Ronaldinho Gaúcho #3
-
- Jugador del Barça
Ez már nevetséges.Olyan nincs hogy egy játékos egy szezonon keresztül sérült.Megérteném ha lett volna egy komoly sérülése év elején és kidől.De igy visszajön megsérül,meg se sérül mégis azt mondják....Kész ennyi Ronaldinho nyártól megy.
-
- Barça B
Van benne valami, de az Edmilson????
Mondjuk megvannak számlálva a napjai, ő már könnyen magyaráz.
Nem írtok ki egy szavazást, hogy ki lenne az ideális edző????
Mondjuk megvannak számlálva a napjai, ő már könnyen magyaráz.
Nem írtok ki egy szavazást, hogy ki lenne az ideális edző????
Szerintem a csapat erdekeit kell nezni es nagyon ugy nez ki mar reg ota hogy Roni nem fer bele ebbe, forman kivul jatszik es mar reg nem csak magahoz kepest gyenge...
Ezek a serulesek meg, inkabb nem irok semmit de nekem nagyon gyanus.
Nem akarok konkluziokat levonni fokent mert nem igazan ismerem a problemak okat de engem nem erdekel hogy mennyire jo jatekos volt Roni az erdekel hogy all hozza a csapathoz mennyire akar hajtani mennyire motivalt es onfelaldozo. Amig ezeket nem latom nalla addig nem fogom kivanni hogy maradjon, lehet kemenyszivu vagyok de az elsportban nincs helye az akarat hianyanak, onsajnalatnak es ket eves hullamvolgynek (+ki tudja meg mennyi).
Ezek a serulesek meg, inkabb nem irok semmit de nekem nagyon gyanus.
Nem akarok konkluziokat levonni fokent mert nem igazan ismerem a problemak okat de engem nem erdekel hogy mennyire jo jatekos volt Roni az erdekel hogy all hozza a csapathoz mennyire akar hajtani mennyire motivalt es onfelaldozo. Amig ezeket nem latom nalla addig nem fogom kivanni hogy maradjon, lehet kemenyszivu vagyok de az elsportban nincs helye az akarat hianyanak, onsajnalatnak es ket eves hullamvolgynek (+ki tudja meg mennyi).
egy játékostárs már csak profizmusból is mindig kiáll minden csapattársa mellett. ha máshogy cselekednének, azzal csak ártanának a csapatnak. úgyhogy ez önmagában nem jelent semmit.vinczebalazs írta:Sziasztok!
Szerintem ez a Ronnie sérülés annak a következménye, hogy nem hittek neki,h sérült-erőltették! A sok ba..tatásnak ez lett az eredménye!!!
Borzasztóan sajnálom, remélem nem így kell tőle elbúcsúznunk-ezt nem érdemli meg!!!
Érdekesnek találom, hogy a játékostársak mind kiállnak mellette mindvégig!!!! Akkor most hogy van ez????
-
- Barça B
Sziasztok!
Szerintem ez a Ronnie sérülés annak a következménye, hogy nem hittek neki,h sérült-erőltették! A sok ba..tatásnak ez lett az eredménye!!!
Borzasztóan sajnálom, remélem nem így kell tőle elbúcsúznunk-ezt nem érdemli meg!!!
Érdekesnek találom, hogy a játékostársak mind kiállnak mellette mindvégig!!!! Akkor most hogy van ez????
Ronaldinho marad és kész!!!

Sempre Barca!
a véleményed korrekt, de egyáltalán nem értek/érzek egyet vele.grecki írta:Nem mondtam, hogy formába fog lendülni.
De megvan rá az esély. Szerintem akik két éve tartó hullámvölgyről beszélnek, azok nem teljesen korrektek. Tény, sokkal visszafogottabb volt. De rúgott huszoniksz gólt. A szabadrúgást és a tizenegyest is be kell rúgni. CR is rúgja minda kettőt, mégse hallom, hogy, ja úgy könnyű Geaorge Best rekordját megdönteni. Nem kell kioktatni, előre szólok, tisztában vagyok vele, hogy alig szerzett akciógólt, de még abban az állapotában is mozgatórugója volt a csapatának.
Hiszem azt, hogy jön egy új edző. (Guardiolát bár imádom, nem érzem úgy, hogy képes lenne megbírkózni egy ekkora feladattal.) Szóval bízok benne - és ebben lehet némi naivitás is -, hogy bőven megvan az esély arra, hogy formába lendüljön. Nem azt mondom, hogy így lesz, mert nem Delphoiban cseperedtem...
