Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ötletelés a fórum átalakításához:

Cali vázlata:
4
80%
https://docs.google.com/document/d/17Z- ... 9ctPs/edit" target="_blank
1
20%
Ehhez lehet ötleteket írni még ide a topicba, amik aztán összegezve lesznek.
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 5
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.28. 20:59:08

Szandi írta:Ilyen -tudomásom szerint- gép, ami kiszűri a hülyéket vagy a hülye hsz-ket, nem létezik...
Fura is lenne. Mi alapján szűrne?
Az autokorrektor meg szerintem csak a trágár szavakat cenzúrázza.
Dede van! Épp ezen a forumon mutatta valaki, hogy készülőben van. És igen a hülyéket szűri ki, különböző az irásban található jelek alapján, mint például mondok egyet amire emlékszem, hogy aki a mássalhangzókat duplázza, annak kevesebb elvileg az agyi kapacitása, mert például egy nagyobb öröm esetém az értelmesebbek a magánhangzókat duplázzák inkább. Egyébként tényleg megfigyelhető ez a mássalhangzó dublázás sokaknál...
Szóval ilyen és ehhez hasonló, gondolom írástartalom, meg megszerkesztettség szakértők által kitalált dolgok segítségével szűri ki, és nem törlődik a hsz, hanem egyszerüen kiirja az illetőnek, hogy ön egy hülye hozzászólást irt, kérjük szerkessze át!
De mindjárt rá is keresek neked.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Szandi
Főnökasszony

2008.03.28. 15:32:47

G-Jay írta:Még régebben volt valami olyasmi, hogy ilyen autokorrektor, vagy nemtom hogy hívják, ami kiszűri a hülyéket, és visszadobja nekik a hsz-t, hogy szerkesszék meg egy kicsit mert ugy nem jó. Az talán segítene egy kicsit.

G.

Ilyen -tudomásom szerint- gép, ami kiszűri a hülyéket vagy a hülye hsz-ket, nem létezik...
Fura is lenne. Mi alapján szűrne?
Az autokorrektor meg szerintem csak a trágár szavakat cenzúrázza.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.28. 11:55:25

Drigo írta:meghallgatnám mások véleményét. De látom, hogy a sok bába közt elvész a gyermek...

attól, hogy kiszűrjük/tiltjuk/töröljük a nem oda illő dolgokat még nem keletkeznek értelmes hsz-ek, csak a spam tűnik el...
Ugyan így vagyok ezzel én is, mert amikor beirok egy hsz-t, és várnám hogy vajon kinek mi a véleménye róla, és benézek a topicba egy nappal később, vagy féllel, már három oldallal hátrébb van, tehát esélye nincs senkinek arra hogy meglássa amit irtam, pedig hát ugy elég rossz forumozni, h senki nem válaszol arra amit irsz.

Sajnos a második résszel is egyetértek, én még mindíg amellett a találmány mellett vagyok amit lentebb irtam, azzal lehetne jobban szürni, anélkül h nektek kellene minden hsz-t átnyálazni.

Egyébként halkan jegyzem meg, hogy én 14-16 év alattiak regelését tiltanám, mert nekik a látásmóduk egyszerüen olyan, hogy pl az igazolások topicba ugyis beirják egymásután 66szor, hogy Diego kell nekünk, mert még könnyen esnek ilyen sztárolásba, és ez sztem a korral jár, mert én is ilyen voltam akkoriban tudom jól, meg szinte mindenki! Legalábbis sztem. Ez nem azt jelenti, hogy idővel nem fog változni, pont hogy fog.

Nemtom mi a véleményetek ezekről...

G.
California Love
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.28. 09:53:26

Zozzy 5 írta:De szerintem az nem megoldás, hogyha levegőnek nézzük őket :roll: Attól még ugyan úgy leírják ezeket, és egyre többet. Az értelmes, lényegi érveken alapuló hsz pedig egyre kevesebb.
Nem azt mondtam hogy ez feltétlen megoldásra fezetne, de pl egyszerűbb törölni egy baromságot, mint után 2 oldanyi hsz-t kiszedni...

