Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Üdv!Tui^ írta:Sziasztok!
Új vagyok még a forumon ma regisztráltam.Remélem sokáig fogok ide irogatni.Nagyjából anyi, hogy én is Barca druker vagyok lassan 9éve ezenkivül szurkolok még a Tottenhamnak valamint a Román bajnokságba a CFR Cluj-nak hisz Erdélyi vagyok. Ha bárkinek bármi kérdése van megprobálok válaszolni
Üdvözlet!Tui^ írta:Sziasztok!
Új vagyok még a forumon ma regisztráltam.Remélem sokáig fogok ide irogatni.Nagyjából anyi, hogy én is Barca druker vagyok lassan 9éve ezenkivül szurkolok még a Tottenhamnak valamint a Román bajnokságba a CFR Cluj-nak hisz Erdélyi vagyok. Ha bárkinek bármi kérdése van megprobálok válaszolni
Én már megnéztembarca99 írta:Nem tudom pontosan, hogy hányan kattingattok az aláírásomban lévő blogra, de ha már egy ember is kattingat, köszi... egész jó statja van a blognak és az adsense-nek, ahhoz képest, hogy pár napja indult.
Nahát Krojf Koma,nem is dicsekedtél ezzel a rokonsággal!Krojf írta:Komáim!
Azt hiszem, hogy Vesztergombi Ferenc nagybátyám Csaba Cuvée
nevű bora megtenné vérnek most!!!
Imádom a Magna Cum Laude-t! Hatalmas hangultot csinálnak, és a számaik is tök élvezhetőek. A melankolikustól az ütősebb rock-ig van minden. Jó szórakozást KrojfKrojf írta:Komáim!!!
Az én esti szórakozásom: 21 órától a mozink nagytermében a
M. Is. K. A. nevű keresztény zenekar után következik a
Magna Cum Laude társulata!!!
K.
barca99 írta:Ma este 22.00 Discovery Channel: Tupac Shakur életének utolsó 24 órája. Akit érdekel - sztem nem vagyok egyedül - az ne felejtse el.