2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
köszi az infót, ma veszem megPerrero írta:circa 2 rongyVito írta:gyors segítség kellene![]()
az érdekelne, hogy köbö mennyibe kerül egy bluetooth adapter? (laptophoz)
előre is köszi
én annyiért vettem, a mammutba holnap meg is tudod venni-bkvval kb 10 percre van a pályától
de az enyémet megveheted 1 ezresér'nem használom
ja és gugli a barátod
Csak pozitív tapasztalataim vannak, persze csak onnan rendelek, ahol megfelelő a biztonsági szint.messi1918 írta:Ja, és még annyi, hogyha valaki rendelt akármit az interneten, akkor mik a tapasztalatai? Mert megfogott ez a dolog...
Szívesen!messi1918 írta:Kössz!
Gondoltam, hogy nem uszom meg a 22.000 HUF-ot!
Mert, ha most megrendelem ezt, akkor lehet, hogy megkapom, mondjuk 18.000 HUF-ért a cipőt, de a pr hét várakozási idő, meg a kockázat nem éri meg! Akkor lehet, hogy visszamegyek a boltba, holnap azt megveszem...
Kössz szépen!
Derítsd ki, hogy egyáltalán szálítanak-e európába...Amennyiben igen, úgy számolj 3-6 héttel minimum és legalább egy 20-30 dolcsis postadíjal...messi1918 írta:Olyan emberek segítségét szeretném kérni, akik már rendeltek az interneten dolgokat!
ITT megtaláltam, azt a cipőt amit kerestem! (badi kedvéért lemondtam a pirosról).
Itt azt írja, hogy 70 dollár! Ez elég jó ár, mert ma vásárlási szándékkal bementem, a márkaboltba, és 22.000 volt! Hát mondom, inkább utána járok, másfele, és itt van ez...
Na szóval, abban kéne a segítségetek, hogy ez a 70 dolláros cipő, mire a kezembe kerül, menyibe fog kerülni?
Kb. menyi mindent raknak rá, stb.
LEgyenszíves, aki tud segíteni az segítsen...
Előre is kössz!
Ha Firefoxod van akkor javaslom az Adblock plus nevű kiegészítőt,teljesen személyre szabható,és csak azokat szűri amit kell. Spyware ellen jó a Slither által említett mindkét program. Esetleg kipróbálhatod az Outpost tűzfalat beépített kémprogram kereső/írtó van benne valós idejű védelemmel+mellé egy Nod és nincs mitől tartanod többet..VIII.Henrik írta:Szeretném, ha valaki tudna nekem ajánlani egy pop-up és spyware elleni programot! Eddig a stopzilla-t használtam, de mikor az 5.07-es verzióra frissült volna, meghaltak a gépen lévő netes programok. Szóval teljes reinstall után vagyok, természetesen sopzilla nélkül.