Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én kapus posztra Neuer-t igazolnám... és egy idö után átvené VV helyétkovinho írta:Most őszintén. Mi a francnak kell egy 29-30 éves kapus? De most komolyan? Itt van egy fiatal, remek kapus, Valdés. Mellette fiatal tehetségek. Miért ő? Miért, miért miért? Ilyen egyszerűen nem tudlak megérteni...Gomezinho írta:Igen én még Buffonnak most is nagyon örülnék!
Most őszintén. Mi a francnak kell egy 29-30 éves kapus? De most komolyan? Itt van egy fiatal, remek kapus, Valdés. Mellette fiatal tehetségek. Miért ő? Miért, miért miért? Ilyen egyszerűen nem tudlak megérteni...Gomezinho írta:Igen én még Buffonnak most is nagyon örülnék!
culinho írta:Én is írnék egy elképzelést a csapatra.
-------------------------V.Valdes
Zambrotta------Puyol----------Milito---------Abidal
--------------------------Toure
---------------------Xavi---------Diego
Messi--------------------Eto---------------Iniesta
------------------------(Bojan)-------------(Henry)
Edző:mindegy csak ne Frank.
Láthatjátok nem változtatnék sokat, mert szerintem nem az a lényeg, hogy szépen csillogó neveket hozzunk.Ez a keret jobb bármelyik európai csapaténál.Egy energikus,határozott,taktikus új edző visszaültetne minket Európa trónjára.
Fabregas nem jön vissza és Quaresma se..kis-leo-messi írta:Én így képzelem a csapatot:
_________________________ V.Valdez
_____Zambrotta________ Milito________Puyol_________Abidal
__________________Deco_____________Xavi
_____________Qaresma________________Fabregas
______________Messi______________Bojan
Csere: Henry,Eto'o,Giovanni,Marquez,Thuram,Pinto
kis-leo-messi írta:Én így képzelem a csapatot:
_________________________ V.Valdez
_____Zambrotta________ Milito________Puyol_________Abidal
__________________Deco_____________Xavi
_____________Qaresma________________Fabregas
______________Messi______________Bojan
Csere: Henry,Eto'o,Giovanni,Marquez,Thuram,Pinto
Puyol, Xavi, Iniesta, Eto'o, Henry merre járnak?bence93kis írta:felálllás jövöre:
___________________________Victor Valdés
__________________Kolo Touré___________Gabriel Milito
_____Daniel Alvés_____________Yaya Touré_____________Eric Abidal
_________Aaron Lennon________Samir Nasri___________Ronaldinho
__________________Lionel Messi___________Karim Benzema
Edző: José Murinho, másodedző: Guardiola
Még kell egy pár ember, nálad ugye ez Buffont és Lampardot jelent?Gomezinho írta:Ejnye srácok mondjátok meg nekem őszintén mi a jó abban a Nasriban meg a lennonban? Benzemáról ne is beszéljünk! nem kell ide egyikőjük sem!Lennon gyors de buta! Nasri olyan lesz mint Rothen volt anno elfogtünni! Benzema meg olaszba fog menni mondjuk odavaló szerintem isnem ők a megoldások! Van egy ütős keretünk még kell pár ember egy uj edző uj felfogás és készen van a bajokgyőztes és a 2009 BL győztes csapat!
Már elnézést Bence de hogy képzeled hogy ennyi értékes játékost fog vásárolni a Barca nyáron.Ha a Barca eladná Ronaldinhót akkor elsősorban helyére valót kellene keresni...Mikorka Kálmán írta:bence93kis írta:felálllás jövöre:
Edző: José Murinho, másodedző: GuardiolaÉdesdrágajóanyám... megint FIFA '08-on játszott valaki...
bence93kis írta:felálllás jövöre:
csak remélni tudom hogy vmi hasonlo lesz, de énis tudom h erre kicsi az esélymerx írta:komolyan gondolod, hogy ez a kezdőcsapat létrejöhet a következő szezonra?????bence93kis írta:felálllás jövöre:
komolyan gondolod, hogy ez a kezdőcsapat létrejöhet a következő szezonra?????bence93kis írta:felálllás jövöre:
Schuster tök más edző mint Laudrup.Laudrup sokkal jobban rámegy a szépjátékra mikor csak teheti.És már van 4 év edzői tapasztalata dániából.barcamessi írta:Nah először is: Guardiolát semmiképp se nevezném ki vezetőedzőnek, mint ahogy írták már itt egy páran, fél éves edzői múlttal nagyon kockázatos lenne őt bedobni a mélyvízbe! Viszont a másodedzői feladatra tökéletesen alkalmasnak tartom!
Laudrupot megint csak nem hoznám ide! Ő is még viszonylag rutintalan edzői szinten, bár azért már több tapasztalata van mint Guardiolának. De az hogy most van egy jó szezonja a Getafeval még nem jelenti azt hogy máris ő a világ legjobb edzője.. Schusternek is volt egy jó szezonja a madridi kiscsapattal, mindenki azt hitte hogy ő lesz a megváltó a Realnál, erre fel idén bebizonyosodott, hogy egy sztárcsapat kispadja még túl nagy falat számára, taktikailag nem elég felkészült, meccs közben képtelen változtatni a csapatán, és szerintem a játékosok motiválásával is vannak problémái! Ha csak fele ennyire lennénk balf@szok, nem ők vezetnének most 7 ponttal hanem mi, de ez egy másik történet...
Szerintem mindenféleképpen egy olyan edző kell nekünk, aki tapasztalt, elismert, és kordában tudja tartani a játékosokat, bármi áron!! Nekem Mourinho lenne az elsőszámú jelöltem, bár szerintem elég kevés esély van rá hogy ő jön. Második jelöltem Scolari, ő ugye az EB után ott hagyja a portugálokat, és szerintem ő is maximálisan megfelel a fenti kritériumaimnak! Tapasztalt, elismert, edzőként minden megnyert Dél-amerikában, amit csak lehetett, és ne feledkezzünk meg a VB arany és EB ezüstjéről sem!
Ami a jobbhátvéd kérdését illeti: valamelyik előttemszóló felvetette Eboué leigazolásának gondolatát az Arsenalból! Nos, teljesen egyet értek vele! Alves igaz hogy nagon jó játékos, de nekem van egy olyan érzésem hogy ő inkább Madridba akar menni, és nem mellékesen szerintem 30-35 milliónál olcsóbban nem hinném hogy el lehet hozni Sevillából! Eboué fiatal, technikás, gyors, jól fejel, és nem mellékesen 15-20 millióval olcsóbb szerintem Alvesnél! Szóval én is támogatnám őt a jobbhátvéd posztra!!