Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vajon a negyedik mit fog kitalálni?!grecki írta:Isten éltessen Ati! A bronzról mégiscsak elneveztek egy történelmi kort...
Azt szokták mondani hogy az ezüst is szépen csillog..akkor másodiknak hivatalosan boldog születésnapot kívánok!!Perrero írta:Holnap nem nagyon leszek 1 ideig gépnél, de szeretnék az első lenni azok közül akik boldog szülinapot kivánnak antiimperialistának
szal így 1 órával eltte: BOLDOG SZÜLINAPOT
Minnél közelebb vagy a döntőhöz, annál később mutatja azt a kis piros pöttyöt, ahova majd rúgja az ellenfél. A döntőben szinte csak a szerencsében lehet bízni, mondjuk kiszedtem ott is 2-t. Úgy tudod berúgni, hogy van egy nyíl, ahova először azt lenyomod, oda fogja a kezdtetekben várni a labdát a kapus, éppen ezért célszerű a második nyilat az ellenkező irányba lekattintani. Ja, és ne tartsátok sokáig lenyomva az egeret, mert nagyon fölévágja. Sok sikert aki kíváncsi rá.Master19 írta:Jó játék csak egy a gond h én még egy gólt se vágtam!
Hmmm érdekes. Én simán beregeltem, aztán e-bayen rémentem a fizetésre és ott zökkenőmentesen ment az egész levonta a pénz a számlámról, aztán pár nap múlva meg is érkezett a cuccos. Mondjuk nemtom h Te mikor regeltél, én valamikor ősz környékén ha Te előtte, akkor lehet, hogy azóta finnomítottak a renndszeren, ha utánam, akkor lövésem sincsbarca99 írta:Nekem is visa electric van...Regelni tudtam, bár asszem már a kártya típusánál sem szerepelt az enyém, így sima Visat jelöltem be... de utalni nem tudtam rá.
Nekem sima otp junior max kártyám van, mondjuk visa electric, de nekem simán ment a reg.barca99 írta:Paypalhoz fontos a dombornyomott kártya, anélkül nem tudsz a paypalodra utalni. Tuti, én már megjártam ezzel.
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=focimezfruhvald76 írta:bocsi én is bele néztem ebbe a honlapba ahol cipők és mezek meg stb , csak az a baj hogy nem magyar meg tetszet egy barca mez hogy lehet azt megvenni
Na az mondjuk lehet, mármint h replica, és akkor valóban olcsóbb is, de ennyiért már akkor is lehet még eredetibbet vennibarca99 írta:Ööö, lehet hogy most hülyeséget mondok, de a nyári talin Atinak is hasonló meze volt, a Botigából. Magyarázta is, hogy másabb, olcsóbb, nem pont olyan, ennek ellenére eredeti.
Hasonló az átutaláshoz, csak ezzel egyszerűbb. Egy bankszámla kell hozzá, aztán néhány kattintással már regeltél is, onnantól már csak annyi a dolgod, hogy e-bay-en is regelsz, aztán kezdődhet a shopping.Bányász írta:Mi az a paypal?
Ööö, lehet hogy most hülyeséget mondok, de a nyári talin Atinak is hasonló meze volt, a Botigából. Magyarázta is, hogy másabb, olcsóbb, nem pont olyan, ennek ellenére eredeti.Drigo írta:Bezony ám így első ránézésre is hiányzik a felirat a címernél...grecki írta:Szerk: mondjuk ez egy kicsit gyanús...
Bezony ám így első ránézésre is hiányzik a felirat a címernél...grecki írta:Szerk: mondjuk ez egy kicsit gyanús...