A Magyar Barca!
Tippmix Aréna Tavaszi bajnokság
12. forduló 2008-04-03
Ötlabda SE - HFCB 20:50
1. Szila - JÖN
2. Háze - sajnos mégsem jön
3. Marci
4. Melkor - nem
5. Viktor
6. Dopi
7. Enrique - JÖN
8. Gnorbert
9. Superlama
10. Zsolti - Jövök
11. Bence
Jelezzétek, hogy ki az aki tud jönni és ki nem!!
12. forduló 2008-04-03
1. Szila - JÖN
2. Háze - sajnos mégsem jön
3. Marci
4. Melkor - nem
5. Viktor
6. Dopi
7. Enrique - JÖN
8. Gnorbert
9. Superlama
10. Zsolti - Jövök
11. Bence
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára haze71 2008.03.27. 07:49:00-kor.
-
- Entrenador del Barça
12. forduló 2008-04-03
1. Szila - JÖN
2. Háze
3. Marci
4. Melkor - nem
5. Viktor
6. Dopi
7. Enrique - JÖN
8. Gnorbert
9. Superlama
10. Zsolti - Jövök
11. Bence
12. forduló 2008-04-03
1. Szila - JÖN
2. Háze
3. Marci
4. Melkor - nem
5. Viktor
6. Dopi
7. Enrique - JÖN
8. Gnorbert
9. Superlama
10. Zsolti - Jövök
11. Bence
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Entrenador del Barça
XIV. Szurkolói Torna
2008.04.05 Szombat
Tippmix Aréna
1. Szila - JÖN
2. Háze
3. Viktor
4. Melkor
5. Marci
6. Kezso
7. Enrique - JÖN
8. Superlama
9. Zsolti - Ott leszek!
10. Bence
2008.04.05 Szombat
Tippmix Aréna
1. Szila - JÖN
2. Háze
3. Viktor
4. Melkor
5. Marci
6. Kezso
7. Enrique - JÖN
8. Superlama
9. Zsolti - Ott leszek!
10. Bence
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- Melkor
- Entrenador del Barça
12. forduló 2008-04-03
1. Szila - JÖN
2. Háze
3. Marci
4. Melkor - nem
5. Viktor
6. Dopi
7. Enrique - JÖN
8. Gnorbert
9. Superlama
10. Zsolti
11. Bence
Még vannak pénzügyi elmaradásaink, majd beírom, hogy még ki mennyivel tartozik.
12. forduló 2008-04-03
1. Szila - JÖN
2. Háze
3. Marci
4. Melkor - nem
5. Viktor
6. Dopi
7. Enrique - JÖN
8. Gnorbert
9. Superlama
10. Zsolti
11. Bence
Még vannak pénzügyi elmaradásaink, majd beírom, hogy még ki mennyivel tartozik.
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
- Melkor
- Entrenador del Barça
XIV. Szurkolói Torna
2008.04.05 Szombat
Tippmix Aréna
1. Szila - JÖN
2. Háze
3. Viktor
4. Melkor
5. Marci
6. Kezso
7. Enrique - JÖN
8. Superlama
9. Zsolti
10. Bence
A fenti emberekre számítok a tornán. Tudtommal mindenki ráér, de kérlek erősítsétek meg, hogy tudtok-e jönni!
Az alkalomig még lesz egy szombati foci és április 3-án az első tavaszi tippmixes forduló. Amennyiben időtök engedi, kérlek vegyetek részt mindkét focin (sajnos én egyiken sem leszek, mert szombaton dolgozok, jövő héten pedig Frankfurtban leszek
)!!
A tornán kéretik józanul, kipihenten megjelenni!
Mindenki próbálja meg a tőle telhető legtöbbet megtenni, hogy minél eredményesebbek legyünk!!
2008.04.05 Szombat
Tippmix Aréna
1. Szila - JÖN
2. Háze
3. Viktor
4. Melkor
5. Marci
6. Kezso
7. Enrique - JÖN
8. Superlama
9. Zsolti
10. Bence
A fenti emberekre számítok a tornán. Tudtommal mindenki ráér, de kérlek erősítsétek meg, hogy tudtok-e jönni!
Az alkalomig még lesz egy szombati foci és április 3-án az első tavaszi tippmixes forduló. Amennyiben időtök engedi, kérlek vegyetek részt mindkét focin (sajnos én egyiken sem leszek, mert szombaton dolgozok, jövő héten pedig Frankfurtban leszek

A tornán kéretik józanul, kipihenten megjelenni!

MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Szombat, Csepel:
1. Dopi
1. Dopi
-
- Hírhozó-cikkíró
Meg egyébként is, nem az eredmény a fontos, hanem, hogy jól érezzétek magatokat. Kétségkívül mehetett volna flottobbul is a játék, de talán pont egy ilyen "pofon" kellett. Én mindenesetre nagyon jól szórakoztam, de ez gondolom látszott... 

-
- Jugador del Barça
Norbi! Szerintem ezert még nem kéne feladni! Elhiszem, hogy dühit a dolog, de azert lesznek még lehetöségek böven. Sztem ne add fel, úgyis megbánnád..... 

