2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nálam 1-1 FIFA 08-ba PS3-on, de úgy, hogy tényleg a legéletűbben. Mindkét csapatban a várható kezdőcsapat, taktika, stadion, időpont stb.bence 8 írta:én a pessel játszottam és 3:1 oda()
én a pessel játszottam és 3:1 oda(Capon írta:norbert55 írta:Ma fifán lejátszottam a betis-barcát naggyából azokkal az emberekkel akik ma jászhatnak és 2-3 lett nekünk.
Henry,Eto'o,dos Santos lőtték a gólokat.
Eddig így 8x csináltam a bajn oki meccsek előtt és mindig bejött pont az az eredmény.
Most beérném 0-1 el is.akkor még sokat FIFA-zál mert elég sz@rul állunk még!!
norbert55 írta:Ma fifán lejátszottam a betis-barcát naggyából azokkal az emberekkel akik ma jászhatnak és 2-3 lett nekünk.
Henry,Eto'o,dos Santos lőtték a gólokat.
Eddig így 8x csináltam a bajn oki meccsek előtt és mindig bejött pont az az eredmény.
Most beérném 0-1 el is.
Ezt nem lehet kijelenteni sokszor monták már h ha nyeürnk akk formajavulas stb pl akk amikor 2pontra megközelítettük a margót...mégse lett semmi az egészből és ugyanúgy visszaestünk.Most ugyanez lehet 1pot lehet a difi estére ha ez bejön akk óriási lépés a bajnoki cím felé sztem...De azt se feleggyük h 2 hete amikor 7pont volt a különbség Laporta azt mintha h torpedó a ligának erre most egy pont lehet szal itt minden a véletlenen fog múlniIlúvatar írta:van ebben valami.barcafan0911 írta:a mai meccs sorsdönő lessz, hiszen ha végre nyerünk idegenben akkor formajavulás várható, viszont ha megint kikapunk akkor minden marad ugyanolyan, és a bajnoki címről még csak álmodni sem szabad.
Pontosabban arról szól, hogy melyik csapat képes egymás után 4-5 meccsen is alkotni, ugy, hogy ezen sorozatok között nem veszít el egymás után 2-3 meccset.Rivaldo11 írta:Kezd az egész bajnokság egy roncsderbire hasonlítani. Amelyik csapat tud 3-4 meccset hozni zsinórban, az lehet a befutó. Remélem mi leszünk azok. Ma nyerni kell, és akkor talán talán...
van ebben valami.barcafan0911 írta:a mai meccs sorsdönő lessz, hiszen ha végre nyerünk idegenben akkor formajavulás várható, viszont ha megint kikapunk akkor minden marad ugyanolyan, és a bajnoki címről még csak álmodni sem szabad.
Sportklub, 19,45-től.vacak írta:Sziasztok!
Adja valamelyik csatorna a meccsünket?
Köszi!