Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mesterien értünk hozzá, de ez tökéletes jellemzője az egész szezonon át tartó töketlen [auto_cenzúra]. kiváncsi leszek, ha a BL-ből is kiesünk mi lesz a szöveg. Mert most még mindig van hova menekülni.grecki írta:Hihetetlen, hogy megint botlik a Madrid, és mi megint nem tudunk közelebb kerülni. A rohadt életbe. Újra és újra reményt adnak a bajnoki címre, de újra és újra el is veszítjük. Utálom.
Sandro Rossell a Nike egyik vezetője vagy valami hasonló volt. Neki köszönhetjük, hogy 2003-ban ide igazolt R10, utána a klub második embere lett, de Laporta 2005-ben kitúrta.fir3bird írta:amúgy kiaz a Rossel?
Rossel volt Laporta jobbkeze! Egyben ő volt r10 "idehozója" is! De majd megismered fog indulni majd a választáson!fir3bird írta:amúgy kiaz a Rossel?
azért mert ha a MU és a Barca továbbjut akkor egymás ellen fognak játszaniVaratrix írta:Demilrt játszánk a Mu ellen ezt tisztázza nekem valaki pls.
azért mert egy ágon vagyunk és mi kevrjük a schalkét ök meg a rómátVaratrix írta:Demilrt játszánk a Mu ellen ezt tisztázza nekem valaki pls.
És, melyik volt eredményes? Laudrup az elején nehezen találta meg a csapat egyensúlyát a bajnokságban, aztán szépen-lassan összerakta a játékosokat, és megszilárdította a csapat helyzetét. És azért ma sem arról volt szó, hogy 11 emberrel 90 percen keresztül bekkelt a saját tizenhatosa előtt. És, neki legalább volt taktikája, de a holland tulipánnak, nem nagyon. Legalábbis, én nem vettem ésre, pedig végignéztem a meccset. Igaz, sok örömem nem volt benne.Rivaldo11 írta:Mert anno leköpte Völlert? Vagy miért? Kevés csapatot rühelltem jobban annál a Milannál, amiben ő is játszott. De azért a tisztelet messze kijár neki a pályafutásáért.Varga Tamás írta:Játéksoként is az emberi nem szégyene volt, de edzőként is erre a szintre süllyed.
Egyébként én nem fényezném annyira Laudrupot. Nagy taktikus lenne? Nagy taktika beállni 11 emberrel, majd a megszerzet zsugákból kontrákat vezetni. Azt hiszem a Nou Campban ez az egyetlen taktika vendégként. Ha mázlija van, eredményes, ha nincs, eredménytelen. Ha a három kapufánk bemegy, akkor sima az egész, pedig a játékunk attól még ugyanolyan semmi maradt volna, mint amilyen volt is.
mérne kapnánk ki itthon európa legeröseb csapatától ha a getafének se tudunk gólt rugni:DPedro írta:Nem lesz alázás, a MU dzsentölmenebb csapat annál (kivéve C.Ronnie, de őt nem a tiszteletteljes, finom viselkedéséért szeretjük). Különben is, az 2 meccs, lehet a MU-nak is három kapufája, nekünk meg be is pattanhat 1 odakinn. Itthon meg nem kapunk ki, abban azért nagy téttel merek fogadni. Főleg ha Messi is játszik, akkor duplázom a tétetbence93kis írta:bajnokságban a 3. hely meglesz (60%)
MU - tól kapunk itthon 3mat kint meg nagyon megaláznak minket ugy mint tavaly a Rómátszép lesz.. alig várom rijjkard pofáját...
Az a vicc,h ilyen semmi játékkal is minimum 3mal kellett volna nyernünk ezt a meccset.a játékunk attól még ugyanolyan semmi maradt volna, mint amilyen volt is.
Nem lesz alázás, a MU dzsentölmenebb csapat annál (kivéve C.Ronnie, de őt nem a tiszteletteljes, finom viselkedéséért szeretjük). Különben is, az 2 meccs, lehet a MU-nak is három kapufája, nekünk meg be is pattanhat 1 odakinn. Itthon meg nem kapunk ki, abban azért nagy téttel merek fogadni. Főleg ha Messi is játszik, akkor duplázom a tétetbence93kis írta:bajnokságban a 3. hely meglesz (60%)
MU - tól kapunk itthon 3mat kint meg nagyon megaláznak minket ugy mint tavaly a Rómátszép lesz.. alig várom rijjkard pofáját...
Vedd már észre magad! Mindenkit kiosztasz, de te milyen vagy? Iniesta végighajtotta az idényt, légyszíves engedd már meg neki, hogy rossz napja legyen. Ja, hogy neked nincs olyan. Akkor majd más léptékben mérj minket, embereket. Másrészről meg ne köpj bele a tálba, amiből enni kaptál. Értem ezt Rijkaardra. Sok dologban igazad van, de leszállhatnál már végre a magas lóról.Varga Tamás írta:Monsieur Foch marsall megkérem, hogy húzzon már el melegebb éghajlatra! Vigye magával a töketlen Senor Laportát, aki olyan, mint egy rossz b.zi. Csak nyafog, de cselekedni nem tud. De, ne felejtse nálunk Gudjohnsent sem, akit az Ön akaratából hoztak ide, és bebizonyította, hogy e nemes játékra teljesen alkalmatlan.
Közepes játékkal teljesen elfogadhatatlan eredmény született. Egy szánalmas bagázs akaratgyenge, kilátástalan, elképzelésnélküli nyüglődése. Taktika nélküli labdázgatás, felívelések tömkelege - mintha az angol harmadosztályban lennénk. A meccsen Syl, Zambrotta, Bojan és dos Santos dícsérhető. Igazat kell, adjak Világi Péternek: vajon a tizenéves ifjak vállán kell-e nyugodnia a Barcelona eredményességének a terhének? Hol vannak az idősebbek, a rutinosabbak, hol van egy irányító? Henry, Samu, Iniesta mit csináltak a mai meccsen is? Henry az első félidő közepéig úgy játszott, amit tud, amire képes, aztán eltűnt, mintha számára befejeződött volna a mérkőzés. Samunak volt egy kapufája, oszt' jó napot. Iniesta csak esett-kelt. A Getafe egy munkás kiscsapat, kiváló edzővel. Ma bebizonyosodott, hogy Laudrup taktikailag messze felette áll Foch marsallnak, aki csak üldögélt, és néha felállt - mint azt megszokhattuk tőle. Egy levitézlett, hitelét vesztett ember teljes szétesésének, mentális megsemmisülésének lehetünk szemtanúi 2006 nyara óta. Csak az a baj, hogy ezt a Barcelona kispadján mutatja be, a mélybe rántva a cspatot, a játékosokat is. Sajnos, a vezetőség pedig adja alá a lovat, támogatja, és bíztatja. Holott már rég seggbe kellett volna rúgni, és örökre elüldözni ebből a városból. Játéksoként is az emberi nem szégyene volt, de edzőként is erre a szintre süllyed. Nincs benne gerinc, a gerinctelen, tesze-tosza embereket pedig ki nem állhatom. Idegesítenek - mérhetetlenül. Nem érdemelnek ezek a játékosok, edzők, vezetők semmit. Még a Napot sem. Jöjjön Rossell, és takarítson, pusztítsa ki a férgessét. Aki nem akar beállni a sorba, az takarodjon el innen, nincs rá szükség. Nevezzék bárminek is.