Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Naaa azért ne keseredjünk el gyerekek!! 3-2ből lmég bármi lehet! És ne mondjátok azt h 90 ezer katalán nem tudja belehajtani legalább 1 gólba a srácokat!!Ronaldinho&Barca írta:Nah ennyi volt a kupa részemről.. szomorú, de talán az egyetlen gyzelmünk is elment..
Majd jövőre...
Hát srácok csak igazat tudok adni mindenkinek! Azt hiszem Frank ideje lejárt! Szép volt, köszönjük de vége!fcb77 írta:Én személy szerint nagyon örültem 2003 nyarán, amikor Rijkaard lett az edző, mert láttam még anno a 2000-es EB-n és megtetszett a "higgadtsága" a sok ordibáló edzővel ellentétben. Ez a "higgadtság" egészen 2006 nyarának végéig működött is, de aztán vmi történt... Kikaptunk a sevillától 3-0-ra az európai szuperkupa döntőben. Azóta valahogy semmi sem úgy működik, ahogy kéne. Hiába igazolunk klasszis játékosokat, nem nyerünk semmit. Eddig úgy voltam vele, hogy Franky majd csak kitalál valamit, de elfogyott a türelmem...
Mourinho-t személy szerint rühellem a nagyaképűsége miatt, de lehet h ő kéne ide...
Szerintem Mourinhoval nem játszana "csúnyán" a barca!!!Ahol messi ronaldinho Henry deco van ott nem akarná azt játszatni amit a chelseabe!!!Azért kéne jose mert ő remek pszichologus!!!Fejekbe kell itt rendet tenni!!!noodle77260 írta:Ennyi!
Mindenki látta.
Mondjuk szerintem azért nem kéne mindenkit kivágni, de egy új tréner megpróbálhatja gatyába rázni a csapatot.
Szerintem a játékosok alapjába véve jók, de nem tudja frenky megújítani a csapatot.Az év elején azért volt 1-2 mecs amikor nagyon aláztak, de most a kár..........
Nemhinném , hogy Murinnyó lenne a megoldás az edző posztra, mert kiveszne vele a szépség a csapatból. Az a játékkultúra ami miatt mindegyikünk szereti ezt a csapatot.
Szép álmokat midenkinek!
Így van, ugyanazt kapod: a részemről egyetértést, és bólogató támogatást!Zozzy 5 írta:Ugyanaz...taktikai és mentális tanácstalanság, helytelen emberek a kezdőben...Mit tudok még mondani? Elmondtam 100szor, úgyse ér semmit, ugyanazt kapom.
Amit ki tud a legjobban megoldani a világon????Jose Mourinho!!!!!!!!Ő kell de hamar!!!!!BarcasKrisz írta:Mert szorított a cipő és érezték, hogy baj van. Addig csak lötyögtek. Ez is azt bizonyítja, hogy motivációs probléma van.csababarca írta: Rejtély h mért tudtunk csak a 70.perc tájékán elkezdeni menni mint a gép....