Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem felejtettem el, és köszönöm neki. De, ettől még többet várok el Tőle.barcafan0911 írta:azt ne felejtse el senki sem hogy a király kupában a sevillát és a villarrealt henry góljaival vertük ki.
Basszus Tamás olyan elfogult vagy hogy az már fáj.Varga Tamás írta:Ó, igen. Nem látja a kislányát. Ez az oka mindennek. Profi sportoló ilyesmire nem hivatkozik. Nem kívánok ellenpéldákkal előhozakodni, mert sokan azt is csak magyarázkodásnak vennék. Megtettem már egy korábbi hsz-ban. Végülis, mindent meg lehet magyarázni.
Részemről, a téma lezárva. Nem vagyok vele megelégedve, messze nem. És nem látom, hogy javulna a helyzet - huzamos időn keresztül.
Például a Sevilla elleni idegenbeli kupameccsen ő lőtte a gólt, ha az a gól nincs, akkor lehet hogy kiesik a csapat, mert ugye a visszagágón 0-0 volt. Viszont ezek a momentumok még nem jelentik azt, hogy ő kellett ehhez a csapathoz, főleg ennyi pénzért, érdekes, de a 17 éves Bojab többet mutatott első idényében, mint Henry, pedig szerintem Henry több meccsen lépett idén pályára. Nem lennék szomorú, ha idény végén elhagyná a csapatot, bár erre kevés az esély, mert Laporta kedvence és mindenki más úgy van rajtam kívül vele, hogy mégegy szezont kell neki adni a bizonyításra. Egy ilyen klasszis futballistának viszont nem kéne bizonyítani, mert értem, hogy hosszú időt töltött el Angliában és nehéz felvenni a spanyol meccsek ritmusát, de pl. erre van Nistelrooy képes volt első madridi szezonjában. Szerintem adjuk el a nyáron (mégegyszer mondom erre kevés az esély) és hozzunk helyére egy olyat, aki lövi a gólokat, nem áll tőle messze a spanyol stílus sem és megfér Eto'o és Bojan mögött a padon.Ilúvatar írta:én még mindig türelmes vagyok Henry -vel szemben. Ne feledjétek, hogy az elmúlt meccseken néha ő húzott ki mindket a [auto_cenzúra]. Ne kérdezzetek tőlem 1 példát, mert nem emléxem, hogy melyik meccsről van szó. De, a tény az, hogy nekem még semmi bajom nincs Henry -vel. csak hát a mai meccsen rosszul ment neki. ez van.
Én nagyon vártam Henry-t és elégedett is vagyok vele. A magánéleti problémákat pedig nagyon nehéz "nem kivinni" a pályára. Én is - és gondolom még nagyon sokan közülünk - úgy vagyok ezzel: ha bármi baj van a családomban, vagy szakítottam a Kedvesemmel akkor az a munkahelyemen egy pár napig meglátszik rajtam. Szótlan, kedvetlen vagyok, nem úgy megy a meló, ahogy szokott, stb...LG írta: Akik meg védik, és szeretik, gondolom év elején azok se ezt várták tőle. A magánéleti problémákat meg ne vigye ki a pályára.
Az csak is az ő hibája. Bojan meg Etoo mindig ugy helyezkedik, h megjátszható legyen. A lehetőséget meg kapta eddig is, ezek után is meg fogja kapni. Csak most már jó lenne, ha élne is vele. 24 millióba került, gondolom a fizetése se lehet nagyon kicsi, ugy hogy játszon is úgy. Mert eddig sok extrát nem tett hozzá a játékhoz, a ziccereinek is kb. 3-ád rugja be, ami borzasztó.ke.andy írta:Azt sem felejthetjük el, hogy Henry kevesebb labdát kap mint Eto'o vagy Bojan. Ennek okát taglalhatjuk, de ez akkor is tény.
Rendben lesz majd! Adjuk meg neki a lehetőséget.
Nem jelent semmit, hogy ki régebben drukker meg ki tudja jobban az eredményeket. A lényeg kicsit lejjebb van mint az ember agya.Varga Tamás írta:Hát, omega!