Nyilván nem akar még visszavonulni, nyilván nem ilyen módon szeretné eltölteni ezt a pár évét a profi labdarúgásban. Ha ebben partner lenne egy új edző, egy elnök, a társak és a szurkolók, akkor összejöhet neki.
ha nem így akar visszavonulni, miért nem veszi komolyabban?
nézd, ő nem tudatos profi szerintem. a brazilok ilyenek, nagy gyerekek. ronaldo sem lett sosem a régi. vajon miért? persze durva, hogy a szükséges gólmennyiséget így is meglőtte ő is, ahogy ronaldinho is, de ez csak a zsenialitásuk bizonyítéka.
lehet hülyeség, amit mondok, de a gólok nálam nem kompenzálják azt a számtalan negatívumot, ami egy rossz ronaldinhoval jár.
és hiába előzted meg, akkor is muszáj leírni: akciógólt elvétve lő csak. az igazán nagy probléma azonban nem is ez, hanem az, hogy nem is próbálkozik szinte. jó, itt-ott befigyel egy gyönyörű fejes, vagy ollózás, de abszolút nem érdekli már a góllövés. ha szabadot, vagy 11est lőhet, azt komolyan veszi, mert ünnepeltetni azért szereti magát, de már nincs kedve rágyorsítani a védelemre, meg kapurafordulni. így senki sem lehet jó támadó. ebből a motiválatlanságból fakad, hogy fizikailag is leépült. ha akarná, sem tudná már megcsinálni a cseleket.
innen felállni baromi nehéz lesz. először a motivációját kéne újra megtalálni, de az 1-2 jó meccs csak arra enged következtetni, hogy talán valami apró kis szikra még parázslik benne. ezután rohadt komolyan kellene edzenie. olyan elsöprő céltudat, ambíció, akarat, és erő kellene ahhoz, hogy a régi fényéből visszaszerezzen valamit, amit egész egyszerűen nem érzek benne, nem tudok érezni. mondom: egy brazil, egy nagy gyerek.
ezek meg az én érveim arra, hogy miért nem fog soha formába lendülni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chi omega 2008.04.04. 18:49:21-kor.
-
- Hírhozó-cikkíró
Nem mondtam, hogy formába fog lendülni.
De megvan rá az esély. Szerintem akik két éve tartó hullámvölgyről beszélnek, azok nem teljesen korrektek. Tény, sokkal visszafogottabb volt. De rúgott huszoniksz gólt. A szabadrúgást és a tizenegyest is be kell rúgni. CR is rúgja minda kettőt, mégse hallom, hogy, ja úgy könnyű Geaorge Best rekordját megdönteni. Nem kell kioktatni, előre szólok, tisztában vagyok vele, hogy alig szerzett akciógólt, de még abban az állapotában is mozgatórugója volt a csapatának.
Hiszem azt, hogy jön egy új edző. (Guardiolát bár imádom, nem érzem úgy, hogy képes lenne megbírkózni egy ekkora feladattal.) Szóval bízok benne - és ebben lehet némi naivitás is -, hogy bőven megvan az esély arra, hogy formába lendüljön. Nem azt mondom, hogy így lesz, mert nem Delphoiban cseperedtem...
Nyilván nem akar még visszavonulni, nyilván nem ilyen módon szeretné eltölteni ezt a pár évét a profi labdarúgásban. Ha ebben partner lenne egy új edző, egy elnök, a társak és a szurkolók, akkor összejöhet neki.
-
- Capitá del Barça
ezt nevezik múltból élésnek…R10aKIRÁLY írta:Egyetértek azzal, hogy még maradnia kellene és talán REMÉLEM maradni is fog és megmutatja h ki is ő valójában és hogy miért szereti a viilágon annyi ember! Mikor kezdek haragudni tá megnézek pár videót róla s egyből másképp látom a dolgot! Ajánlom másnak is!
-
- Barça B
chi omega írta:mire alapozod, hogy formába lendül?grecki írta:Én meg vagyok róla győződve, hogy nem adják el. Nem tudom elképzelni, és ez szerintem így is van rendjén. Kijár neki még egy esély, úgy gondolom. Ha Edmilsonnak, Gudjohsnennek, Rijkaardnak, Oleguernek kijárt, akkor a tehetsége alapján a világ legjobb játékosának is kijár. Attól függetlenül, hogy valóban nem ezt várta senki tőle, mind mentalitásban, mint teljesítményben.
Többet nyerünk azzal, ha megtartjuk és formába lendül, mint amekkorát veszítünk azzal, ha nem adjuk el.
mér azt mire alapozták h gudjohnsen és edmilson jót fog tenni a csapatnak ha marad?
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Egyetértek azzal, hogy még maradnia kellene és talán REMÉLEM maradni is fog és megmutatja h ki is ő valójában és hogy miért szereti a viilágon annyi ember! Mikor kezdek haragudni tá megnézek pár videót róla s egyből másképp látom a dolgot! Ajánlom másnak is! 

