Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tudom erre gondoltok e....Perrero írta:én meg a csajt keresemBogika87 írta:Hali
Keresek egy képet amin egy csajszi van és az egész testén Barca címer van festve...vkinek az avarta lehetett de már egy csomó helyen kerestem és nem találom![]()
![]()
ha vki tudna segíteni annak nagyon megköszönném
Ha jól emlékszem FCB_gábor avatarja volt, és szvsz saját maga csinálta. De gondolom feltölti neked.Bogika87 írta:Hali
Keresek egy képet amin egy csajszi van és az egész testén Barca címer van festve...vkinek az avarta lehetett de már egy csomó helyen kerestem és nem találom![]()
![]()
ha vki tudna segíteni annak nagyon megköszönném
sztem elkerülte a figyelmem de minnyá visszanézek...meg akk az oldalát is...Köszi h szoltál.Slither írta:Nem jó amit balboa7 linkelt?
Nem jó amit balboa7 linkelt?Chris0527 írta: Vki?![]()
Feco nem vállalod ugyis úúgy szeretsz gyakorolni, de persze más is megoldhatja....
Vki?Chris0527 írta:Vki nem csinálna nekem egy Hip-Hop-os hátteret?Teljesen szabad kezet adok a témán bellül. Végülis olyan mint egy verseny de elég 1 induló és csak én zsűrizek, ha meg megcsinálja vki nálam biztos nyer
. Na előre is köszi
U.i.: 1280x1024-be kérném ha lehetne
túl nagy az aláírás! -max magasság: 150pixelEminapnen írta:Köszönöm a segítséget!!!