Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon eltévelyedtél...,socio66 írta:Szerintem Roni most magában mosolyog,és már vidáman tervezgeti nyári nyaralását valahová a Brazil tengerpartra...igen,ez a véleményem! pedig én is láttam,hogy mit művelt 3-4 éve!! igen,alapjaiban változtatta meg a futballt!
azzal hogy lazán,erőlködés nélkül varázsolt a pályan! De!!! nincs motivációja, se kedve focizni,ugyhogy nem akarom tovább nézni ahogy egyre lejjebb süllyed!! Jó,most lehet írni,hogy jaj te hülye nem is vagy Barca szurkoló,meg hogy Roni megérdemel még "egy" esélyt.. de az idő majd úgyis engem,meg azokat igazolja, akik reálisan látják a dolgokat...bár ennek a 2 évnek is már elégnek kellett volna lennie ahhoz,hogy ezt mindenki belássa...
Már neharagudj, de az MRI vizsgálat 2 hete nem mutatott ki semmit és ugyanaz az MRI vizsgálat most mutatott ki sérülést. Ha két hete sérült lett volna, akkor a vizsgálat kimutatta volna...10 írta:ennyit a kamázásáról..már megint koppant pár embert a forumon...
a ronaldinho-fanatikusnak meg végre egy kézzelfogható lehetőség arra, hogy kicsit a saját igazukat érezzék. holott ez az egész semmit sem változtat a tényeken.10 írta:ennyit a kamázásáról..már megint koppant pár embert a forumon...
Most komolyan arról beszéltek, hogy a klub pénzbevételtől esik el, mikor a világ legjobb focistája lesérült és lehet, hogy soha többet nem veheti fel a Barca mezt? Engem személy szerint nagyon elkeserített és nem egyből ilyenekre gondoltam. Amúgy meg én biztos nem adnám el.grecki írta:Én az R10-es mezekről, plüsmacikról, sörnyitókról, táskákról, etc beszéltem. Egyébként szerintem R10 egyéni szponzori bevételeiből is részesülhet a klub. Ez attól függ, hogyan állapodtak meg anno, de ezt nyilván nem fogják szétkürtölni.
nekem nem érné meg. ez nem csak a pénzről szól, hanem arról, hogy mennyire ártalmas lehet egy rosszul focizó ronaldinho. nem egyszerűen játéktechnikai, hanem morális szempontokból. és nem arról van szó, hogy a csapattársai nem szeretik, egész biztos, hogy szeretik őt, de épp ez a lényeg: pl ronaldinho nem enged át senkinek sem szabadrúgást, nem lehet indítani, nem veszi ki a részét megfelelően a játékból, visszahúzza a csapat teljesítményét. ráadásul nem edz rendesen. ezt a többiek is érzik, látják, hiszen nem tök hülyék. ott áll mindenki előtt egy halott szimbólum, egy ikon, aki már rég nem az igazi, mindezt 28 évesen. közben meg mindannyiuk példaképe, aki régen iránymutató volt a pályán, most meg egy kiégett, megfakult, fáradt zseni. övé a 10es számú mez, és ő a második csapatkapitány ráadásul.grecki írta:Chi, ne idézz ennyit, mert a modik tótágast állnak tőle...
Elismerem, hogy több minden szól ellene, mint mellette. De, akkor vegyünk elő konkrét példákat.
"A" verzió![]()
Ronaldinhót eladjuk a Chelseanek 35 millió euróért. (Sokkal többért nem hiszem, hogy el lehetne adni, holott szerintem ennek még mindig a többszörösét éri.)
Megspóróljuk a (prémiumokkal együtt) ~12 millió eurós fizuját, ergo realizál a csapat 47 millió euro bevételt, elveszítünk viszont többtízmillió eurós reklámbevételt (Nyilván nem pontos szám, de még egy ilyen formában lévő R10-nek is van ekkora reklámértéke.) Hogy megtáltosodik-e, az innentől kezdve nem releváns. Vagyis össesen kb 25-30 milliós pluszban leszünk.
"B" verzió![]()
Megtartjuk, nem minimum egy évig, és worst case scenario hullagyenge lesz, rúg 3-4 tizigólt és kész. Az értéke lemegy a béka segge alá, mondjuk 15 millióra (év végén eladjuk ennyiért). Annyit még egy féllábú R10 is megér valakinek, aki még bízik a feltámadásában. Viszont kb 10 millió (nyilván kevesebbet, mint tavaly) folyik be a merchandisingból. Állni kell az évi 12 millás fizuját, vagyis 10-15 gurigát elér a klub a jövő nyári eladása után.
A különbség mindössze 15-20 milla. Nyilván, ezek hasraütött számok, de nagyságrendben rendben lehetnek. Neked, pontosabban egy ekkora klubnak nem ér meg ennyi pénzt az esély, hogy R10 esetleg megint varázsolni fog? Vagy ha nem is varázsol, de hasznára válljon a csapatának és állandó kezdő legyen? Nekem simán megérné, és nagyon remélem, hogy a klubnak is. Persze mindez semmissé válik, ha közben bomlasztana az öltözőben, de ennek a legkisebb szikráját sem vélem felfedezni.
Sorry, ha hosszú lett.
torrentkiller írta:Nem tom lehet hogy nem jól emléxem, de volt valami hogy hiába akart a klub részesedést a reklámok miatt kapott pénzből R10 nem ment bele.. De lehet hogy rosszul emléxem...grecki írta: elveszítünk viszont többtízmillió eurós reklámbevételt
Nem tom lehet hogy nem jól emléxem, de volt valami hogy hiába akart a klub részesedést a reklámok miatt kapott pénzből R10 nem ment bele.. De lehet hogy rosszul emléxem...grecki írta: elveszítünk viszont többtízmillió eurós reklámbevételt
andris871120 írta:Ha ez igy van akkor a 30 megpótolják 15el és hozzák fabregast