2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
mind1....a lenyeg ugyanaz amit mondtam. a barszalonna egy vesztes csapat, akik a nagy parharcokban osszefossak magukat (realmadrid, chelsea, bukarest, juve stb...). masodrangu csapat!Boixos írta:milyen öt hónapról beszélsz te szerencsétlen? nézd már meg a tavalyi végeredményt, úgyis te szoktál mindig a sportmúzeummal jönni! akkor 21 ponttal mentetek, mégis megszívtátok, ahogy kell! meg jössz itt ilyen ezeréves dolgokkal, mint a románok? öcsém, én általában csak röhögni szoktam a hülyeségeiden, de látom, erősen kezded elveszíteni a fonalat.
nemMaxi írta:nem unod még?FIGO 2 írta:sokat sirtatok az elmúlt 6 evben, most orulhettek (egy kicsit) viszont utana ismet csak a siras marad))
es most ne gyere azzal h majd 2005-ben, mert az meg korantsem biztos...ha meg nyertek akkor elmondhatjatok, hosszu bojt utan vegre vmi...(a 3-bol lett 1), de utana megint 6 EVIG SEMMI!FIGO 2 írta:telleg. ti nektem mikor volt alkalmatok utoljara vmilyen cimet unnepelni? nekem 2003-ban. nektek? egyaltalan volt-e?FIGO 2 írta:meg a szaros roman csapatot sem tudjatok megverni (bek donto), osszeroppantok amikor bizonyitani kene - ezert luzer team a barszalonna!FIGO 2 írta: miota?????? mi 5 honapja a seggeteket nezzuk, timeg 6 eve nezitek a mi seggunket. szanalmas kozepcsapat a tietek,igazi luzer team! most orujjel vazze mert 6 evig ezutan megint nem fogsz tudni.
hajra steaua!!!)))
Te télleg nagyon szánalmas vagy!FIGO 2 írta:miota?????? mi 5 honapja a seggeteket nezzuk, timeg 6 eve nezitek a mi seggunket. szanalmas kozepcsapat a tietek,igazi luzer team! most orujjel vazze mert 6 evig ezutan megint nem fogsz tudni.
meg a szaros roman csapatot sem tudjatok megverni (bek donto), osszeroppantok amikor bizonyitani kene - ezert luzer team a barszalonna!
hajra steaua!!!
telleg. ti nektem mikor volt alkalmatok utoljara vmilyen cimet unnepelni? nekem 2003-ban. nektek? egyaltalan volt-e?FIGO 2 írta:meg a szaros roman csapatot sem tudjatok megverni (bek donto), osszeroppantok amikor bizonyitani kene - ezert luzer team a barszalonna!FIGO 2 írta:miota?????? mi 5 honapja a seggeteket nezzuk, timeg 6 eve nezitek a mi seggunket. szanalmas kozepcsapat a tietek,igazi luzer team! most orujjel vazze mert 6 evig ezutan megint nem fogsz tudni.Boixos írta: akkor ti mik vagytok, akik egy ideje már a seggünket nézitek? vén szarok és hisztérikus hímringyók gyülekezete!
hajra steaua!!!
meg a szaros roman csapatot sem tudjatok megverni (bek donto), osszeroppantok amikor bizonyitani kene - ezert luzer team a barszalonna!FIGO 2 írta:miota?????? mi 5 honapja a seggeteket nezzuk, timeg 6 eve nezitek a mi seggunket. szanalmas kozepcsapat a tietek,igazi luzer team! most orujjel vazze mert 6 evig ezutan megint nem fogsz tudni.Boixos írta:akkor ti mik vagytok, akik egy ideje már a seggünket nézitek? vén szarok és hisztérikus hímringyók gyülekezete!FIGO 2 írta: miert nektek mikor szokott osszejonni valami?ti nem is ismeritek azt a szot h vmi osszejon. talan hat eve jott utoljara ossze vmi is nem? a ti csapatotok egy vesztes team.
