Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elődöntők (április 22-23. és 29-30.)Badi írta:nem tudja valaki, hogy konkrétan melyik napokon leszenk az elődöntőink?
tényleg fura, fogjuk rá, h spórolt frenkygekkodan írta:Bojan lecserélését nem értem
Igaz, már rájöttem, csak lusta dög voltam. Az egyik kaphat, és akkor a visszavágón már játszhat. Mondjuk, Yaya, őt tudja pótolni Edmilka vagy Márquez.Chriss írta:Milito helyett Thuram kezd.
kezdőből Puyol és Yaya ha sárgát kap, következő meccsen nem játszhat.
reméljük nem kapnak!
Csak éppen Zselének rossz napja lesz, Edwin pont potyázik egyet, és máris döntőben lehetünk.Wa2x_ írta:Nem számít a pillanatnyi forma? Csak, h a ManU.-nál nem pillanatnyi az a baj.. Egész évben nagyon jóók, és pont a Barca bizonítja, h a forma mennyire számít, sz!rba vagyunk, sz!rul is megy.... ezért állunk ott ahol sajnos..![]()
De a pályán dől el minden, akkor és ott ez igaz!
Nem számít a pillanatnyi forma? Csak, h a ManU.-nál nem pillanatnyi az a baj.. Egész évben nagyon jóók, és pont a Barca bizonítja, h a forma mennyire számít, sz!rba vagyunk, sz!rul is megy.... ezért állunk ott ahol sajnos..barca99 írta:Nem hiszem, hogy az idei MU annyivel jobb lenne a tavalyinál...A 7-1 után mindenki nekik adta az aranyat, közben meg a döntőig sem jutottak el. A pillanatnyi forma nem számít, majd ha ott lesznek a pályán, meglátjuk mi lesz. Nálam még mindig csak 55% a MU javára.