Az meg, hogy egyre kevesebb az értelmes hsz nem a renitensek hibája feltétlen, hiszen attól még lehetne értelmes dolgokat írni bárkinek.

De mindenkinek ott a Beck's...

Pl ott a "zárt" topic ott bárki kedvére írhatna értelmes dolgokat, feldobtam/unk már jópár témát...Amikor tervezgettük mindenki lázadt hogy ő is benne akar lenni utána viszont - ahogy vártam - a felhasználók 99%-a nem is szólt a témákhoz, pedig annyi féle van, hogyha akkora értelmiségi találna magának olyat, amihez érdemben hozzá tud tenni.

Jó persze ezek nem feltétlen Barcelonás témák még mielőtt valaki ezzel jönne. Csak szemléltetni akartam, hogy általában szájhősködni könnyebb, mint csinálni is valamit. Én meg nem fogom teleblogolni a futbalgazdasági topicot, pedig van egy két (számomra) érdekes téma, amiben szívesen meghallgatnám mások véleményét. De látom, hogy a sok bába közt elvész a gyermek...

Félreértés ne essék nem a szóbanforgó személyeket védem, csak próbálom tárgyilagosan nézni a dolgokat. Mert attól, hogy kiszűrjük/tiltjuk/töröljük a nem oda illő dolgokat még nem keletkeznek értelmes hsz-ek, csak a spam tűnik el...

Persze ez is biztos előrelépést jelentene, mert pl az igazolások topicba már nem is írok, mert fölösleges, pát hete Marcival folytattunk egy eszmecserét az utolsó válaszát csak véletlenségből találtam meg és kénytelen voltam pü-ben válaszolni, mert nem akartam "csökkenteni" a színvonalat. De az ellen, hogy valakinek Diego és Nasri az isten semmit sem tehetünk mert ugyanakkora létjogosultsága van(még ha zavaró is), mint a nem is létező korszakalkotó meglátásoknak.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.03.28. 09:15:22

Még régebben volt valami olyasmi, hogy ilyen autokorrektor, vagy nemtom hogy hívják, ami kiszűri a hülyéket, és visszadobja nekik a hsz-t, hogy szerkesszék meg egy kicsit mert ugy nem jó. Az talán segítene egy kicsit.

G.
California Love
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.28. 07:35:20

Drigo írta:Fórumtól mostantól itt, ha kérhetem.

Egyrészt megértem a problémáitokat, másrészt viszont nem értem, hogy Ti mit tesztek ez ellen?

Az egy dolog, hogy van egy-két értelmi szintet nézve kihívásokkal küszködő egyén, ugyanakkor, ha bemegyek egy topicba mást sem látok, mint h Te mekkora tahó [auto_cenzúra] stb vagy. Ahelyett, hogy levegőnek néznétek az ilyet, és írnátok a véleményeiteket - ebben én is sáros vagyok tudom.

Az éremnek két oldala van...

Mondani könnyű, de mindenki gondolja át, hogy Ő mit tesz a probléma megoldásáért.
De szerintem az nem megoldás, hogyha levegőnek nézzük őket :roll: Attól még ugyan úgy leírják ezeket, és egyre többet. Az értelmes, lényegi érveken alapuló hsz pedig egyre kevesebb.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.27. 23:52:41

Fórumtól mostantól itt, ha kérhetem.

Egyrészt megértem a problémáitokat, másrészt viszont nem értem, hogy Ti mit tesztek ez ellen?

Az egy dolog, hogy van egy-két értelmi szintet nézve kihívásokkal küszködő egyén, ugyanakkor, ha bemegyek egy topicba mást sem látok, mint h Te mekkora tahó [auto_cenzúra] stb vagy. Ahelyett, hogy levegőnek néznétek az ilyet, és írnátok a véleményeiteket - ebben én is sáros vagyok tudom.

Az éremnek két oldala van...