Semmit sem kell helyettem csinálnod, nem hiszem, hogy nálam többet tudnál a Barcelonáról! Még azt is megmondom neked, hogy a '73-'74-es szezon 12. fordulójában kivel, és mit játszottunk, vagy hogy a 2004/05-ös szezon 22. fordulójában kivel játszottunk, és mi lett a meccs végeredménye. Azt hiszem, a fórumon kevesen vannak, akik nálam felkészültebbek a katalán sztáralakulatból. Még lehet, hogy meg sem születtél, amikor én már a Barcelona szurkolója voltam.
1. hülyeség..? érveket nem látok, kár is betűt vesztegetni a válaszodraVarga Tamás írta: 1. nem a posztján játszott - ez egy hülyeség, kár még betűt is vesztegetni rá.
2. a lejátszott játékperceket elfelejtetted közölni - csak a rend kedvéért
3. amúgy jelesre érettségiztem matematikából, de négyesnél rosszabb sosem voltam.
4. én még nem hallottam olyan szabályról, miszerint a szabadrúgás és a tizenegyes nem számít gólnak. Ez új, de biztos neked van igazad.
1. nem a posztján játszott - ez egy hülyeség, kár még betűt is vesztegetni rá.chi omega írta:ronaldinho 5 szezont nyomott a barcában, henry eddig egyet. kicsit el vagy billenve, nem? hogy bizonyítson henry annyit a barcában, mint ronaldinho, ha eddig ötödannyit játszott? matekból nem vagy túl penge.Varga Tamás írta:Már ne is haragudjanak páran, de nagyon el vannak billenve egyesek. Számomra, csak a Barcelonában lejátszott meccsek, és az azokon tanusított teljesítmény számít. Ez alapján, Ronaldinho méltó a bizalmamra, Henry pedig, NEM!
(és most nem Zozzy-ra gondolok, mielőtt válaszolna)
R10 szerzett nekünk már egy kis örömet, a francia pedig, még nem. Ezen lehet vitatkozni, de felesleges.
maradjunk az idei szezonnál, és nézzük az azokon nyújtott teljesítményt:
henry: 14 gól, 7 gólpassz (nulla 11es, nulla szabadrúgás)
messi: 15 gól, 7 gólpassz (pár 11es)
ronaldinho: 9 gól, 4 gólpassz (pár 11es, szabadrúgások)
kommentálnád ezt, kérlek?
ja, henry ma sem a posztján játszott.. hoppá.
Ez szép, de nem mindenekfelett álló. Mikor rúgta az első gólját? Az eddig lejátszott 29 bajnokiból 5, azaz öt meccsen lőtt 7 gólt. Ronaldinho 6 meccsen 9 gólt ért el. Egy befejező középcsatártól ez nagyon ramaty teljesítmény. És, akkor még nem beszéltünk Eto'o 11/11-es átlagáról. Szóval, lehet védelmezni, de felesleges. Nálam a megszerzett minimális bizalmat eljátszotta és nem esnék kétségbe ha az idény végén elmenne. Neki is, és a csapatnak is jót tenne vele.chi omega írta:idei szezonban
henry: 14 gól, 7 gólpassz (ez kb hajszálpontosan megegyezik MESSI statjával, csak mondom)
R10: 9 gól, 4 gólpassz
tényleg ne hasonlítsuk őket össze. ja, oké, ronaldinho kevesebbet játszott. miért is...?
ronaldinho 5 szezont nyomott a barcában, henry eddig egyet. kicsit el vagy billenve, nem? hogy bizonyítson henry annyit a barcában, mint ronaldinho, ha eddig ötödannyit játszott? matekból nem vagy túl penge.Varga Tamás írta:Már ne is haragudjanak páran, de nagyon el vannak billenve egyesek. Számomra, csak a Barcelonában lejátszott meccsek, és az azokon tanusított teljesítmény számít. Ez alapján, Ronaldinho méltó a bizalmamra, Henry pedig, NEM!
(és most nem Zozzy-ra gondolok, mielőtt válaszolna)
R10 szerzett nekünk már egy kis örömet, a francia pedig, még nem. Ezen lehet vitatkozni, de felesleges.