Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Majd 16 milkáért kivásárolja magát, aztán Laporta nyivákolhat. Úgysem tehet semmit. De, tudjátok mit, ebben a Barcelonában már nekem sem lenne nagyon kedvem futballozni!Fernando írta:Ingyen nem tudják. Nemfog a Barca szabadkártyát adni neki.andris871120 írta:Ronaldinhót is lehet ingyen viszik...![]()
Rijkaard: Nagyon nagyot küzdöttek a fiúk, az első két gól után is sokat tartottuk és járattuk a labdát egy kis szerencsével további gólokat lőhettünk volna. Az első hazai gól után nagyon visszazártunk és megzavarodtunk, ezt ki is használta a hazai csapat és szereztek két gyors gólt. Nem hibáztatom a csapatot mivel küzdöttek és hajtottak a felelősség az enyém. Van még hátra elegendő meccs, hogy ezt helyrehozzuk, nem márciusban dől el a bajnokság. Előre kell tekinteni és mostmár koncentrálnunk kell a Schalke elleni meccsre.torrentkiller írta:Látom frenki nyilatkozatát:
Nagyon küzdöttünk, de nem jött össze. Láttam a fiukon, hogy nagyon akarnak. De előre kell nézni, nem szabad a meccsel foglalkozni, és akkor a mienk a bajnoki cím...
MINT ÁLTALÁBAN...
Ingyen nem tudják. Nemfog a Barca szabadkártyát adni neki.andris871120 írta:Ronaldinhót is lehet ingyen viszik...![]()
Vagy magára veszi a terhet Laporta látja h nemcsak az ő hibája és megint ő a jofiú.torrentkiller írta:Látom frenki nyilatkozatát:
Nagyon küzdöttünk, de nem jött össze. Láttam a fiukon, hogy nagyon akarnak. De előre kell nézni, nem szabad a meccsel foglalkozni, és akkor a mienk a bajnoki cím...
MINT ÁLTALÁBAN...
De az ő dolga tökön rugni őket és összeszedni a fejeket. Innentől kezdve nincs mese, először az ő feje kell, hogy lehulljon!aronba írta:Nem csak rijkard a bunos hanem az osszes jatekos egytol egyig
Én pedig Zambrottén láttam hogy akar valamit. Csak senki sem segített neki.Los Banditos írta:Már sírnom kell ettöl az ótvar, szégyen, sz@r teljesítménytől.Egyedül Bojant, Eto'ot, és Iniestát tudom értékelni.
Abidal-t szerintem mindenki a kezdöbe tette volna, mert jo védönek és stabilnak ismertem/tük meg... hogy ennyit hibázott senkise tudta volna megjosolni... vagy te igen?danko94 írta:]Mér ki tette be őt a kezdőbe ki hozta le bojant ki cserélt [auto_cenzúra]
ul ki állított össze [auto_cenzúra] taktikát??? Tán Abidal???
Am sztem itt edzőbuktatás van ilyet nem csinál más csapat a világon...