Élő közvetítések 07/08
-
- Az Eurobarca Anonymusa
A meccs elején megfeddtük a 17 éves, ifjú Bojant, hogy kihagyott két ziccert. Akkor vagyunk tisztességesek, ha ugyanezt tesszük Henry esetéban is. Csak ő pár évvel idősebb, és tapasztaltabb. Henry nem való ide, gyenge, és nem éri meg a pénzét. Au revoir!

- danko94
- Entrenador del Barça
Hát te se vagy normális...ETO'O rosszul jáccik 11meccs 11leecher írta:Sziasztok!Még új vagyok ezen a fórumon csak olvasgatni szoktam.De nem bírtam ki,hogy ne szóljak hozzá.Mindenkiről van véleményetek csak ETO-ról nincs.Szerintem ő sincs élete formályában sőt a hírével ellentétben szxr.Csak akkor talál kapuban ha kidolgozzák neki a helyzetet.
gól!!!!!!!!!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2008.03.23. 18:37:13-kor.
Valladolid lesgól marad 3-1.
Sziasztok!Még új vagyok ezen a fórumon csak olvasgatni szoktam.De nem bírtam ki,hogy ne szóljak hozzá.Mindenkiről van véleményetek csak ETO-ról nincs.Szerintem ő sincs élete formályában sőt a hírével ellentétben szxr.Csak akkor talál kapuban ha kidolgozzák neki a helyzetet.
- danko94
- Entrenador del Barça
De mondjuk pl Seva a csúliban tavaly naon gynege volt a cselzisek fele elküldte vna idén viszont kezd magára találni...Am titi idén már sokszor megmentett mionket főleg a kupában Villareál v Sevilla ellen...Varga Tamás írta:Miért Guddy talán vkp, Iniesta 3-4 poszton megfordult az idényben, Puyol is szerepelt a védelem mejd' minden pontján és még sorolhatnám. Ha egy világklasszis játékos csak egy poszton tud játszani, akkor mehet. És, attól, hogy nem a helyén játszik, a labdákat átvehetné, passzolhatna pontosan, vállalhatna többet. Lehet védeni, de felesleges, nagyon gyenge, sőt...
mekkora kapufát löttek 4méterröl,te jó ég...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Miért Guddy talán vkp, Iniesta 3-4 poszton megfordult az idényben, Puyol is szerepelt a védelem mejd' minden pontján és még sorolhatnám. Ha egy világklasszis játékos csak egy poszton tud játszani, akkor mehet. És, attól, hogy nem a helyén játszik, a labdákat átvehetné, passzolhatna pontosan, vállalhatna többet. Lehet védeni, de felesleges, nagyon gyenge, sőt...

Abidal in ,Thuram off.
A leggyengébb láncszem? Ha ezt komolyan gondolod akkor Te se vagy valami erős...
- danko94
- Entrenador del Barça
Sztem nincs igazad (mostis majdenm gólpaszt adott) mivel ő egy KÖZÉPCSATÁR és nem egy balszélső....Amúgy az elmúlt 3 hónapban nem naon írtál pozitívat(még akk se amikor lehetett(bár ilyen eset elég ritkán vt))Varga Tamás írta:Kicsit lesgyanús, de ennyi járt nekünk a kamutizenegyes után. Bojan rászolgált, Henry viszont elmehet, ahova akar. Talán még labdához sem ért ezen a meccsen. Szégyen, amit labdarúgás címén bemutat. A leggyengébb láncszem, viszlát!skadi írta:kicsit szerencsés,kicsit pofátlan,de szerintem kijárt neki a gól ezen a meccsen...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára danko94 2008.03.23. 18:26:18-kor.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kicsit lesgyanús, de ennyi járt nekünk a kamutizenegyes után. Bojan rászolgált, Henry viszont elmehet, ahova akar. Talán még labdához sem ért ezen a meccsen. Szégyen, amit labdarúgás címén bemutat. A leggyengébb láncszem, viszlát!skadi írta:kicsit szerencsés,kicsit pofátlan,de szerintem kijárt neki a gól ezen a meccsen...

Eldőlt, Bojan nagyon rászolgált a gólra.
Eto'o VAZZ
Eto'o VAZZ

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.03.23. 18:24:48-kor.
Itt is gól. Egész rózsás ez a délutánom... 

kicsit szerencsés,kicsit pofátlan,de szerintem kijárt neki a gól ezen a meccsen...
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Szép volt Iniesta gólja, Bojannak is így kelett volna csinálni az első félidőben.
Touré egyébként szerintem nem mozog rosszul annyira.
Touré egyébként szerintem nem mozog rosszul annyira.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Szép volt Touré passza, és Ini is higgadtan lőtte a hálóba. Reméljük, a bíró nem akar a továbbiakban főszereplő lenni, és nem ajándékoz még egy büntetőt a Valladolidnak.

- Karashu
- Jugador d'estrella
Talán nem is Rijkaard miatt vagyunk ilyen [auto_cenzúra], hanem azért, mert ha kapunk egy gólt mindenki összeszarja magát helyben, és leáll a játékunk, mint egy 20 éves trabant!
Hát nagyon örülök, bajnoki cím, a f.aszomat bajnoki cím, az UEFA-kupa indulás hátha meglesz!
Úgy játszunk, mint egy csapat nyugdíjas! A Schalke szétszed bennünket! Kapunk BL-be 5. perc környékén egy gólt, és már nem is kell lejátszani a visszavágót, mert nem érdemes még1x 3-4 góllal kikapni! Arghhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

jó kezdés a második félidöben,gyors gól 2:1