mire alapozod, hogy formába lendül?grecki írta:Én meg vagyok róla győződve, hogy nem adják el. Nem tudom elképzelni, és ez szerintem így is van rendjén. Kijár neki még egy esély, úgy gondolom. Ha Edmilsonnak, Gudjohsnennek, Rijkaardnak, Oleguernek kijárt, akkor a tehetsége alapján a világ legjobb játékosának is kijár. Attól függetlenül, hogy valóban nem ezt várta senki tőle, mind mentalitásban, mint teljesítményben.
Többet nyerünk azzal, ha megtartjuk és formába lendül, mint amekkorát veszítünk azzal, ha nem adjuk el.
-
- Hírhozó-cikkíró
Ez igen. Köss bele szerintem mindenkibe. Vidd szobára az asszonyt és engedd ki a fáradt gőzt...Attya írta: És azért mert nem én állom a fizetését nincsen jogom szidni??!!! okos!!! Nem volt a hozzászólásomban trágár kifejezés csak 1 kis hevesség, ez csak nem gond??!!!!! Ne legyél tulbuzgó azért, mert moderátor vagy!!!!

nem az állja a fizetését, aki kritizálja, hanem a klub, aminek szurkol. ronaldinho minden kritikát kiérdemelt idén, ennyi. ez semmiféle összefüggésben nem áll a sérülésével.
-
- Hírhozó-cikkíró
Én meg vagyok róla győződve, hogy nem adják el. Nem tudom elképzelni, és ez szerintem így is van rendjén. Kijár neki még egy esély, úgy gondolom. Ha Edmilsonnak, Gudjohsnennek, Rijkaardnak, Oleguernek kijárt, akkor a tehetsége alapján a világ legjobb játékosának is kijár. Attól függetlenül, hogy valóban nem ezt várta senki tőle, mind mentalitásban, mint teljesítményben.
-
- Barça B
csababarca írta:Tényleg néhányatok úgy ír ronaldinhoról mintha nem is a mi játékosunk lenne...emberek,ha ő nincs az életben nem tartanánk itt...nem megy neki már két éve....elfogadom...de meg lehet nézni h a tavalyi szezonban hány gólt rúgott...ha ő nincs akkor messze lettünk volna a bajnoki címtől....és nem csak egymáselleni meccsek miatt lett volna bajnok a real....idén meg nem teljesít úgy ahogy kéne...az az igazság h idén nagyon kevesen teljesítenek úgy ahogy kéne...akik úgy teljesítenének azok meg sérültek,vagy hiányoznak elég sűrűn(etoo,messi)...
Kitalálták a sérülését,meg ő magának....tényleg szánalmas dolgokat bírtok néhányan művelni...
TELJES MÉRTÉKBE EGYETÉRTEK VELED!

-
- Llegenda del Barça
nézd Attya, én nem azért vagyok "túlbuzgó" mert moderátor vagyok, csak semmi kedvem oldalakon keresztül olvasgatni és törölgetni azt a sok fszságot, amikkel hsz címén osztjátok egymást kizárólag azért, mert ebben a témában nem értetek egyet. ez természetesen nemcsak rád vonatkozik, hanem az "ellentábor" egy-két vehemensebben reagáló versenyzőjére is.
el lehet mondani normálisan is az embernek a véleményét.
egyébként hasonlóan gondolkodom a szituról, mint te.
el lehet mondani normálisan is az embernek a véleményét.
egyébként hasonlóan gondolkodom a szituról, mint te.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça B
- Kapcsolat:
Attya gratulálok neked nagyon jó volt az utobbi pár Hsz-ed... Te biztos a Barcának drukkolsz?
Na ez válasz azoknaka kik nem hitték h fáj a lábán az izom.. immá kiderült h nem véletlen... szerintem már valami csak volt de a dokik nem vették észre s most immá szakadt...
(((( Ez hihetetlen komolyan szegény R10 még z ág is huzza!!!! Remélem nem megy el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá Roni Hajrá BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na ez válasz azoknaka kik nem hitték h fáj a lábán az izom.. immá kiderült h nem véletlen... szerintem már valami csak volt de a dokik nem vették észre s most immá szakadt...

Hajrá Roni Hajrá BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Attya
- Jugador d'estrella
És azért mert nem én állom a fizetését nincsen jogom szidni??!!! okos!!! Nem volt a hozzászólásomban trágár kifejezés csak 1 kis hevesség, ez csak nem gond??!!!!! Ne legyél tulbuzgó azért, mert moderátor vagy!!!!Boixos írta:annyira ne lendülj bele a szídásba, amíg nem te állod a fizetését a rosszabb teljesítménye mellett is.Attya írta:Lehet én idősebb vagyok nálad és régebben szurkolok a Barcának mint te!!! de ez mind1!!! szidom és szidni is fogom Ronni-t ameddig ien rosszul játszik/viselkedik!!! És ne jöjjön mindenki azzal, h sokat tett a klubbért, mert ezt hetekig esetleg 1-2 hónapig elnézzük neki, de amit 2 éve focizás néven művel az tűrhetetlen!!!
inkább nyugodtan mond el a véleményedet.