Mondani könnyű, de mindenki gondolja át, hogy Ő mit tesz a probléma megoldásáért.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.03.25. 09:01:38

oké, kösz, Drigo!
pl mint Saviola kérte a Júdás 2-t :lol:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Drigo
Eurobarca Staff

2008.03.25. 08:56:27

Pontosan így néznek ki a rangok:
Vito írta: 0 - Barca C - "C csapat tagja"
25 - Barca B "B csapat tagja"
100 - Jugador de Barca "A Barca játékosa"
250 - Jugador d'Estrella "A kezdő 11 játékosa" - ???
500 - Capitá del Barca "A Barca kapitánya"
1000 - Entrenador del Barca "A Barca edzője"
2500 - Director de Fútbol "Futball-igazgató"
5000 - Llegenda del Barca "Barca Legenda"
10000 - Presidente del Barca "A Barca Elnöke"

Fordítás: Homér
Néhány esetben egyes felhasználok kérhetnek/kaphatnak külön rangot a moderátorok, szerkesztők mellett.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.03.25. 08:29:18

kösz az infót zozz! ;)

a jelések azt mutatják, h ki mennyit szólt eddig hozzá.

vhogy így van, hogy:
Barca C
Barca B
Jugador del Barca
aztán talán Jugador estrella, de nem tom pontosan
Director del Fútbol emg további ilyenek.
és van Llegenda del Barca, és természetesen modiknakmeg szerkeknek külön rang ;)
H a t t r i c k
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.24. 22:53:15

tenkl írta:nekem is lenne egy: a hozzászólásnál bal oldalt, a név alatt, ahova nekem pl Barca B - van kiírva az mi, és mire jó?
Az a rangod, aztán minél többet szólsz hozzá, úgy emelkedsz folyamatosan a ranglétrán, és kapsz újabb címet.
Kép
tenkl
Jugador d'estrella

2008.03.24. 22:47:32

nekem is lenne egy: a hozzászólásnál bal oldalt, a név alatt, ahova nekem pl Barca B - van kiírva az mi, és mire jó?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.24. 22:40:20

MichaaBee írta:sorry, lehetne egy indiszkrét kérdésem? mi kell ahhoz, h vki moderátor legyen? :oops:
Felsőfokú végzettség, 3 diploma, minimum 4 idegen nyelv beszélése, kedvező adózási feltétlek az államnak, alapítványok bőkezű segítése...

:lol: :lol:

Egyébként semmi, ha keresnek új modikat akkor szólnak, lehet jelentkezni és szavazás alapján eldöntik. Ott olyanokat vesznek figyelembe, hogy mennyire van sűrűn fent stb. Persze egy jó bal a gomb az egereden nem árt, hogy tudjál törölni :twisted: 8)
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.03.24. 20:19:30

sorry, lehetne egy indiszkrét kérdésem? mi kell ahhoz, h vki moderátor legyen? :oops:
H a t t r i c k
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.03.21. 23:33:49

Demonhunter Koma!!!
Most az előbb téptem a kéjbordomat a nyelvhelyességet és a
lazaságot illetően, erre Te azonnal azt írod az "alapból" helyett,
hogy "alabból"!!!
Oda kéne már egy kicsit figyelni végre, hogy ilyen kifejezések
NEM szerepelnek a magyar nyelvben!!!
Miért kell erről hatvanezerszer írnunk???
Kérdezi a Te Krojf komád.
U. i.: De tényleg!!! Valaki benéz ide, meglátja a rengeteg
helyesírási hibát, meg a rengeteg olyan szlenget, ami egyébként
már semmi feltűnést nem okoz, annyira közbeszéd lett sajnos és
visítva elkattint innen!!! Azt fogja mondani, hogy: "Mi ez a tudatlanok
gyülekezete???"
Úgy lejáratjátok a Barcát, hogy nagyon!!!

Ja és "Euobarca"!!
Jézus Mária, mindjárt sikítok a fájdalomtól!!!
Miért nem lehet azt az egyetlen sort az elküldés előtt átolvasni???
Legalább ennyit tegyetek már meg, oksi???
Kér erre nemcsak Téged a Te Krojf komád.

