Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vagy torrenteken keress rá. mellesleg sztem a lime wire egy tál kakee, régebben énis azt használtam, de mostanság alig találtam rajta vmit.persze ez szubjektív.horvimate9 írta:Van egy olyan progi,hogy LIME WIRE.(le kell tölteni) Ez egy letöltő program. ott talán meglesz.Vito írta:szeretnék segítséget kérni zene ügyben.
kellene a Madcon - Beggin' című zene, de nem találom sehol.
valaki tudna segíteni???
szerk.: megvan
Van egy olyan progi,hogy LIME WIRE.(le kell tölteni) Ez egy letöltő program. ott talán meglesz.Vito írta:szeretnék segítséget kérni zene ügyben.
kellene a Madcon - Beggin' című zene, de nem találom sehol.
valaki tudna segíteni???
szerk.: megvan
1964-ben írta, s 1967-ben mutatták be a Tóték című drámáját, amit később több nyelvre is lefordítottak, s meghozta számára a világsikert. A drámából 1969-ben film is készült Fábri Zoltán rendezésében (Isten hozta őrnagy úr).Cooltiszo írta:SÜRGŐS!!!
Ha vki rendelkezésemre tudná bocsátani Örkény István: Tóték c. DRÁMÁJÁT(nem a kisregényt), annak nagyon hálás lennék!
Szerintem valamelyik HERVIS üzletben lehet kapni.De ha nem akkor a www.lionsport.hu-n lesz.viczenag írta:Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Fiamnak névnapjára vettünk mezt, nagyon tetszik neki. Egy probléma van vele, hogy nem találtunk hozzá nadrágot.
Kérdezem, hogy hol tudom beszerezni a nadrágot?
Sárga Messi-s mezhez kellene a nadrág.
Nem-nem, ha laptop, akkor csakis Apple, s ezt nem kell magyarázni...El Payaso írta:Konkrét ajánlatom nincs, de ha laptop, akkor DELL vagy HP
Igazából az baj h nem írtad h mire akarod használni és azt h ezek milyen árban vannak...Amgy asszem a media markt-ban van egy albacomp akciósan az is jó(legalábbis nekem bejön és 170 körül van)Cooltiszo írta:Sziasztok!
Laptop vásárlását tervezem, eddig 2 gép van terítéken, de még semmi nem dőlt el, tehát ha vki vmi bomba jó gépet tud ajánlani 170 körül, az nyugodtan tegye meg
Lenovo gép, amit kinéztem: http://www.laptopszalon.hu/product_info ... B.120G.DOS
Helyi ajánlat:
MSI gép, X2 2000 processzor 2 magos, 160 GB, 2 GB memória, HD 2400 VGA 256 MB, bluetooth, wifi, 15,4 TFT, DVI, HDMI, Firewire. 2 év gari.
Pontos nevét nem tudom, de remélem érthetően írtam le, én ezeket az adatokat kaptam.
A teljesítmény mellett még fontos a megbízhatóság is, tehát nem 1 évre tervezem használni, jó lenne ha kb 3 évig előreláthatólag kibírná nagy gondok nélkül.
Szóval, aki ért hozzá, az melyiket ajánlaná?