2008.03.25. 12:29:43
Pique ugye hasonló módon került Manchester-be mint Cesc az Arsenalhoz, tehát miatta nem okolható a vezetőség. Rodri a Deporba sem fért be, jelenleg valamelyik másod vagy harmadik ligás csapatban van kölcsönbe, vagy talán már végleg is. Damia játszik ugyan a Betisben, de szerintem egyáltalán nem nagy szám, ahogy Navarro sem überklasszis teljesítményéről híres. Az, meg hogy ki válogatott és ki nem, az erősen vitatható amíg az öreg Lajos birtokolja a szövkapitányi címet..
Pedrito-t pedig mi alapján akarják egyesek felhozni a nagycsapathoz? Az addig rendben, hogy játszott eddig 2*5 percet, volt kb 3 szép mozdulata, de ennyit szerintem mások is tudtak volna mutatni. Assoulin meg jövőre kapjon max annyi lehetőséget, mint Messi az első évében.. Ha lesz rá lehetőség. De én nem feltétlenül érzem szükségesnek a fiatal tehetségek, vagy tehetségesnek mondott játékosok felhozatalát, nem mindig sül el jó. Idén például itt van ugye Bojan és Giovanni. Bojan leküzdötte a színvonalváltozást, mostanra már-már húzóember is tud lenni ihletett pillanatiaban, de dos Santosban mintha némi önbizalomhiányt éreznék. Mindenki láthatta ilyen-olyan módokon(előkészületi meccsek, pár elcsípett videó), hogy mire képes, de az éles meccseken ezeket nem meri bevállalni sajnos.. Remélem lassan ő is tudja hozni azt, amit valójában is tud.
Ne egy csapat ellen, hanem egy csapatért szurkolj, de ne csak örömben, hanem gondok közepette is tarts vele!