Jézusom..hajrá Villareal..érdekes gyerekek vagytok..azt hiszem,hogy ez még egy Barca fórum..én maradok a hajrá Barca mellett,bár lehet kifütyülnek..
A tegnapi meccs egy trágya volt,én ott pozitívumot egyetlen egyet tudok megemlíteni,őt Bojannak hívják..a többi 0..komolyan,siralmas..
Rijkaardot ne bántsuk,nem ő a hibás..persze,ő sosem hibás..csak a játékosok...ez is mekkora hülyeség..Rijkaard az egész 2. félidőben ült és bámult..ennyi pénzért ezt én is megcsinálom..normális edző leszedi a játékosok fejét,hogy ez mégis mi?..s nem úgy mennek ki a 2. félidőre,mintha teázni gyűlnének össze..de ennek ellenére a játékosok is ássák el magukat..kasztrófa ez a hozzáállás,ez a játék..ez egy nagy 0..a második félidőben a fórumból összerakott csapat is többet nyújtott volna,mint a "sztárgárdának" kikiáltott F.C.Barcelona..szégyen.
A szurkolókat megértem..én is elküldtem volna őket oda..elúszott a bajnokság,a kupa..a BL-ben még átbukdácsolunk a Schalkén,talán..aztán jön egy M.U. s elbúcsúzunk onnan is..jó idény,eredményes..
Laporta is vak..már év elején el kellett volna küldeni ezt a marhát..már akkor látszott,hogy ez egy nagy szenvedés..de nem,mi bízunk Rijkaardban,mert majd,ha egyszer megtanul egy új taktikát,akkor talán nem égünk 0-2-ről..az az igazság,hogy már nem tudom,mi lenne jó..ha most váltanánk,lehet,hogy semmi nem változna,de lehet,hogy egy kicsit elindulnánk felfelé..vagy elkezdenénk felépíteni a csapatot a köv. idényre..de ha ez a széparcú hollandus marad,égünk tovább..
Elismerem Rijkaardot,mert vele nyertünk meg mindent..sosem tagadtam..de ezzel a két idénnyel lerontotta az egészet..szóval,ágyő:!:
Aki optimistán,sőt..ez már nem optimizmus,ez valami más..még nem is létezik olyan jelző,ami erre igaz..elhiszi,hogy itt még lehet keresnivalónk,azt fanatikusnak tartom..ami nem feltétlenül rossz,sőt..de kicsit túlzás..ha mi ebben az idényben bármit is nyerünk [BL v. La Liga],az valami hatalmas csoda lesz..mert a tegnapi játék..játék?..lötyögés láttán,még a 2. helyben sem vagyok biztos..ilyen kerettel..
Mindentől függetlenül,bármi történjen is:
ViScA eL BaRcA!