Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
31. Miért?chi omega írta:ne haragudj, de hány éves is vagy?Varga Tamás írta:Andris semmilyen túlzásba nem esett, amit leírt, azzal az utolsó mondatig egyet tudok érteni. Henry többek között azért lett leigazolva, hogy egy erejét, mentális tartását vesztett csapaton lendítsen, erősítse. Nem pedig azért, hogy szökőévente 23-szor elfogadható teljesítményt nyújtson.
R10-et és Henry-t pedig ne emlegessük egy lapon, mert a francia még semmit sem tett le a Barcelona asztalára, a brazillal szemben. Engem nem érdekel, hogy az Arsenalban ő volt az istenkirály, az a múlt, lexarom. Itt, katalóniában messze tudása alatt játszik. Aki ezt nem látja, az vagy vak, vagy szerelmetes belé. Miattam elköltözhet egy másik városba, max. krokodil-könnyeket fogok érte hullatni.
Dinho is a múltjából él. Henry nem tehet róla, hogy eddig az Arsenalban játszott. ÉS fura tőled hallani a szerelmetes belé szó szerkezetet miután Henry legalább futott Dinhoval ellentétbe aki iránt Te táplálsz mélyebb érzelmeket. Nemde?Varga Tamás írta:Andris semmilyen túlzásba nem esett, amit leírt, azzal az utolsó mondatig egyet tudok érteni. Henry többek között azért lett leigazolva, hogy egy erejét, mentális tartását vesztett csapaton lendítsen, erősítse. Nem pedig azért, hogy szökőévente 23-szor elfogadható teljesítményt nyújtson.
R10-et és Henry-t pedig ne emlegessük egy lapon, mert a francia még semmit sem tett le a Barcelona asztalára, a brazillal szemben. Engem nem érdekel, hogy az Arsenalban ő volt az istenkirály, az a múlt, lexarom. Itt, katalóniában messze tudása alatt játszik. Aki ezt nem látja, az vagy vak, vagy szerelmetes belé. Miattam elköltözhet egy másik városba, max. krokodil-könnyeket fogok érte hullatni.
ne haragudj, de hány éves is vagy?Varga Tamás írta:Andris semmilyen túlzásba nem esett, amit leírt, azzal az utolsó mondatig egyet tudok érteni. Henry többek között azért lett leigazolva, hogy egy erejét, mentális tartását vesztett csapaton lendítsen, erősítse. Nem pedig azért, hogy szökőévente 23-szor elfogadható teljesítményt nyújtson.
szerintem azért kezdőként is jól játszott több ízben. mondjuk az esetek 50-60%-ban. ez nem túl jó, de nem is rossz.ozsimiki írta:Nagyon jól írtad, ő itt az új LarssonEz nagyon találó! Legalábbis eddig ha kezdő szinte 0 a produktuma...viszont ha beáll csereként akkor kicsit felpezsdíti a dolgokat...és még szidják az edzőt,h miért nem kezdő,miért nem kezdő...már nem azért de amikor kezdő nagyon kis %ban nyújtott jó teljesítményt! Vele kapcsban megelégednék ha azt nyújtaná mint Larsson (persze sokuknak csalódás,hisz többet vártak tőle,nem egy cserét...) de ahhoz az is kell,h a támadó 3asunk ne legyen sérült,és hozza a formáját...
Linkeljél! Az a ferde tükör, ahogy ezt beállítod. Én ha bizalmat szavazok neki, akkor azt nem egy meccsre teszem. Mint már leírtam párszor, ezen a tavaszon és teljesen megbízok benne és reménykedek, hogy rászolgál a maradására. Nem emlékszek, hogy mostanában fikáztam volna, a bulizós hírt se nagyon szerettem volna elhinni, ellentétben olyanokkal, akik egyik meccsen "visszatérőznek", másik meccsen meg fikáznak.Varga Tamás írta:Igen, Zoli!
