Chris írta:megvan a Recre elleni keret:
Kapusok: Valdés, Pinto,
Védők: Abidal, Thuram, Sylvinho, Zambrotta, Puyol, Milito, Edmílson,
Középályások: Touré Yaya, Xavi, Gudjohnsen, Márquez,
Csatárok: Messi, Eto’o, Giovani, Víctor Vázquez és Ezquerro
elég érdekes kis keződ lehet ebből a középpályán és a csatársorban

Te jó ég!!!!
Ezek szerint tovább nőtt a hiányzók száma: Henry, Bojan, Iniesta! Iniesta OK a Schalke ellen megsérült, Henry-nak is voltak problémái az Achillesével a jobb lábában a meccs után, dehogy nem tudja vállalni a játékot Bojan-nal egyetemben arra aztán nem számítottam. Viszont bekerült Márquez, aki nem is edzett szerdán sérülés miatt, szerintem ő nem is fog kezdeni csakúgy mint Messi, szerintem rájuk a 2. félidőben számíthatunk csereként...
Mindenféleképpen érdekes lesz a középpályánk, de legfőképp a támadósorunk összeállítása! Most Eto'o-ra óriási nyomás fog nehezedni, neki kell elől a legjobb formáját hozni és így benne lesz 1-2 gól. A védelemben hála a jó égnek nincs most különösebb probléma és az utóbbi 3 meccsen gólt sem kaptunk, az maradhatna. Azt viszont nemtudom elképzelni, hogy hogy fog kinézni a támadósorunk! Mindenesetre Eto'o középen és Giovani a jobb oldalon nálam biztos...már csak a bal oldalra kell valaki...
Én valami ilyesmivel próbálkoznék:
Valdés - Zambrotta, Puyol, Milito, Abidal - Xavi, Edmílson, Touré - Giovani, Eto'o, Guddy.
Talán így még elérhetnénk valamit, Ezquerro-ra én nem számítanék. Így a keretre pillantva illetve egy ilyesmi kezdőre, én nem számítok semmi jóra a Recre ellen.

De azért szurkolni fogok a fiúknak és bízok bennük, hátha most szerencsénk lesz a kapufákkal is...