Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha te mondod: Köszi NunezOleguer írta:Elérkezett az idő hogy elbúcsúzzak ccc. nem is ragozom mert ugyis tudom hogy azt gondoljátok hogy egy provokáló féreg vagyok, aki csak a monitor mögé bujva nagy és igazatok is van mindenben [auto_cenzúra] vagyok ez van,
Köszönjétek Nuneznek
többet itt nemláttok![]()
nyugodtan! itt le szabad írni az email címeket nemde?? mert ha igen akkor llaaccaa@freemail.hu az msnen.csababarca írta:felveszlek msnre...ok?Latya írta:mi kéne csababarca??? hátha tudok segíteni:)
felveszlek msnre...ok?Latya írta:mi kéne csababarca??? hátha tudok segíteni:)
Nem leszDanka00792 írta:Bocsánatot szeretnék kérni minden kedves "rendfenntarto-moderátor"-tol az elöbbi "Barca Igazolások 07-08" beli vitámért... jol is tettétek, hogy töröltétek, de ugy éreztem meg kell védenem magam, a másik féllel folytatjuk PÜ-ben, ezt le is irtam... mégegyszer elnézést, remélem nem lesz kick/bann
Dehogy csőgyár..., a GAZPROM... egyébként elég jó poén volt, én is szivesen viccelődöm a kommunizmussal/kommunistákkal. Egyébként nem volt olyan jó, mint amilyet vártam. Bödőcs nagyon hiányzott, s Kőhalmi is...Danka00792 írta:Legjobb akkoris ez volt:
Ferencet felvennék (nemtom valami név volt itt) csögyárba.
Csináljunk egy csövet, LEGYEN A NEVE CSÖ![]()
![]()
![]()
![]()
Nem tudom mi lehet a háttében de sztem ő kezdeményezhette a tv-ben való szereplést azért ő konferálja a többieket, sokkal többet ő sem volt kint. Aztán lehet a következőben már nem ő lesz a 'házigazda'.Bányász írta: Viszont a tegnapi dolgot ellehetett volna nevezni Kiss Ádám shownak is....
Nekem pont az előadásmódja nem tetszikAm sztem Kis Ádám jól nyomja nekem az elődásmódja tetszik...
Na majd a hegyenozsimiki írta:Büszkén jelentem,hogy én is nagy állj ki és mondd rajongó vagyokIttasan szoktam próbálkozni
![]()
![]()
Az utolsó srác már nekem is tetszett...Ordog írta:Az ucsó forma viszont hatalmas volt:DDDD
Ezek a hangutánzások nagyon gyurmák!!:DD Bödőcsöt is ezért csípem!