tagore írta:mindenki kumma gyorsan felejt.....
mekkorát szívnának a gyűlölködők, ha megnyerné a barca a bl-t...
cöcöccö...
vicces volt, hogy míg a betis ellen 2-0-ra vezettek,addig Rijkaarddal - átmenetileg - nem volt semmi gond. mihelyst azonban a JÁTÉKOSOK elkezdtek töketlenkedni, EBBŐL kifolyólag 3-2-re fordított a másik csapat, egyből ő lett a rossz EDZŐ. fura: amíg vezet a csapat, az edzővel nincs gond, aztán 5 perc múlva bekapnak egy gólt, 2, illetve 4 perc múlva még egyet, akkor meg rossz??? szerintem így csak az ostoba, hozzá nem értő nők gondolkodnak a futballról. meg a gyerekek. a professzionális gondolkodás nagyon messze van ettől a hozzáállástól.
azonkívül: Rijkaard nem háborús bűnös, nem szennyezi az Amazonast, nem gyilkolt gyerekeket - mire fel ez az őszinte GYŰLÖLET? én is elégedetlen vagyok az idei szezonnal (enyhén szólva), de nem kenem egyvalaki nyakába a 'mit is' ?. (és ha tenném, akkor is intellligensebben csinálnám, mint gyűlölködő, bugris módon). különös tekintettel arra, hogy a játékosok nagy ívben tojnak az egészre, a fizetést meg felveszik. aztán nagy kegyesen MELLÉÁLLNAK az edzőnek. nevetséges!!! nekik kéne bocsánatot kérni....
neked sem nagyon jutott el a tudatodig, h egy csapatnál van szakmai felelős, ő a barcánál rijkaard. rosszul megy a csapatnak, nem a betis meccs óta, nem két hete, hanem két éve, ezért valakinek el kell vinnie a balhét, ahogy a sikerekkor is kapott minden érintett az ünneplésből.
igazad van abban, h a játékosok is benne vannak a bugiban, nem is kicsit, dehát velük kinek kellene foglakoznia? a szertárosnak?
ki volt az, aki ahelyett, h még idejében kirúgta volna egy időre a csapattól az éjszaka császárait, inkább együtt sumákolt velük?
ez így nem mehet tovább. rijkaardnak az elmúlt időszak alapján nincs megoldása a helyzetre, ezért cserélni kell. mivel a brigádot nem lehet kirúgni, ezért jön új edző.
ha pedig megkapja rijkaard azt az ajándékot a sorstól, h bl-győztesként megy el innen, akkor legalább viszonylag szépen búcsúzhat.
örülnék, ha ez lenne a történet vége.