Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sz.r neked,más még mariozik.Perrero írta:Vettem uj vidikarit+memoriát oszt picit elkezdtem betankolni gammákból... most meg nem tudom mit nyuzzak... (SoF Payback, NFS Pro Street, Race 07, Marvel Ultimate Alliance, CC Tiberium Wars, Kane's Wrath, Football Manager 08, Fifa Manager 08 (utobbi 2 mindig fenn van) F1 Challenge 07 -bár az csak online jó
- World in Conflict, Gears of War, Empire Earth 3, Conflict Denied Ops, Kane and Lynch Dead Men, Test Drive Unlimited, Ubersoldier 2, Hitman Blood Money, COD2...
szal picit tanácstalan vok:D
http://isohunt.com/torrents/Age+of+mythology?iht=-1Gomezinho írta:a Világ egyik legjobb játéka de ha az Age Of Mitologyit valaki megszerzi nekem nagyon hálás lennék!
De egy hónap múlva még nem PC-re jön ki , nem?barca99 írta:Én is sokkal jobban várom a Mafia 2-t, mint az új GTA-t.senzu írta:na majd a Mafia 2-t figyeljétek skacok![]()
GTA IV sehol se lesz ahhoz képest!Már az egy is nagyon nagy kedvencem volt. Hihetetlenül bejött mind a sztori, mind a gameplay.
De amíg a GTA IV-re egy hónapot kell várni, addig a Mafia-ra köbö egy évet.
Én is sokkal jobban várom a Mafia 2-t, mint az új GTA-t.senzu írta:na majd a Mafia 2-t figyeljétek skacok![]()
GTA IV sehol se lesz ahhoz képest!
http://depo.hu/ubisoft/age_of_mythology_gold_exclusiveGomezinho írta:Srácok nekem kel az Age Of Mitology kérlek szerezzétek meg nekem! Akinek magvan szóljon mert nagyon nagy szükségem van arra a játékra!
Azt tudom...csak ha külföldiről szedem akkor gondolom nem lesz magyar ez a Cruosio(vagy mi a bánat)(100/120kb)A magyarról meg: (15/20 kb) és nem mindegy....barcakiraly írta:Ezek nekem nem letöltések, még régebben haveromtól kértem el és másoltam le. De legpraktikusabb beszerzési forma szerintem a torrent.
Honnan töltötted??(ha töltötted)barcakiraly írta:1 cd-re ráfért minden meglévő része --> max 700 mb, ha kicsit több nem gond sztem. A Stronghold 2 nincs meg ezért nem tudom.