Amikor úgy játszott, azon a 4-5 meccsen, akkor megdícsértem, és bizalmat szavaztam neki. Januárban, február elején úgy tűnt, hogy javult, hogy a régi Titi köszön vissza. De, sajnos azóta megint gyatrábbnál gyatrább produkcióval 'örvendeztet' meg bennünk.
Most akkor én is kezdjek el belinkelgetni tőled R10-t leszóló, korábbi hsz-kat, meg újabbakat, amelyekben védelmedbe veszed a teljesítményét? Ferde tükröt tartasz elénk, Zoli! Ja, és nem korrekt.
Nem számoltam, hogy hány támadás úszott el rajta, nekem nem tűnt fel, hogy sok. Labdaelpattanásra ma egyre emlékszek, de lehet nem figyeltem egyszer és kettő volt. Ezen kívül szerintem elég lendületesen játszott, legalábbis annyira biztos, hogy olyat ne érdemeljen, hogy mindenem kivan már ezzel a .. játékossal...Mindenért? Smile
Ma semmit nem csinált. Nem bántom én, de amikor egész szimpla támadás úszik el rajta, hogy nincs kit megjátszani, mert 5 méteres lesen áll percekig, vagy csak simán 10 méterre pattan tőle egy gurított labda is, idegesít.
Nemkell nekem feltétlen hogy kiugorjon a mezőnyból a zsenialitásával, de legalább dögölne meg a pályán, természetesen képletesen. És a labdakezelés meg sajnos amatőr hiba, nem is értem, komolyan.
Szezon elején kihajtotta a belét, minden már elveszett lasztiért is ment, mégse játszott jobban, a kritikákat meg ugyan úgy megkapta...De nem, pont ezaz, nem nyújtott tisztességes produkciót. Az lenne az alap hogy a pályán hajtson, de ő nem. Ő Thierry Henry, állhat percekig lesen amíg a többiek azzal szenvednek hogy akkor kinek passzojanak.
ma nem. de mondom: az idényt ÖSSZESSÉGÉBEN nézve azt nyújt. ezt már csak a statisztikák alapján sem lehet megkérdőjelezni.lionelmessi19 írta:De nem, pont ezaz, nem nyújtott tisztességes produkciót. Az lenne az alap hogy a pályán hajtson, de ő nem. Ő Thierry Henry, állhat percekig lesen amíg a többiek azzal szenvednek hogy akkor kinek passzojanak.
"mindenem kivan már ezzel a.. játékossal."lionelmessi19 írta:Mindenért?![]()
Ma semmit nem csinált. Nem bántom én, de amikor egész szimpla támadás úszik el rajta, hogy nincs kit megjátszani, mert 5 méteres lesen áll percekig, vagy csak simán 10 méterre pattan tőle egy gurított labda is, idegesít.
Nemkell nekem feltétlen hogy kiugorjon a mezőnyból a zsenialitásával, de legalább dögölne meg a pályán, természetesen képletesen. És a labdakezelés meg sajnos amatőr hiba, nem is értem, komolyan.![]()
Soha nem istenítettem Henryt, és hetek óta csak ugyanazokra a hibáira mutatok rá, utálom hogy folyton megkapom ezt.
Mindenért?Zozzy 5 írta:Ez tipikusan az, amikor már mindenért elővesszük...Ma sem úgy játszott mint aki aranycipőket nyert, de ez enyhe túlzás. Igaza van greckinek: ha jól játszik akkor Ő az Isten, jönnek a "végre a régi Henry" szövegek, ha meg nem emelkedik ki akkor a fika.lionelmessi19 írta:Megint 3 percig tátotta a száját lesen.. mindenem kivan már ezzel a.. játékossal.
