Drigo írta:Szégyenteljes és mélységesen elszomorító, ami ebben az országban március 15-én az ország Nemzeti Ünnepén történik.
De nem félek, van még lejjebb is ennél, ez az elméletem 19 év alatt egyszer sem hagyott cserben.
Azt gondolom, hogy normális ember március 15-én, október 6-án, 23-án, augusztus 20-án a Nemzet nagyjaira emlékezik, áhitattal elmegy egy ünnepségre, ott elénekli a legszentebb dalunkat, megnézi azc ünnepi műsort, majd sétál egyet, ejtőzik, és hazamegy.
Nem pedig köveket hajigál, Molotov-koktélokkal dobálja a rendőröket, politikai indíttatású balhét csinál. Persze, ez a bíróság hibája is, hogy ilyen torockai, és budahzi-féle mentálisan retardált, szemetek szabadlábon futkározhatnak, és törvénytelenségekre buzdíthatják a csökött agyú, munkanélküli, suttyókat, akiknek nincs más elfoglaltságuk, mint vonulgatni, gárdákba szerveződni, és a békés állampolgárokat megfélemlíteni.
Ez az ország halálra van ítélve, saját polgárai mindták ki felette az ítéletet. [auto_cenzúra] nemzet lettünk, elkorcsosult, pesszimista barmok vagyunk. Halálra vagyunk ítélve. Tatárnak, töröknek, Habsburgnak, szovjetnek nem sikerült - minekünk, igen.
"S lettél magzatod miatt
magzatod hamvedre!"