Superlama 24 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Llegenda del Barça
Norbi, te meg aludjál erre az egészre egyet, egy tré torna után ne koccolj le!
egy csomó csatát megnyertetek együtt, és sokkal több kellemes élményetek van, mint kellemetlen. ezt a mostanit pikpakk el fogjátok felejteni!
FORCA HFCB!!!!!!
egy csomó csatát megnyertetek együtt, és sokkal több kellemes élményetek van, mint kellemetlen. ezt a mostanit pikpakk el fogjátok felejteni!
FORCA HFCB!!!!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Alap,szívesen máskor is.Engem is feldobtatok.antiimperialista írta:Hát, ez a tegnapi még mindig nem fér a fejembe...
Szandi, Zsu, Savi (és neje), Marci, Csongor! Kösz a szurkolást, jó volt veletek találkozni!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Director del Fútbol
Hát, ez a tegnapi még mindig nem fér a fejembe...
Szandi, Zsu, Savi (és neje
), Marci, Csongor! Kösz a szurkolást, jó volt veletek találkozni!
Szandi, Zsu, Savi (és neje

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Norbi!
Én messze vagyok, a viszonyokat és az okokat sem ismerem, de annyit mondanék.
Soha ne add fel! Megfutamodni nem szabad! És Csongornak igaza van abban, hogy mint csk irányítsd a csapatot. Tudom, milyen. A fősulin a házi bajnokságban 4 éven keresztül a töris csapat kapusa voltam. A magánéletben normális ember vagyok, de mihelyt a kapuba álltam dühöngő őrültté váltam. Aki nem jött vissza védekezni, annak szétüvöltöttem a fejét, és jól seggbe rúgtam - képletesen. Kispályán ugyanis olyan nincs, hogy én csak támadok - a félpályáig mindenkinek vissza kell zárnia. Légy hát határozott, ne hagyd magad, és - ha kell - kiabálj, üvölts. Minden csapatnak kell, legyen vezére. Aztán a meccs után meg lehet a dolgokat beszélni, de meccs közben az van, amit a csk mond. Aki pedig nem védekezne rendesen, az nem állna meg előttem két lábon.
Bocs mindenkitől, hogy belekotyogtam.
Norbi! Te pedig, ne add fel, egy Barca-drukker sosem csügged, mindig előre néz, küzd és hajt!
Én messze vagyok, a viszonyokat és az okokat sem ismerem, de annyit mondanék.
Soha ne add fel! Megfutamodni nem szabad! És Csongornak igaza van abban, hogy mint csk irányítsd a csapatot. Tudom, milyen. A fősulin a házi bajnokságban 4 éven keresztül a töris csapat kapusa voltam. A magánéletben normális ember vagyok, de mihelyt a kapuba álltam dühöngő őrültté váltam. Aki nem jött vissza védekezni, annak szétüvöltöttem a fejét, és jól seggbe rúgtam - képletesen. Kispályán ugyanis olyan nincs, hogy én csak támadok - a félpályáig mindenkinek vissza kell zárnia. Légy hát határozott, ne hagyd magad, és - ha kell - kiabálj, üvölts. Minden csapatnak kell, legyen vezére. Aztán a meccs után meg lehet a dolgokat beszélni, de meccs közben az van, amit a csk mond. Aki pedig nem védekezne rendesen, az nem állna meg előttem két lábon.
Bocs mindenkitől, hogy belekotyogtam.
Norbi! Te pedig, ne add fel, egy Barca-drukker sosem csügged, mindig előre néz, küzd és hajt!

A mai napon a HFCB B minősíthetetlenül rossz teljesítményt nyújtva (5 meccsből 4 vereség, 1 győzelem), az elszomorító utolsó előtti helyen végzett az aktuális Szurkolói Torna selejtezőjén.
Nagy köszönet azoknak aki ott voltak, és szurkoltak nekünk (Zsuzsikának, Andikának, Szandikának, Greckynek, és Csongornak), többet érdemeltek volna...
Úgy érzem kifújtam srácok, így leteszem a lantot a HFCB-ben (minden fronton), sok sikert nektek a továbbiakban.
adios
---------------------------------------- gnorbert - LOG OFF ------------------------------------------------
Nagy köszönet azoknak aki ott voltak, és szurkoltak nekünk (Zsuzsikának, Andikának, Szandikának, Greckynek, és Csongornak), többet érdemeltek volna...
Úgy érzem kifújtam srácok, így leteszem a lantot a HFCB-ben (minden fronton), sok sikert nektek a továbbiakban.
adios
---------------------------------------- gnorbert - LOG OFF ------------------------------------------------
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Entrenador del Barça
Szegénykém, hogy milyen csúnya emberek vannak, remélem azért focizni hagynak...néhaGiga999 írta:Futsalozni se engednek!!!Amúgy ez bajnokság rendszerbe megy???

Van bajnokság, villámtorna és szurkertorna... amúgy nem tudom hanyadik a csapat -majd valamelyik guru megmondja- , mert most kezdődik a tavaszi bajnoki folytatás... eddig szünet volt.
Jólvan akkor kutyaütők!!!Sok sikert!!!Ja és hányadikak vagytok???Perrero írta:nem, minden héten feldobunk 1 pénzérmétGiga999 írta:Futsalozni se engednek!!!Amúgy ez bajnokság rendszerbe megy???