miota?????? mi 5 honapja a seggeteket nezzuk, timeg 6 eve nezitek a mi seggunket. szanalmas kozepcsapat a tietek,igazi luzer team! most orujjel vazze mert 6 evig ezutan megint nem fogsz tudni.Boixos írta:akkor ti mik vagytok, akik egy ideje már a seggünket nézitek? vén szarok és hisztérikus hímringyók gyülekezete!FIGO 2 írta: miert nektek mikor szokott osszejonni valami?ti nem is ismeritek azt a szot h vmi osszejon. talan hat eve jott utoljara ossze vmi is nem? a ti csapatotok egy vesztes team.
Így van!Boixos írta:akkor ti mik vagytok, akik egy ideje már a seggünket nézitek? vén szarok és hisztérikus hímringyók gyülekezete!FIGO 2 írta: miert nektek mikor szokott osszejonni valami?ti nem is ismeritek azt a szot h vmi osszejon. talan hat eve jott utoljara ossze vmi is nem? a ti csapatotok egy vesztes team.
akkor ti mik vagytok, akik egy ideje már a seggünket nézitek? vén szarok és hisztérikus hímringyók gyülekezete!FIGO 2 írta: miert nektek mikor szokott osszejonni valami?ti nem is ismeritek azt a szot h vmi osszejon. talan hat eve jott utoljara ossze vmi is nem? a ti csapatotok egy vesztes team.
meg jo h 6 ev utan vmikor nyertek vmit...aztan majd 6 evig megint semmiMaxi írta:Azért azt a real győzelmet nem mondanám simának!de ha te így látod akkor biztos így volt!aynas írta: hogy a gyülölt reál ellen múlt héten simán kikaptunk
és még nem szóltam a villareal elleni 3-0 ról![]()
![]()
Minden csapatnak vannak rossz meccsei na az egyik pont ez volt(Villarreal)!
De akkor sem kéne fikázni a csapatot mert mint már mondtam és gondolom tudod te is elsők vagyunk és 6 ponttal vezetünk!
Azért azt a real győzelmet nem mondanám simának!de ha te így látod akkor biztos így volt!aynas írta: hogy a gyülölt reál ellen múlt héten simán kikaptunk
és még nem szóltam a villareal elleni 3-0 ról![]()
miert nektek mikor szokott osszejonni valami?ti nem is ismeritek azt a szot h vmi osszejon. talan hat eve jott utoljara ossze vmi is nem? a ti csapatotok egy vesztes team.Boixos írta:de nézegesd bátran, h legalább egy kis örömöd legyen, ha már idén sem fog összejönni semmi sem.
Te azt akarod hogy egész idényben 100%-ak legyünk?Esetleg a numanciával igazad van de volt ott nem egy nem kettő olyan meccs ami azért oda.......(bocsi ha csúny voltam)!aynas írta: AKÁRKI AKÁRMIT MOND megbocsáthatatlan
1.fordulós kupából kiesés
a bajnoki botlások espanol 0-0 2 pont
athtet m. 0-2 1 pont
numancia 1-1 2 pont
és a reál elleni 4-2 1 pont
csak így számolva ez + 6 pont és akkor tuti az 1 hely. jó lehet hogy így is megnyerjük, de hangsúlyozom ennek simábbnak kellett volna lenni.
unalmas is, de főleg nagyon szánalmas.Maxi írta:Mi nekünk most csöndben kell maradni hisz megint bíroi segítséggel nyertünk!Boixos írta:de nézegesd bátran, h legalább egy kis örömöd legyen, ha már idén sem fog összejönni semmi sem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Télleg unalmas már nagyon ez a júdás!
Mi nekünk most csöndben kell maradni hisz megint bíroi segítséggel nyertünk!Boixos írta:de nézegesd bátran, h legalább egy kis örömöd legyen, ha már idén sem fog összejönni semmi sem.