz több a gól, mert jobb a helyzetkihasználás. De nagyon hiányzik a kreativitás, az összjáték, a begyakorolt figurák.
Giga999

2008.03.17. 11:50:33

Lehet hogy edzőbuktató játék van????
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.17. 11:45:04

A hozzászólásokat elnézve ugy döntöttem a bajnokság végéig nem irok. Tudom, hogy van remény- meg drukk, de van realitás is. Semmit sem fogunk nyerni, bár van néhány ovodás, aki mindig bizik. Nem az egyes játékosok hiánya, vagy a rosz összeállitás, csere a bajok forrása hanem a lélektelen játék. Tegnapi meccs alatt azt mondtam, ugy játszunk mint akik eladták a meccset. Egyre nagyobb az összezuhanás. De a szurkolok is
vegyesen nézik pl. Deco menjen már világgá irják sokan, most meg hiányzott. Szrintem nagyon komoly erönléti gondok lehetnek. Lassu és öreguras lett a gárda. Uj ambiciózus játékosok kellenek uj edzővel. és a sztárok egy része is mehet mert már csak a nevük nagy. Bele kell nyugodni - máshol is igy müködik, sajnos lehet, hogy évek mulva lesz ütőképes a Barca. Jellemző -az akaratitényezök szerepére- hogy a BL-t nyert gárda nevek szerint gyengébb volt.
Fecó
Giga999

2008.03.17. 11:34:41

Az itt a helyzet hogy itt Hen ten Cate volt az aki feltüzelte felkészítette a csapatot!!!Amióta nincs azóta úgy játszunk mintha a puszta jelenléttel győzni lehetne!!!!Új edző kell aki nem csak a focihoz hanem a lelki fejbeni problémákhoz is ért!!!!!Nem is tudom hogy van e ilyen...talán...őőőőőőőőő.....Jose Mourinho?????????????
Lezárt