Válasz:
Hát sztem nincs igazad. Azért Eto'o nem csak üres kapura lő gólt és 12/12 még mindig sokkal jobb, mint Krkic mutatója. És ha már mentségként hozod fel, hogy 17 éves, hát el kellett volna figyelmesen olvasni a hsz-t...
Én is azt mondtam, hogy 17 éves és persze ebből kiindulva van lehetősége fejlődni, de most még nem kellene anyira elájulni a teljesítményétől.
És persze az érvrendszer felépítése.:
Nem cselgép->ne hasonlítsuk Messivel, ő befejező csatár.
De azért nem baj, ha nem rúgja be a ziccereit, csak az üres kapus helyzeteket, mert néha Eto'o is kihagyja az ilyesmit (és most ne hozzuk fel, hogy egyszer felépörgetett üres kapura, mert az kamu).
Akkor tulajdonképpen mit is csinál?
Elveszik a védők között, elkezd cselezni (habár megtudtuk, hogy nem egy cselgép) és azért gyakran elveszti a labdát, de lássuk be, hogy üres kapura elég hatékony (bár a BL-ben majdnem sikerült fölé pörgetnie(2 méterről nem hiszem, hogy a felső hálót célozta)).
Ja és akkor én is rakok smilekat, mert látom, hogy ez dívik vita közben.
és mégvalami:
Szép, hogy egy gyenge csapatnál a jóbbak között van, de akkor fog engem meggyőzni, ha egy jó csapatban is jó teljesítményt nyújt. Ha jövőre is kiemelkedő lesz, mikor remélhetőleg a többiek is jól játszanak, akkor én is elismerem, de amíg csak a gyenge, motiválatlan játékosok közül tud kiemelkedni egy közepes teljesítménnyel, addig az nem túl sok.
SZERKESZT!
S.