Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pont.Enrique írta:Nem olvasok vissza, sokat írtatok, csak annyit mondanék:
Köszönjük Ronaldinho.
Nem fogjuk már Barça-mezben látni, ez egyre valószínűbb...
khm.. amíg nem jött laporta gaspart helyére, rijkaard, küldték el a hollandokat, és vettek egy rakás király játékost megfelelő posztokra. tán így pontosabb. ronaldinho az egyik legfontosabb játékos volt, de senki sem gondolhatja komolyan, hogy ettől felsőbbrendű is.zozi írta:Ronaldinho nem érdemli meg ezt a bánásmódot. Rettenetesen sajnálom, és elszomorít, ahogy bánnak vele. Az ő értékét nem lehet euroban mérni. A barca évtizedekig nem volt sehol a nemzetközi kupákban, amíg nem jött Ronnie. Ezt ne felejtse senki!!!!
Milyen banasmodrol beszelsz? Ket evig mindenki csak patyolgatta batoritotta Istenitette, ertsetek meg nem lehet a vegtelensegig. Kulonben o hogy banik most a csapattal, aki masnaposan megy edzesre az nem tiszteli a mezt amit magara vesz.zozi írta:Ronaldinho nem érdemli meg ezt a bánásmódot. Rettenetesen sajnálom, és elszomorít, ahogy bánnak vele. Az ő értékét nem lehet euroban mérni. A barca évtizedekig nem volt sehol a nemzetközi kupákban, amíg nem jött Ronnie. Ezt ne felejtse senki!!!!
Szerinted 2 ev nem volt eleg bizonyitasi lehetoseg? (mindenkitol kerdem aki azt modja, hogy jar meg neki egy esely)zozinho írta:Teljesen egyetértek veled Danka. Pontosan így éreztem a hír olvasása után. Nem tudom elfogadni a gondolatot h lehet, hogy nem látom többet Barca mezben. Mindenképpen meg kéne adni neki a lehetőséget a bizonyításra egy új edzővel. Greckivel egyetértve nem hiszem, h ne bírná ki a klub.
ez nagyon igaz!!!! ő nagyon sokat tett ezért a klubbért ha marad mindenben segiteni kell ha elmegy úgy kell emlékezni rá mint a barca legnagyobb sztárjabando8 írta:ha eladjuk Ronaldinhot a mi csapatunk gyengülni fog egy másik viszont erősödni
mindenki a múlttal példálozik...annak már vége de akkor most miért nem teljesít úgy?...bando8 írta:nem értek egyet veletek akik csak szidni tudjátok ronaldinhot. persze nem teljesít most úgy mint az előző években de nem gondoljátok h tisztelettel tartoztok annak a játékosnak aki bajnokok ligája győzelemig vezette a csapatunkat?
és hogy menjen vagy maradjon? biztos h ha marad javulnia kell, és az is lehet h jót tenne neki a környezetváltozás, sőt azt sem zárom ki h sosem fog már azon a szinten játszani ahol pl két éve. de ezt nem tudom biztosan. egyet viszont igen... ha eladjuk Ronaldinhot a mi csapatunk gyengülni fog egy másik viszont erősödni...
hahatenkl írta:Hát egyszer már megírtam, de megint csak ezt tudom írni:visca el barca írta: kamu az egész izomszakadás... hónapok óta semmit nem csinál... mér kell hulyiteni az embereket én ezt nem értem..
Most nem értek veletek egyet. Szerintem Ronaldinho fájdalmat érezhetett, és ahogy Messi is mondta, aki sérültet jelent, az biztos sérült is. Ő is csak bizonyítani akart, de nem akart lesérülni. Kikészíthették őt a kritikák, ezért mégjobban bizonyítani akart. Az edzésen meg lesérült. Szerintem ez egyáltalán nem kamu. Egy esélyt még kéne neki adni, de nem mondom, hogy meg kéne tartani. Valahol mélyen ln még bízok benne.
Bocs ha félreérthető voltam, én ezt úgy értettem, hogy mindenkinek a joga , hogy miként gondol és sajnos egykét hsz-ben úgy éreztem, hogy arra megy ki a játék, hogy a másik véleményét lehurrogják ami nem helyes szerintem.- vitázni mindenen lehet, butább nem leszel tőle..