Te is használd a szerkeszt gombot Krojf koma. :wink:
Demonhunter
Capitá del Barça

2008.03.21. 22:43:13

Enrique írta:Mindent felhasználhatsz a forrás - linkelt - feltüntetésével. :)
Link már van alabból kitéve.Akkor majd odairom:forrás:Euobarca.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.03.21. 22:38:51

Komáim!
Azért végre Tamás megírta helyettem azt, amit én szoktam mondjuk
fél-, vagy negyedévente és ezt megköszönöm Neki!!!
A látogatóink felé való tisztelet miatt sem ártana, ha fórumunk nem
hemzsegne a "laza vagyok, majd' szétesek"-alapon idekerülő
ordító hibahalmaztól, meg a mosdatlan, argotikus tartalmaktól!!!
Személy szerint örülök, hogy egyre bővül a modik tábora, mert
így több szem többet lát és többet töröl és fegyelmez!!!
Ha már kedvenc csapatunk egyáltalán nem brillírozik, legalább
mi ne legyünk mosdatlanok, ápolatlanok, büdösek, trehányak!!!
És ha a csapat nem szerepel a Barca patinájához méltóan,
akkor rajtunk a sor, hogy megmutassuk a világnak eme patina
vakító ragyogását!!!
Remélem, hogy mindenki értette!!!
A Ti Krojf komátok.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.21. 22:19:50

Mindent felhasználhatsz a forrás - linkelt - feltüntetésével. :)
Demonhunter
Capitá del Barça

2008.03.21. 20:56:51

Kedves modik!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy épülő-szépülő oldalom cikkeiben felhaszálhatom-e az itt megjelenteket?Persze nem mindet csak idézeteket.Várom válaszotok.Addig is elkezedem és ha nem szabad majd kitörlöm.Előre is kösz! :)
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.21. 13:47:37

Ilyenkor mindig megfordul a fejemben, hogy az én 3xxx hszem közzül miért csak 2-3 lett törölve lassan két év alatt? :-k
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.03.21. 12:31:28

Gomezinho írta: ez mind szép és jó csak tudod Tamás nekem az a bajom pont hogy ők olyanok hogy kitörölnek olyan dolgokat amik szurják a szemüket! Nemegyszer volt már ilyen! hol van itt a szabadság? ez nem fórum ez már párnagyzoló ember oldala akiknek a fele még kiskorú! de mindegy!nem fogok most már vitatkozni sem leirom majd néha a véleményemet és kész!
Először olvasd el a fórumszabályzatot, frissebb felhívásokat, és próbáld meg betartani, a hsz-eid azok megszegése miatt lettek törölve. Többszöri figyelmeztetés után sem voltál képes változatni, akkor utána minden nem megfelelő hsz. törlésre kerül. (ez is le volt írva)
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.03.21. 12:22:38

Varga Tamás írta:Kedves Fórumozók!
Amit írni akarok, azt nem kötekedésből, nem bántásból írom le, csupán az elmúlt hetek tapasztalatai gyülemlettek fel bennem.
Szóval. Nagyon sok az új, ifjú forumozó, akik rendszeresen kifejtik a véleményüket. Számomra örömteli, ha a Barcelona családja így bővül, ha az Eurobarca fórumozóinak köre ilyen mértékben gyarapodik. Ez azt jelenti, hogy a csapatot egyre többen szeretik, és a fórumot is egyre többen veszik igénybe.
DE!
Szeretném megkérni az újakat, ifjakat, idősebbeket, hogy a fórumszabályzatnak megfelelően tevékenykedjenek. Használják a szerkeszt gombot, legyenek több figyelemmel a helyesírás szabályaira, és legyenek türelmesebbek. Itt minden Barca-drukker a kék-gránátvörös mezért szorít. És attól, hogy a csapattal vagy bármely tagjával szemben kritikát fogalmazunk meg, az nem azt jelenti, "selejt" emberek vagyunk, vagy nem szeretjük igazán a Csapatunkat, hanem azt: hogy még többet, még jobbat kívánunk Tőlük. A szeretetbe ugyanis a kritika is beletartozik, nemcsak a dícséret, és a feltétlen imádat - ez utóbbi ugyanis nem visz előbbre. Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ne személyeskedjen, ne hülyézze le a másikat, mert attól, hogy valamit másképp lát, attól még ugyanannak a csapatnak szurkol. Én is szoktam vitatkozni - pl. Zozzy-val, Andrissal -, de ettől még ugyanúgy tisztelem és becsülöm őket, és biztos vagyok elhivatottságukban, amit a Barca felé tanusítanak.
Ha vitatkozunk Veletek, azt nem személyes sértésnek kell venni, hanem egyszerű párbeszédnek, kultúrált emberi viselkedésnek. Ez a Fórum nem Orwell világa, itt nem mondják meg, hogyan gondolkozzunk, mit írjunk, mit akarjunk. Itt mindenki szabad, a megfelelő keretek betartása mellett.

