VictorValdes19 írta:én eddig és ezután se fogom [auto_cenzúra] frankyt mert ahogyan páran tudják nagy Rijkaard-Fan vok mennie kell mindenféle képpen csak ne idényközbe tom h sokan nem fognak velem eggyet érteni de nekem naon rosszul esne ha Rijkaardot
ÉV KÖZBE menesztenék ezta 2 hónapot kibírjuk vele utánna meg hát..

Mondjuk annak örülnék a legjobban a Guardioléval menetelnénk újra..

Ezekkel a dolgokkal kb. én is így vagyok!
Rijkaardot szeretem, ott látni, a Barca kispadján, de tudom, hogy mostmár mennie kell! De ezt a hátralévő időt, már simán "kibekkeljük"!
Pláne, ha visszajön Messi, na akkor szerintem van esélyünk, hogy a további meccseinket behúzzuk! Ez egyáltalán nem túlzás, de viszont az kell hozzá, hogy Messi a 2007-es formáját, valahogy felvegye, elérje a hátralévő meccsekre! Ez nem hinném, hogy lehetetlen, mert tavaly is kb. az év ilyen szakaszában, tért vissza (csak még nem volt ilyen előrehaladott a bajnokság) és szinte, ilyen formában, keezdte, úgyhogy innentől, rajta áll vagay bukik a dolog!
És valószínű, hogy a vezetőség év közbe biztos nem fogja meneszteni Rijkaardot! Az túl nagy kockázat lenne! Inkább végig "szenvedik" vele ezt az évet, de nem hiszem, hogy itt menesztenék! MAjd a nyáron, meglátjuk, de az még messze van!
Bármi is történjen!
ViScA eL bArCa!
..................................