Hát egyszer már megírtam, de megint csak ezt tudom írni:visca el barca írta: kamu az egész izomszakadás... hónapok óta semmit nem csinál... mér kell hulyiteni az embereket én ezt nem értem..
hát durva, ha neked a 2006os vb az alap ronaldinho marasztalására. lehet, ha láttad volna, hogy mennyire emberfeletti volt, amit régebben művelt, akkor most ugyanúgy elküldenéd a búsba ezzel az alibizéssel.FCB_gábor írta:Fel nem fogom hogyan lehettek ennyire "belezúgva" egy játékosba. Ő volt nektek az első?
nekem igen. utáltam a focit (mint sok lány) aztán 2006-ban (amikor elvileg kezdett visszcsúszni a vb-n nah én akkor nézet végig egy teljes meccset és akármilyen [auto_cenzúra] is volt magához képest még nekem is feltűnt hogy jobb mint a többi)
miatta kezdtem meccseket nézni.ennyi
ennyi a véleményem a többire nem írok semmit..fölösleges
szerintem ez a mostani nem kamu. mi szükség lenne erre? ennyire nem kerülheti a konfliktust a klub, rijkaard, vagy laporta a szurkolókkal. ahogy ronaldinho sem fizethette le az orvosi stábot.visca el barca írta:kamu az egész izomszakadás... hónapok óta semmit nem csinál... mér kell hulyiteni az embereket én ezt nem értem..
- én részemről sajnálatból. sajnálom azokat, akik teljesen naívak, és vakok az összefüggésekre.goda06 írta:Amúgy én meg azt nem értem, hogy nagyon sokan azok közül akik el akarják küldeni, miért akarják rávenni az őt pártolókat, hogy a véleményük sz..rt se ér? Mégis miből gondoljátok, hogy Roni, ha itt marad csak szarabb lesz? A jövőt senki se tudja.Főleg úgy, hogy lehet hogy edzőváltás lesz = mentális változás (mert szerintem ez kell a klubbnak) Csak valakik bíznak benne, valakik meg nem és ez telejesen szubjektív. Ezen nincs mit vitázni szerintem.
"Ennyi erővel akkor mondhatta volna: Kössz elég volt a Barca-ból eligazolok"Z$ołtu írta:Azértgondolkodhatnál egy kicsit. Aláírom Deco is jó. Marquez is egy jó védő. De azért ne akard összehasonlítani Deco-t és Ronaldinho-t...És azért Deco se nagyon tündökölt idén és nem sokkal többször volt pályán, sérülések miatt...Tehát vele is volt baj...És nem a semmiért lett Ronaldinho aranylabdás. Úgy gondolom még mindig, hogy Ronaldinho megérdemel még egy esélyt. Tudom sokan mondták már, de azért, ha jól belegondoltok akkor a Barca-t jópárszor kihúzta a gödörből. Ennyi erővel akkor mondhatta volna: Kössz elég volt a Barca-ból eligazolok. De nem tette, mert szertte/szereti a Barcát. Én biztos nem adnám el, mert ő kiemelkedik a világ összes focistája közül. Ő nem betanulta a cseleket. Neki csak jönnek.FCB_gábor írta:Fel nem fogom hogyan lehettek ennyire "belezúgva" egy játékosba. Ő volt nektek az első?
Hihetetlen.
Már adtunk el nem egyszer olyan játékost aki ugyanakkora részese volt az elmúlt évek sikereinek mégse siratta őket szinte senki. Vagy ott van pl Deco vagy Marquez akiket a fórumozók 90% szemrebbenés nélkül eladna, pedig ugyanakkora részt vállaltak a sikerek elérésében, mint a brazil. Ráadásul ők még mindig sokkal jobb formában vannak és nincs is velük annyi baj.
1 dolgot még nagyon jól tud Ronaldinho: hihetetlen sok pénzt képes spórolni a következő klubjának, amiből talán neki is csurran-cseppen majd valami. Le merem fogadni, hogy min. 1-2millával többet fog keresni majd ott.