Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Örülök, hogy egyetértesz velem, mert Henry nagyon jó játékos, remélem itt fog visszavonulni, szeretném, ha következő Barca legenda ő lenne Messivel!barca0417 írta:nagyon szeretném hogy igazad legyen, én is szeretem Henryt. az az érzésem hogy ha a csapatnak menni fog, akkor neki is. idén talán furcsa volt neki az arsenal után, hogy nem ő a vezér, hanem egy a sok közül.
viszont ha legjobb formájában van, ő a világ legjobb csatára, ezt ell kell ismerni.
nagyon szeretném hogy igazad legyen, én is szeretem Henryt. az az érzésem hogy ha a csapatnak menni fog, akkor neki is. idén talán furcsa volt neki az arsenal után, hogy nem ő a vezér, hanem egy a sok közül.Karashu írta:De jó, hogy Henry-t már senki sehova nem számítja! Henry egy kitűnő játékos és egy új edzőnél a lelketeket is kilőné! Eto'o-val jövőre megtalálja a gollövő cipőjét, nem szabad eladni a nyáron! Messi után a kedvenc játékosom, nem is az érzelmek miatt tartanám meg, hanem a zsenialitása miatt, Rijkarddal nem jön össze neki a foci, attól még hihetetlenül nagy ember! Ajánlom a régi videókat és a Joga Bonitos videóit is! Egyáltalán nem hasonlít Ronaldinho-ra, van egy gyenge idénye, jövőre jó lesz, de nem jár el bulizgatni, meg nem sz.rja le az edzést, hanem ott van, akar és bizonyítani akar! Jövőre jó lesz, Laporta meg úgyse adja el, hiába veritek a nyálatokat!
A 4-4-3 sok lesz egy kicsit nem?Danka00792 írta:Nekem nem olyan egyértelmű ez. Sok mondókát hallottam, hogy a Barca azért jo, mert be meri vállalni a 3 támado 3 középpályás felállást, más megfogalmazásban. Én ezzel teljesen egyetértek.Aprieto írta:Számomra egyértelmű, hogyan okoskodnak. Vagy inkább kellene okoskodni. Deco, Dinho nélkül más szisztémára van szükség. Egy 4 középpályásos taktikára.
Ehhez viszont kellenek támadók! Eddig volt Messi, Guddy, Ezquerro, Gio, Eto'o, Bojan és Ronaldinho (Iniesta). Innen valószinüleg három elhagyja a csapatot, marad 4. Ez kevés 4-4-3-hoz. Ezért kell még csatárt venni, ha persze a vezetök is igy gondolják ahogy én, hogy maradjon a 4-4-3...
SZERK.:
Na és itt hol a középpályás védelem? Semmi védekezö középpályás?vagyis Iniesta,Xavi,Diégó,és Nasri nem????????????????????????
Nekem nem olyan egyértelmű ez. Sok mondókát hallottam, hogy a Barca azért jo, mert be meri vállalni a 3 támado 3 középpályás felállást, más megfogalmazásban. Én ezzel teljesen egyetértek.Aprieto írta:Számomra egyértelmű, hogyan okoskodnak. Vagy inkább kellene okoskodni. Deco, Dinho nélkül más szisztémára van szükség. Egy 4 középpályásos taktikára.
Na és itt hol a középpályás védelem? Semmi védekezö középpályás? Ez Fifa-ban egy nyerö alakulat, de valóságban nem elég öszevásárolni pár támado középpályást, és jön a bajnoki cim. Szép is lennevagyis Iniesta,Xavi,Diégó,és Nasri nem????????????????????????
Jobban a gondolataimat meg sem fogalmazhattad volna!barca0417 írta:Agüero jó játékos,de jelenleg nem hiszem hogy szükségünk van rá. Diego jó lenne sztem, Silva meg nem Barca szint, legalább is nem kezdő, padra meg minek.
Az a baj, hogy egy jó formában lévő Ronaldinhot emberi lény egy az egyben nem tud pótolni, C.Ronaldo SEM... Deco posztjára meg kevés jó játékos van, aki tényleg azonos stílusú, mert Nasri, Diego is jó, de egyik se védekezne annyit, mint a portugál...Lampard lenne talán ilyen, de ő meg nem illene ide, amellett ő meg technikailag nem éri el Deco szintjét.
