2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De, de sztem akkor is kéne még vki. Látod most is itt van Yaya, meg Rafa, de néha még is rá vagyok utalva Edmilsonra, és olyankor nincs középpályás védekezésünk.MichaaBee írta:LG-nek van igaza!
Márquez nem jó vkp cserének?
Hát Isten őrizz, h bkinek a szívét törjem össze, de Gera még sok mással sem rendelkezik, amivel Deco igen... de fülük például ugyanannyi van...MichaaBee írta:gera nem akkora klasszis, mint Deco! attól, h Deco-nak nem megy, még segítheti a csapatot egy-két gólpasszal, Gera meg nem rendelkezik olyan jó rúgótechnikával!valkobela írta:Amilyen középpályás teljesítményeket látunk hétről - hétre Gera pl. kiemelkedne a mezőnyből, de deconál biztos értékesebb lenne. Lehet sokan nevettek majd ezen, de ez is egy vélemény...
gera nem akkora klasszis, mint Deco! attól, h Deco-nak nem megy, még segítheti a csapatot egy-két gólpasszal, Gera meg nem rendelkezik olyan jó rúgótechnikával!valkobela írta:Amilyen középpályás teljesítményeket látunk hétről - hétre Gera pl. kiemelkedne a mezőnyből, de deconál biztos értékesebb lenne. Lehet sokan nevettek majd ezen, de ez is egy vélemény...
de ha nem sikerül eladni ingyen is mehet, már 2 éve is így gondoltamOvaMind írta:Márquez sztem jó vkp-nak, jobb, mint középhátvédként. Edmilsont viszont érdemes eladni.
meg mert 20 perce szerzett gólt a hátával . . .ncdjtrack írta:ennyi erővel wes brownt is leigazolhatnánk a padra nemcsak középen tud játszani hanem szélen is. meg ingyé lenne!
Vieira minek?lenart cryuf írta:Nem hinném hogy Vieira eljonne padra az Interbol csak a Barca kedvéért...erre nem sok esély van bár nem teljesít ugy ahogy azt elvárták....ezért lehet hogy váltana klubbot,,
Nemhinném, hogy jobb képességű lenne.djtrack írta:hát flamini akkor se lenne rossz megoldás főleg h ingyen van,mellesleg meg sztem jobb képességű mint a Toure gyerek! arról nem is beszélve h még csak 24éves