Remélem, nem voltam sértő, vagy bántó. Ha, mégis, akkor elnézést kérek.
Barátsággal: Tamás.
(remélem, a modik sem haragszanak rám) :wink:
ez mind szép és jó csak tudod Tamás nekem az a bajom pont hogy ők olyanok hogy kitörölnek olyan dolgokat amik szurják a szemüket! Nemegyszer volt már ilyen! hol van itt a szabadság? ez nem fórum ez már párnagyzoló ember oldala akiknek a fele még kiskorú! de mindegy!nem fogok most már vitatkozni sem leirom majd néha a véleményemet és kész!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.21. 12:14:46

gomezinho írta:És te mire fujsz? Legalább én próbálok szakmai szemmel is gondolkodni! Evil or Very Mad nem ilyen gyökérégeket hallgatni hogy Nasri meg tökömtudja kik kellenek ide! mert tudod! 30 -ból ma mindketten itt játszanának!
Igen, fantasztikus szakmai gondolkodás 99% annyi, hogy minden meccs után beírod a Valdes topikba, hogy Buffon, Iniestába meg, hogy Lampard. Ez neked a híres vitázás?

Félelmetes, hogy milyen embereknek áll itt feljebb :shock: (no nem az)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.09. 10:08:13

Kedves Fórumozók!
Amit írni akarok, azt nem kötekedésből, nem bántásból írom le, csupán az elmúlt hetek tapasztalatai gyülemlettek fel bennem.
Szóval. Nagyon sok az új, ifjú forumozó, akik rendszeresen kifejtik a véleményüket. Számomra örömteli, ha a Barcelona családja így bővül, ha az Eurobarca fórumozóinak köre ilyen mértékben gyarapodik. Ez azt jelenti, hogy a csapatot egyre többen szeretik, és a fórumot is egyre többen veszik igénybe.
DE!
Szeretném megkérni az újakat, ifjakat, idősebbeket, hogy a fórumszabályzatnak megfelelően tevékenykedjenek. Használják a szerkeszt gombot, legyenek több figyelemmel a helyesírás szabályaira, és legyenek türelmesebbek. Itt minden Barca-drukker a kék-gránátvörös mezért szorít. És attól, hogy a csapattal vagy bármely tagjával szemben kritikát fogalmazunk meg, az nem azt jelenti, "selejt" emberek vagyunk, vagy nem szeretjük igazán a Csapatunkat, hanem azt: hogy még többet, még jobbat kívánunk Tőlük. A szeretetbe ugyanis a kritika is beletartozik, nemcsak a dícséret, és a feltétlen imádat - ez utóbbi ugyanis nem visz előbbre. Szeretnék mindenkit megkérni, hogy ne személyeskedjen, ne hülyézze le a másikat, mert attól, hogy valamit másképp lát, attól még ugyanannak a csapatnak szurkol. Én is szoktam vitatkozni - pl. Zozzy-val, Andrissal -, de ettől még ugyanúgy tisztelem és becsülöm őket, és biztos vagyok elhivatottságukban, amit a Barca felé tanusítanak.
Ha vitatkozunk Veletek, azt nem személyes sértésnek kell venni, hanem egyszerű párbeszédnek, kultúrált emberi viselkedésnek. Ez a Fórum nem Orwell világa, itt nem mondják meg, hogyan gondolkozzunk, mit írjunk, mit akarjunk. Itt mindenki szabad, a megfelelő keretek betartása mellett.

Remélem, nem voltam sértő, vagy bántó. Ha, mégis, akkor elnézést kérek.
Barátsággal: Tamás.
(remélem, a modik sem haragszanak rám) :wink:
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.03. 22:09:08

Többi privátban!!!
Lezárt