Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fernando írta:Viasat 3: KeddGomezinho írta:Tuti adja német adó minden meccsüket adja egy csatorna! Szerintem elirták ők vagy te néztél el valamit de ne legyen igazad és adja valami!
20.30 Roma vs. Man. United (élő)
22.45 Schalke vs. Barcelona (15 perces összefoglaló)
TV6: Kedd
20.35 Schalke vs. Barcelona (élő)
m1: Szerda
20.10 Arsenal vs. Liverpool (élő)
TV6: Szerda
20.35 Fenerbahce vs. Chelsea (élő)
gekkodan írta:A Sat1 nem adja, csak a visszavágót. Ők a Fener-Chelsea-t közvetítik. Sajna.
Viasat 3: KeddGomezinho írta:Tuti adja német adó minden meccsüket adja egy csatorna! Szerintem elirták ők vagy te néztél el valamit de ne legyen igazad és adja valami!
TV6Colos írta:A Schalke- Barcat adja valami? Valamelyik német adó esetleg?
A Sat1 nem adja, és sajnos fogalmam sincs, melyik német csatorna adja a BL-meccseket.Gomezinho írta:A sat 1 adja szerintem de 1000 százalék hogy adja német adó!
pplive.uw.huLesy írta:Nem tudja valaki honnan lehet ezeket a bigyókat(spocast, tvu) + stb leszedni
Nálunk minden jó, mindjárt megy a Bayern meccs.ocsi60 írta:Nektek van kép a sport Klubon? Mert nekem nincs csak hang így ha nem javul meg megint marad az internetes meccsnézés!
Ez tényleg folyamatos, de azért, mert elég gyenge a minősége. Ráadásul nem is emberi nyelven kommentálnak.mrmonster írta:Koora Tounsia