Szóval nagyon okosnak kell lenni a nyáron a vezetőknek........
vagy Adriano? sztem ő is jó lenne, mert jól lő messziről, ballábas, fizikailag erősebb mint Bojan és Giovani együttvéve, meg bizonyítani is akar a problémái után, meg olcsóbb lenne, mint Hunelaar szerintem. Meg én a Holllandot nem tartom olyan nagyra, jó-jó, meg gólerős, de olyan Van nistelrooy féle-fajta.Richi írta:lényeg az h sokmindenkit el kell adni nyáron!!!és venni kell egy oylan befejező csatárt aki gólerős mint atom és előnye legyen a fejelés és persze fiatal is legyen(Huntellar)
Eboué nem mindig lenne csere hanem Lahm,Eboué,Abidal rotációrendszer+Sylvinho is ott lehet.Am meg míg Xavi Edmilson Deco régi középpáylássor is tudot védekezni.MichaaBee írta:norbert55 írta:Átigazolási körkép:
Sztem se jön Alves naon drága.De sztem meg Lahm jó játékos.Német és balvédő létére teknikás mind2 szélen bevethető támadó szellemű ő lenne árban és teljesítményben az ideál.
Ronnie biztos megy Henry-t nem tudni függ az edzőtől.
Nálam lenne:össz 5 csatár:2 középső ETO'O,BOJAN,5 szélsőcsatár:MESSI,DOS SANTOS,ÉS MÉG CAPELT IS LEIGAZOLNÁM.
És talán a legnagyobb gond:az irányító.Én Nasrit javaslom.
--------------------------------------V.V.------------------------------------------
Lahm---------------Puyol----------------Milito-------------------Abidal----------
---------------------Xavi/Iniesta------------------Touré--------------------------
-------------------------------------Nasri-------------------------------------------
Messi----------------------------Eto'o/Bojan----------------------Capel/Giovani
Cserék:Jorquera,Eboué,Garay,Poulsen,Xavi,Giovani,Bojan
Sztetek?
nem tudom mondtam-e már, h Xavival átjáróház lenne a középpálya?
pontosabban a középpálya jobb oldala.
aztán meg Ebouét minek a padra?
norbert55 írta:Átigazolási körkép:
Sztem se jön Alves naon drága.De sztem meg Lahm jó játékos.Német és balvédő létére teknikás mind2 szélen bevethető támadó szellemű ő lenne árban és teljesítményben az ideál.
Ronnie biztos megy Henry-t nem tudni függ az edzőtől.
Nálam lenne:össz 5 csatár:2 középső ETO'O,BOJAN,5 szélsőcsatár:MESSI,DOS SANTOS,ÉS MÉG CAPELT IS LEIGAZOLNÁM.
És talán a legnagyobb gond:az irányító.Én Nasrit javaslom.
--------------------------------------V.V.------------------------------------------
Lahm---------------Puyol----------------Milito-------------------Abidal----------
---------------------Xavi/Iniesta------------------Touré--------------------------
-------------------------------------Nasri-------------------------------------------
Messi----------------------------Eto'o/Bojan----------------------Capel/Giovani
Cserék:Jorquera,Eboué,Garay,Poulsen,Xavi,Giovani,Bojan
Sztetek?
Nemtom.Henry sorsa az új edzőtől függ.Meg ha Henry nyer BL-t idén akk sztem biztos megy.Diego nem hiszem h a Barcába jönne.Nagyon drága és a Barca inkább olcsóbb fiatal játékosba fektetne.Lehet h igazad van Capel-ről Eto'o,Messi,Bojan,Giovani+vki Silvának v Quaresmának örülnék de Silvának nagyobb az esély mert olcsóbb+a csapata reménytelen helyzetben van..Márcsak azért is lehetne erre a posztra nagyobb játékost hamár nem adnánk sok pénz irányítóra és jobbvédőért+Ronnie-nak méltó utód kell.Zsolti írta:Új felállás kell....
Anri nem fog elmenni...
Középre irányítóba,meg valami pengébb játékos kell..pl: Diego.
Capelt nem fogjuk megvenni..nem is olyan nagy szám az a gyerek.
Egyet értek.senzu írta:ez a 25 millióért megkapjuk a cipőjét elég unszimpatikus kijelentés volt, ugyanolyan mint Alves maga...
jöjjön Lahm!