Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jajj, nagyon köszi, de nemtom eldönteni, hogy Ronaldinho,- vagy Messiről legyen kép, mert olyat is találtam, ahol Messi, Henry és Ronaldinho is van, de majd bővebben privátban írok, jó?Barcafeco írta:Megcsinálom ha adsz képetMessa írta:Abszolút nem akarok erőszakosnak kinézni, de akkor mégegyszer: Valaki össze tudna nekem dobni méretbe egy bannert? A következőket szeretném bele: A Barca jövő évi idegenbeli és mostani hazai meze két oldalon, középen pedig Ronaldinho(ha lehet, akkor gólöröm közben a 07/08-as szezonban). Nagyon örülnék neki. Nem sürgős, de ha nem megy, no problem. Azért nagyon köszönöm előre is!
Ha nem megy, vagy szerezzek hozzá képet, akkor szóljatok, mert így nemtom, hogy mi a szitu
Megcsinálom ha adsz képetMessa írta:Abszolút nem akarok erőszakosnak kinézni, de akkor mégegyszer: Valaki össze tudna nekem dobni méretbe egy bannert? A következőket szeretném bele: A Barca jövő évi idegenbeli és mostani hazai meze két oldalon, középen pedig Ronaldinho(ha lehet, akkor gólöröm közben a 07/08-as szezonban). Nagyon örülnék neki. Nem sürgős, de ha nem megy, no problem. Azért nagyon köszönöm előre is!
Ha nem megy, vagy szerezzek hozzá képet, akkor szóljatok, mert így nemtom, hogy mi a szitu
Hát Feco szerintem ha tudnál valami uj lökhárítót, spoilert, meg egy fas.a lángos matricát... akkor nagyon jól nézne kiBarcafeco írta:Itt egy újabb "mű":
http://kepfeltoltes.hu/080401/volkswage ... es.hu_.jpg
Tudom hogy még mindig elég siralmas de mondjatok el minden hibámat h tudjak rajta jacítani.![]()
Köszi de a JVT-n már probálkoztam, de nem enged regisztrálni, mer nem küldi el az e-mailt. a HVT-n most probálkozok.G-Jay írta:Barcafeco írta:Én fiú vagyok de nem egy rózsaszin pólom van
G.
OFFgrecki írta:OFF:
Szerintem semmi probléma nincs a rózsíszín pólókkal, nekem kifejezetten egy ilyen színű ing volt a kedvencem, amíg egy átmulatott szilveszter éjszaka ki nem égettem...
Ja akk mond meg neki hogy bocsi a félreértésértSaviola írta: Neki sem,megint keversz magaddal..![]()
![]()
Igen megesik hogy van bizonyos fiúknak rózsaszín pólójuk, őket hívják melegfrontnakBarcafeco írta:Én fiú vagyok de nem egy rózsaszin pólom van
Neki sem,megint keversz magaddal..Chris0527 írta:Hát bocsi de ez már kicsiben sem olyan jó...am nem tom de nem kéne eröltetni a pink dolgokat Saviolán kivül nem igazán jön be itt senkinek vagy?![]()
![]()
Mondhatnám hogy azért mert nem akartam reklámot a madridnak, de csak véletlen hagytam ki. Köszi hogy szoltatok észre sem vettemSlither írta:Az hogy hiányzik egy 'n' betű a Bernabeuból a sigedben.torrentkiller írta:Pontosan mi nem stimmel??
Az hogy hiányzik egy 'n' betű a Bernabeuból a sigedben.torrentkiller írta:Pontosan mi nem stimmel??Chris0527 írta: a bernaubeu nem stimmel a háttérben de végülis ez kit zavar itt
Lehet hogy igy nem nagyon látszik, de az tűz akar lenni a bernabeun...Perrero írta:Az igyekezetet köszi -tényleg, deeee nekem nem nagyon jönnek be -nem szidni akarom- őket, de a sálason ez a háttér elég érdekes, a másiknak meg nem sok köze van az antimadridista dologhoz, csak h rávan irva, elég hülyén fogalmaztam bocsi, és tényleg köszi
Pontosan mi nem stimmel??Chris0527 írta: a bernaubeu nem stimmel a háttérben de végülis ez kit zavar itt
Remélem nem gond, berakom magamnak:DSlither írta:Itt egy Eto'o-os: (nem róla akartam, de nem találtam másról elég jó képet)