nem fogjuk. de értsétek meg: 31 éves (asszem), nem neki kell húznia a barca szekerét (elsősorban). az elsőszámú támadók eto'o, messi, és még valaki, aki majd jön.LG írta:Ez nem az ő meccse volt, de az előbbi 2 meccsen lenditett a csapaton a padról beállva. Elég hullámzó a teljesitménye, jó lenne, ha kiegyensúlyozottan hosszabb ideig tudna jól játszani. Ugy játszani, mint amikor a világ 1ik legjobbja volt, nem tudom, fogjuk-e még
Téves. A meccsek 85%-án nem felejtős volt, csak nem a régi önmagát idézte. Köbö ilyen volt ma is, ettől függetlenül sok jó megmozdulása volt, gólpasszt is jegyezne, ha Eto'o berugja az üreskaput. Csak Ti ezt nem szeretitek észrevenni csak azt, hogy lesen van amikor Eto'o cselezget. Úgyhogy ezért nem is vitatkozok, felesleges. Biztos vagyok benne, hogy sok örömet fog még nekünk okozni. Higyjétek el ha akarjátok, ha nem akkor nem.Varga Tamás írta: Most nincs igazad. Sajnos, a meccsek 85%-án a teljesítménye felejtős volt. Bojan, 17 évesen többet tett hozzá a csapat teljesítményéhez, mint a francia. Ez pedig elfogadhatatlan.
Varga Tamás írta:Korretk, érzelemdús nyilatkozat, melynek lényegi gondolatát érdemes kiemelni:
"Itt az a benyomásod, hogy egy vallásért, egy országért játszol. Az emberek érik el, hogy így érezz, ezt követelik tőled az utcán. Imádják az FC Barcelonát, s ezt tudtodra is hozzák."
Mindannyian érezzük át ennek fontosságát.
További sok sikert Barcelonában Titi! Laughing
Varga Tamás írta:Úgy tűnik, Titi végre megtalálja a helyét, hasznos és alkotó tagja lesz a csapatnak. Január-februárban kezd magára találni, gólokat lő, meccseket dönt el. Mégis, megérte idehozni? Úgy tűnik, igen! Lassan én is elkezdek Benne hinni, és pozitívnak kezdem tartani ittlétét. Örülök, hogy tévedtem.
fogadjunk ronaldinhoról nem írtál ilyeneket. most meg bámulsz, hogy egy világ omlott össze benned.lionelmessi19 írta:Megint 3 percig tátotta a száját lesen.. mindenem kivan már ezzel a.. játékossal.
Zoli!Zozzy 5 írta:Ez tipikusan az, amikor már mindenért elővesszük...Ma sem úgy játszott mint aki aranycipőket nyert, de ez enyhe túlzás. Igaza van greckinek: ha jól játszik akkor Ő az Isten, jönnek a "végre a régi Henry" szövegek, ha meg nem emelkedik ki akkor a fika.lionelmessi19 írta:Megint 3 percig tátotta a száját lesen.. mindenem kivan már ezzel a.. játékossal.
Na, igen. Az élő közvetítéasek topicban valami nagyokos megjegyezte, hogy Henry jobb, mint Samu. Mikor a franciának egyetlen jó megmozdulása sem volt a meccsen, tudatosan legalábbis nem. Nekem tele van vele a tököm. Majd én leírom Andris, nem kell kerülgetni a forró kását. Hatalmas csalódás, amit az idényben Henry előad. Én eladnám a francba.lionelmessi19 írta:Megint 3 percig tátotta a száját lesen.. mindenem kivan már ezzel a.. játékossal.
Ez tipikusan az, amikor már mindenért elővesszük...Ma sem úgy játszott mint aki aranycipőket nyert, de ez enyhe túlzás. Igaza van greckinek: ha jól játszik akkor Ő az Isten, jönnek a "végre a régi Henry" szövegek, ha meg nem emelkedik ki akkor a fika.lionelmessi19 írta:Megint 3 percig tátotta a száját lesen.. mindenem kivan már ezzel a.. játékossal.
Ez nem az első eset, ez minden meccsen 2-3-szor előjön legalább. Volt, hogy 10 méterre pattant tőle, volt, hogy elesett a labdában. Engem, nagyon idegesít.lionelmessi19 írta:Hihetetlen számomra hogy ekkora sztár ne tudjon labdát kezelni...
remélem legalább más menni fog ma..