Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maiconról már megjelent egy cikk itt az eurobarcán is. A valósághoz hozzátartozik az is, hogy a cikk írója sem adott túl nagy valószínűséget a dolognak, de tény h szóba hozták a Barcával.gekkodan írta:Azért olyan nevekről kár beszélni, akikkel kapcsolatban még pletyka sincs...
Sajnos ez nem kívánságműsor:) Ezért vicces ez a topic, ahogy LG mondta:)
Max annyit lehet találgatni, hogy melyik posztot fogjuk megerősíteni, de nevekkel kár dobálózni, minden nap ki lehetne találni egy újat.
Sajnos ebben a szezonban a Motta-Edmilson vonalat elég sokan képviselik a csapatból... Túlzottan is sokan.barca99 írta: Nem követem annyira Damiá pályafutását, de én úgy informálódtam, hogy a Motta-Edmilson vonalat képviseli sérülékenység terén.
Hleb nem rossz, de azért Iniesta jobb nála szerintem.Bányász írta:Szerintem Hleb felesleges volna.Nem azért mert rossz játékos,sőt nagyonis jó.
De szerintem ugyan az mint Iniesta.Már ami a játékstílust illeti.
Ezt nem gondoltam volna rólad!Gomezinho írta:De örülnék egy Csank ,Várhidi duonak is
Kerlon óriási tehetség. Ha a hírek igazak, már lecsúsztunk róla, merthogy jó sansz van arra hogy nyártól a MU tulajdonába kerüljön.senzu írta:én azt nem vágom, hogy ilyen Kerlon-okat honnan tudnak előhúzni az emberekLG írta: De ez a topic pont azért van, h lehessen találgatni, + töltelék beirja, h igazoljuk le xy-t(aki épp jó az FM-be, vagy a a Fifában, vagy csak az divat, mitudom én, nem vagyok otthon ezekbenmeg tényleg van pár név, akiknek a puszta említésétől is feláll a hátamon a szőr
Talán nem kellenének akkor változtatások egy másik edzővel...A kezdő 11-ünk a világ legjobb játékosaiból áll. A kiegészítő embereket kellene kicserélni. De ehez új edző kell.Léfe írta:Barcatommal 100% egyetértek, nemcsak kiegészitő embereket kell eladni, ez semmit nem old meg. Uj csapat kell tehetséges,tapaztalt és éhes fiatalokkal, különben még 1 év eluszik. Adrianó ? Uristen, pont egy balhézsák - nem kell. Uj szindarabhoz uj szereplők kellenek. Nem megujulni kell, nem ujitani hanem alapjaiban válltoztatni.
Atesz írta:Ennek az Adriano dolognak mi értelme lenne?![]()
Én nagyon szeretem Adrianot (már amikor épp úgy játszik ahogy tud), de azért kissé sok lenne a született középcsatár a csapatban (Henry, Eto'o, Adriano és még Krkicet is ide vehetjük....
Nem általánosan mindenkit alacsonyít le, hanem ahogy ő írta csak a "tőlteléket". Nincsen azzal semmi probléma, ha valaki ezekkel játszik, csak ne képzelje azt, h ezeket a való életben is meglehet csinálni. ( lásd. néhány ember, aki idehozna CR7 től kezdve Buffonig mindenkit)Kluivertinho írta: OFF: Nagyon aranyos vagy, hogy azokat akik e két játék valamelyikével játszik, lealacsonyítod, tényleg jól esik.
danko94 írta:Nem csak mondok pár nevet h rémlik mér mér akarják páran kerlont...(Pl.:Bojan(17 éves,6hónapja még senki nem tutta kiaz),Robinho(őt brazíliából igazolta a margó és bejött nekik)Pato(szintén brazíliából szintén névtelenül, szintén bevált),Kaká(nem mondok semmit) szal sztem kerlon jó lenne(és nem a játékok miatt) csak az a baj vele h már így 16 v 17 évesen olyan ára van h az csak na...(amúgy ő brazília jelenleg legnagyobb tehetsége)
Nem csak mondok pár nevet h rémlik mér mér akarják páran kerlont...(Pl.:Bojan(17 éves,6hónapja még senki nem tutta kiaz),Robinho(őt brazíliából igazolta a margó és bejött nekik)Pato(szintén brazíliából szintén névtelenül, szintén bevált),Kaká(nem mondok semmit) szal sztem kerlon jó lenne(és nem a játékok miatt) csak az a baj vele h már így 16 v 17 évesen olyan ára van h az csak na...(amúgy ő brazília jelenleg legnagyobb tehetsége)LG írta:Megnéznek jutobon egy 3 perces összevágott videót, ahol épp trükközik a gyerkőc, és azt hiszik, h minden meccsen 90 percen keresztül ez az alap a gyereknél. Meg sok a fifában a feljődésizéje, vagy mi...
OFF: Nagyon aranyos vagy, hogy azokat akik e két játék valamelyikével játszik, lealacsonyítod, tényleg jól esik.LG írta:De ez a topic pont azért van, h lehessen találgatni, + töltelék beirja, h igazoljuk le xy-t(aki épp jó az FM-be, vagy a a Fifában, vagy csak az divat, mitudom én, nem vagyok otthon ezekbengekkodan írta:Ráérünk a szezon után gondolkodni, ezt a topicot addig be kellene zárni
Ha bukó lesz úgyis jön a revolution és akkor nem csak 1-2 játékos mehet, hanem több is...