Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ha már új kapus,akkor keressük a jövő tehetségét,szerintem most ez leginkább Neuer-re igaz(aki nem tudná a Schalke 04 kapusa) , a srác 21 éves ,és a Porto ellen is (Nemzetközi szint) kivédte amit kivédhetet... 11 eseket is fogot..., szóval neki is nagymértékben köszönhetö , hogy tovább jutott a Schalke... , jahm és Hajnal Tomiék szemét is kivédtenorbert55 írta:Sokan V.V fejét követelik ebben a topic-ban h Buffon+Hilderbland de sztem Váldes nem bakizott már régen és minnél jobban öregszik annál jobban véd.
ma bolondok napja van...norbert55 írta:Most h Schuster szóbajött az lehet a taktika mint a Real-nal.
4-2-2-1-1 4 védő,2 védekezőközéppályás,2 szélső irányító,egy visszábbtolt ék,csatár
sztetek?
és akk deco helyett nem kell venni senkit.Hanem Xavi,Iniesta,Touré
Csak akk az irányítókat kell növelni
Off: próbáld ki az ű betűt a gépeden.lenart cryuf írta:M.Riijkaard!!!
Tudod mit jelent az, hogy hütlen,itt most nem Ronaldinhorol van szó,hanem arról,hogy akármennyire is nem megy a csapatnak akkor is melletük kell állni,nem ugy mint egyesek akik annak a cspatnak szurkolnak akinek éppen jól megy,,mert vannak ilyenek!!
EGY? Nem csak ez az egy hely, de az kétségtelen, hogy nem elég nagy csapat....lenart cryuf írta:épp ma olvastam hogy Ronaldinhoért érdeklődik a tottenham...na szerintem ez az egy hely ahova nem fog menni ha eligazol...!!!
Sztem 1000szer Silva, mint 1x Ricardo Quaresma... amugy felesleges errol temazni, mig nem tudjuk, ki lesz az edzo jovorenorbert55 írta:lionelmessi19:Benitez nem jön.
Honnan tod h Benítez nem jön?Minden esély megvan rá. Benítez is nyilatkozott már h tárgyalnak a Barcával.Ezért keresik az utódot Benítez helyett a Pool nál.
Akk ne jöjjön Quaresma én is aszmondom h szinte lehetetlen de azért örülnék.Én eredetileg Silvát a Valenciából gondoltam.Mind2 szélen játszik tehetséges fiatal megfizethető.
Szted?
Álomvilágban élsz, testvérem.norbert55 írta:Elolvastátok a cikket?
Akk bennevan h Benítezzzel már felvették a kapcolatot a felek.
Sztem meg a Valencia inkább Villát akarja jobban megtartani a Valencia mint Silvát.Nagy pénzért eladja a Valencia főleg ha a Valencianem éri el az uefa kupa helyezést.
Inkább vakuljak meg, minthogy Benítezt meglássam a Barcelona kispadján. Akkor inkább már Várhidi Petya.norbert55 írta:Mind1 majd a szezon végén meglátjuk!
Állítólag! Így is kezdte a foci24.norbert55 írta:Vagyis elkezdenék a tárgyalást.
Amúgy csak pár megszerezhetetlen játékos van:C.Ronaldo,Messi,Buffon,Puyol,Casillas.
norbert55 írta:Elolvastátok a cikket?
Akk bennevan h Benítezzzel már felvették a kapcolatot a felek.
Sztem meg a Valencia inkább Villát akarja jobban megtartani a Valencia mint Silvát.Nagy pénzért eladja a Valencia főleg ha a Valencianem éri el az uefa kupa helyezést.
Most őszintén...te ebből levontad a kellő következtetéseket.Állítólag a csapat két igazgatójának, Txiki Begiristainnak és Marc Inglának Laporta már kiadta, hogy egyeztessen Benítezzel a közös munkával kapcsolatban.