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
-
- Barça B
b.meg ezt nem hiszem el
mért pont most?

-
- Llegenda del Barça
annyira ne lendülj bele a szídásba, amíg nem te állod a fizetését a rosszabb teljesítménye mellett is.Attya írta:Lehet én idősebb vagyok nálad és régebben szurkolok a Barcának mint te!!! de ez mind1!!! szidom és szidni is fogom Ronni-t ameddig ien rosszul játszik/viselkedik!!! És ne jöjjön mindenki azzal, h sokat tett a klubbért, mert ezt hetekig esetleg 1-2 hónapig elnézzük neki, de amit 2 éve focizás néven művel az tűrhetetlen!!!
inkább nyugodtan mond el a véleményedet.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Llegenda del Barça
ha tényleg ez lesz a vége, akkor rúgja meg a két gólját ellenünk, viszont mi meg rúgjunk nyolcat az esetleges jövendő csapatának.weathered2 írta:....Szoval ha ugy végzödik ez is mint Rivaldonal, akkor csak azt kivánom, hogy a chelsea, vagy milan szineiben, rugjon nekünk 2 olyan golt, mint a madridnak. Akkor csak röhögnék...
asszem így lenne kerek a dolog.
ugyanis ronaldinhoval, vagy nélküle, a lényeg, h hajrá barcelona.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Attya
- Jugador d'estrella
Lehet én idősebb vagyok nálad és régebben szurkolok a Barcának mint te!!! de ez mind1!!! szidom és szidni is fogom Ronni-t ameddig ien rosszul játszik/viselkedik!!! És ne jöjjön mindenki azzal, h sokat tett a klubbért, mert ezt hetekig esetleg 1-2 hónapig elnézzük neki, de amit 2 éve focizás néven művel az tűrhetetlen!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
-
- Barça C
Hihetetlen...Addig kellet eröltetni mig el nem szakadt....de csak tettette.
Barca a kedvenc csapatom, Rivaldo a kedvenc jatékosom, de Ronaldinhonál jobb focistát nem láttam, aki ennyi szint vitt folna a labdarúgásba. Egyszerüen hihetetlen ami körülötte folyik...ahogy most játszik, szidjuk mint a bokrot.... de ezzel a játékkal is kiemelkedik, az viszont biztos hogy magához képest ö süllyedt le legjobban, de még sokkak felett van igy is....
Nem beszélve arrol hogy az uccso meccseken legtöbbször a csapat legjobbja volt.
Szoval ha ugy végzödik ez is mint Rivaldonal, akkor csak azt kivánom, hogy a chelsea, vagy milan szineiben, rugjon nekünk 2 olyan golt, mint a madridnak. Akkor csak röhögnék...
Barca a kedvenc csapatom, Rivaldo a kedvenc jatékosom, de Ronaldinhonál jobb focistát nem láttam, aki ennyi szint vitt folna a labdarúgásba. Egyszerüen hihetetlen ami körülötte folyik...ahogy most játszik, szidjuk mint a bokrot.... de ezzel a játékkal is kiemelkedik, az viszont biztos hogy magához képest ö süllyedt le legjobban, de még sokkak felett van igy is....
Nem beszélve arrol hogy az uccso meccseken legtöbbször a csapat legjobbja volt.
Szoval ha ugy végzödik ez is mint Rivaldonal, akkor csak azt kivánom, hogy a chelsea, vagy milan szineiben, rugjon nekünk 2 olyan golt, mint a madridnak. Akkor csak röhögnék...
-
- Jugador d'estrella
Sajnos nem ,mert a szóban forgó úriember teljesen elvakult , minden tény lepörög róla és állandóan támad érvelés helyett...
egy példa: Ronaldinho nem küzd ,nem játszik jól stb... ez a kritika.
Erre : ti betegek vagytok ő sérült volt és szemét anti ronisok , gyűlöletkeltő bagázs!!!!
ezzel nem magyarázza meg h a kedvenc playa miért ilyen gyenge. mert nem tudja...
egy példa: Ronaldinho nem küzd ,nem játszik jól stb... ez a kritika.
Erre : ti betegek vagytok ő sérült volt és szemét anti ronisok , gyűlöletkeltő bagázs!!!!
ezzel nem magyarázza meg h a kedvenc playa miért ilyen gyenge. mert nem tudja...