2008.03.22. 17:01:08
Ez a forduló nagyon izgalmasnak ígérkezik!
A Real gödörben egy gödörben lévő ellenfél ellen. A Barca gödörben egy stabil középcsapat ellen, akik már törtek borsot a nagyok orra alá (bár legutóbbi idegenben a Real ellen nem voltak túl, öhömm, "szerencsések").
A Real-Valencia nagyon érdekes lesz. A Realnak meg kell mutatnia valamikor már, hogy mit tud, és biztos vagyok benne, hogy ők mindig akartak is, viszont ez a rangadó még azt az extra motivációt meg is hozhatja, ami hiányzott a Depor ellen.
A Valencia pedig lehet, hogy fáradtabb lesz, mint a Real, de ők egy nagyon szép győzelemmel jönnek a Bernabeúba, nyilván látva, hogy megcsípték a Barcát, és már rég nem játszottak ilyen jól, most úgy érezheteik van keresnivalójuk.
Én nem tippelek, akkor merek majd fogadni, hogy melyik csapat fogja megnyerni, amikor látom az első 10 percet. Nem hiszem, hogy fordulatos meccs lesz, de az előzmények miatt kiszámíthatatlan számomra, nem tippelhető meg a győztes.
A Barca be fogja húzni a meccset, a Valladolid nem fog tudni 90 percet végig védekezni. Láthattuk, hogy a Barca még úgy is rúg gólokat, ha rosszul játszik köszönhetően a hihetetlen csatároknak, nos, mivel a Valladolidnak nem olyan erős a csatár-, és középpályássora, mint akár az Almeriának, ezért szerintem 2 góllal fog nyerni legalább a Barca.