2008.04.06. 17:30:45
Tudom, nem kellene előreszaladni, de megnéztem a Manchester sorsolását a bajnokságban, és bizony nem lesz nekik sétagalopp. Mivel most nem nyertek a Middlesbrough ellen, előnyük csak három pont a Chelseavel, és öt az Arsenallal szemben.
A BL elődöntőit április 22/23-án és 29/30-án játsszák ugyebár... Na már most a Manchester 12-én fogadja az Arsenalt, 19-én Blackburnbe megy, majd a két elődöntő között, 26-án utazik Londonba, és játszik a Chelsea-vel. A visszavágó után pedig még fogadja a West Ham-et és megy a Wigan-hez. Vagyis nem nagyon tud tartalékolni, ha a bajnokságot is meg szeretné nyerni. Eddig nem nagyon kellett sérülések miatt tartalékosan fellépniük, ám most Vidics és Rio Ferdinand (ki tudja, milyen hosszú) kényszerpihenője erre késztetheti őket. Bizony lehet, hogy a Milan tavalyi eredményét meg lehet ismételni, ha a manchesteri sztárok nem bírják a sorozatterhelést, és esetleg Decoval, Messivel, Márquezzel kiegészülve a játékunk is feljavul. Persze addig túl kell lépni a Schalkén...