Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gyerünk Valdés előre a Zamoráért ! Majd a Bernabeuban Eto'o , Henry , Messi segít neki !tegnap, 18:54 - Iker Casillas jelenleg V. Valdes mögött egy góllal lemaradva a második helyezett a kapusok között, így a bajnoki hajrában a kiváló hálóőr egyéni sikeréért is szoríthatnak a madridisták.
LG írta: Ugye Az elmult pár meccsen 3 akkora kamu11-st befujtal ellenünk, mint a ház....Sztem mostanában nagyon sok birói tévedés neheziti a Barca dolgát
UgyeRivaldo11 írta:Most megfogta a tizit ( egyébként elég sokat fújnak be ellenünk mostanság), de sajnos nem ért sokat.
Igen, arra vetődött, csak a lábával szedte ki a 11-est.Potya55 írta:Biztos vagy benne? Ezek szerint most is arra vetődött.?tenkl írta:Nem tudom észrevettétek-e, de Valdes mindig ugyanabba az irányba, neki jobbra vetődik 11-eseknél.
Sztem balra, ha még tudom hogy melyik a bal és melyik a jobb oldal...tenkl írta:Nem tudom észrevettétek-e, de Valdes mindig ugyanabba az irányba, neki jobbra vetődik 11-eseknél.
hajimegaben írta:Hát lehet hogy ő is ember de victor már évről évre egyre szarabb már nagyon kéne egy ujj kapus pl:
Hildrebrand mert ő a Real elenni meccsen naon jó vol és az a ki tólás valami csoda volt![]()
Akkor vedd meg Hildebrand-othajimegaben írta:Hát lehet hogy ő is ember de victor már évről évre egyre szarabb már nagyon kéne egy ujj kapus pl:
Hildrebrand mert ő a Real elenni meccsen naon jó vol és az a ki tólás valami csoda volt![]()
Hilderbrand??? xDazért mer volt egy jó meccse egyből meg kell venni??? tipikus divatdrukker stílus volt 1jó meccse életében a többi meccsen meg olyan potyákat kap h már ki akarják rúgni a velenciából is és új kapust akarnak a helyére gondolkozz már egy kicsit lécci...Valdes jó kapus vannak jó védési de idén neki semminem jön össze ugyanúgy ahogy a csapatnak semhajimegaben írta:Hát lehet hogy ő is ember de victor már évről évre egyre szarabb már nagyon kéne egy ujj kapus pl:
Hildrebrand mert ő a Real elenni meccsen naon jó volt és az a ki tólás valami csoda volt![]()
mielött szidod őt emlékezz téli teljesíményére, nomeg arra hogy jelenleg vezeti a zamora listát.hajimegaben írta:Hát lehet hogy ő is ember de victor már évről évre egyre szarabb már nagyon kéne egy ujj kapus pl: