Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mivan? milyen elhibázott átigazoláspolitika? fejtsd ki.aronba írta:Laporta sok mindenben hibás.
Az elhibázott átigazoláspolitikára ő bólintott rá, nem tart olyan buzdító összejöveteleket, amilyenek Calderon a Madridnál, mindig mindenre rábólint
és még sorolhtnám
laporta miért hibás? a szakmai munkát nem ő vezeti. attól meg nem hiszem, hogy jobban hajtanának a játékosok, ha laporta megvonná a fizetésüket. ez nem az ovi.Léfe írta:Hát a profik pénzért szoktak játszani. De megnézném akár edző akár a csapat tekintetében ezt hol nyelnék le ? Laporta ebben hibás, hiszem azt ne felejtsük el, hogy milyen kitünőnek tartottuk az idény eleji igazolásokat. Ahogy innen látom nincs fegyelem ill. követelmény.
Most irjam azt hogy " annyira éreztem hogy ez lesz"gekkodan írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=649677
Tömören: a csapatnak ezekben a nehéz időkben támogatásra van szüksége, a szurkolóktól és mindenkitől, mert a srácok akarnak, volt 3 kapufánk, nem volt szerencsénk, de még minden esélyünk megvan a 2 sorozatban, dolgoztunk keményen csak nem jött össze.
Szokásos...
azért ez túlzás. brutálisan erős az MU, de egyrészt most sérült le náluk vidic mellé rio ferdinand is, így a védelmük elképzelhető, hogy tartalékos lesz, másrészt visszatér messi, és talán deco is.gergo9 írta:Mer egy Celticet megvertünk aki kapura sem rúgott ???? Azér a Manchester Uniteddel nem egy szint sőt nem egy dimenzió a Celtic. Letámadnak ,gyors technikás ellenálhatatlan focit játszanak!! Se a Pool se a Chelsea se a Arsenal nem bírt velük sőt kiütéses vereségbe szaladtak bele!! Ne is menjünk messzire MANU-Arsenal 4-0 MANU-POOL 3-0!!! Mit akarunk ellenük ha?? Esetleg nem kikapni itthon!! Egy X jó lenne itthon büszke lennék a srácokra!!Gomezinho írta:50 - 50 százalék az esély a BL-ben szerintem ott oylan mintha Rijkard más taktikával küldené a fiukat fel , mintha fejben kicsit átlennének mosva! Ezeknek a bajnokság már szinte nem ér semmit!![]()
![]()
Mer egy Celticet megvertünk aki kapura sem rúgott ???? Azér a Manchester Uniteddel nem egy szint sőt nem egy dimenzió a Celtic. Letámadnak ,gyors technikás ellenálhatatlan focit játszanak!! Se a Pool se a Chelsea se a Arsenal nem bírt velük sőt kiütéses vereségbe szaladtak bele!! Ne is menjünk messzire MANU-Arsenal 4-0 MANU-POOL 3-0!!! Mit akarunk ellenük ha?? Esetleg nem kikapni itthon!! Egy X jó lenne itthon büszke lennék a srácokra!!Gomezinho írta:50 - 50 százalék az esély a BL-ben szerintem ott oylan mintha Rijkard más taktikával küldené a fiukat fel , mintha fejben kicsit átlennének mosva! Ezeknek a bajnokság már szinte nem ér semmit!
és még kimaradt az öszpontositás szöveg és hogy fáradtak voltak a fiuk és a kiviszi el a balhét szindróma!Varga Tamás írta:"Jól küzdöttek a fiúk, elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával. Sokat volt nálunk a labda, sikerült sok passzal megzavarni őket. Sajnos, a kapu előtt nem volt szerencsénk, de sebaj, megyünk tovább! Még van hat forduló, bármi megtörténhet," a labda gömbölyű, a fű zöld, az ég kék, komámasszonyholazolló.salas9 írta:Nem lesz itt semmi...Az a baj...![]()
Várom a nyilatkozatát neki...
"Jól küzdöttek a fiúk, elégedett vagyok a játékosok hozzáállásával. Sokat volt nálunk a labda, sikerült sok passzal megzavarni őket. Sajnos, a kapu előtt nem volt szerencsénk, de sebaj, megyünk tovább! Még van hat forduló, bármi megtörténhet," a labda gömbölyű, a fű zöld, az ég kék, komámasszonyholazolló.salas9 írta:Nem lesz itt semmi...Az a baj...![]()
Várom a nyilatkozatát neki...
már bocs de ez egy hüjeségGomezinho írta:Azért szerintem még a BL-ben valamilyen tudást át tud adni a srácoknak és tüzet vagy valami hasonlót vagyis remélem! A BL meglesz nekik érzem!
Ja, a MU-nak. Mert kb. oda-vissza vernek minket. Illúzióink ne legyenek. CR szétszívat minket, és vág vagy kettőt-hármat.Gomezinho írta:Azért szerintem még a BL-ben valamilyen tudást át tud adni a srácoknak és tüzet vagy valami hasonlót vagyis remélem! A BL meglesz nekik érzem!