Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igazán nagy szakértelemre vall, hogy egy meccs alapján ítélkezel egy-egy játékos képességről.Figinho írta:Hát igen Villa szépen megtréfálta Gigit!![]()
Most megnéznék egy Juve fórumot..látom a szemeim előtt: "Azonnal el kell adni Buffont mert ilyet ki kell védeni!!"
Komolyan..Ennyit a Valdes és Buffon csatáról..
Ha gondolod, Rojadirecta.com-on tudod nézni, SopCast-es. Én ott nézem.ozsimiki írta:Nemlehetett rossz meccs a Holland![]()
Nekem is egyik kedvenceim,bár Van Bastennel nem tetszik annyir a csapatjáték....
Francia-Angolt h h nem adta semmi sem![]()
![]()
1-0 a Franciáknak a vége fele...11ből Ribery.
Két kedvencem nyert,a harmadik és egyben legnagyobb kedvenc is nyerni fog remélem...HAJRÁ SPANYLOK!!!!!!!!Los Banditos írta:Holllandia úgy nyert 4-3-ra, hogy sokáig 3-0(!) volt az ellenfélnek, Ausztriának.
Pato góljával nyert a Seleçao 1-0-ra![]()
Lehet hülyeséget mondok de Oleguer is mintha sérült lenne..ha jól tudom még mindig a kezével bajlódik! Mondjuk ő az aki a legkevésbé hiányziktakivini írta:(OFF: Majd jön Oleguerbarcamessi írta:nah de jó, hétvégére elfogytak a középső védőink..![]()
már csak az hiányozna ha Thuram is megsérülne..
)
Thuram... mint mindig.
Mifsud gyerek öt gólt rúgott... Hehe, azért nem semmi. Az ellen nem volt valami bivaly, de azért öt gólt nem lehet véletlenül rúgniDave87 írta:Még a végén 4 év múlva EB-n lesz Málta (vicc persze).
7-1.....szerintem ott most óriási hyperspace van.
Én is így vagyok vele,de a Görögöket nem szeretem...FCB_gábor írta:nagyon helyes, bár semmit nem számítsalas9 írta:Vezetnek a Görögök...0-1 Karagunisz![]()
![]()
portugáloknak csak akkor szurkolok, ha Deco is játszik
Húúúúha,azért ez kicsit túlzás...megfontolandótakivini írta:
Nekünk már megvannak a jegyek![]()
Sajnos nagyon drága![]()
https://www.eventim.hu/index.asp?page=p ... ance=41167
KösziBoixos írta:raiuno 21.45 spanyol-olasz
a tv5 pedig a franciákét nyomja sztem.