Makó - FTC 2-2
Teljesen jogos az iksz, és ez szégyen a Fradi szempontjából.
Viszonylag jól kezdtek a pestiek, csak Shaw nem tudott berúgni egy helyzetet sem, majd egy kontra után Kulcsár kilőtte a hosszút. Ekkor azt hittem megnyugodnak és behúzzák simán. Teljesen az ellenkezője történt, végigtámadott az első félidő hátralévő részében a Makó, és Sada be is tuszkolta a jól megérdemelt gólt. Majd a második félidőben nyomott a Fradi, és Lipi megint bizonyította, hogy még mindig az egyetlen, akire bármikor lehet számítani, szép szabigólt rúgott. Ezután a Makó megpróbált támadni és a 91.percben egy szabadrúgás után megcsúsztatták a labdát és ezután egy igazi magyar másodosztályú poénjelenet következett

A megcsúsztatott labdát Hadár egy méterről az üreskapu helyett, a bekkbe rúgta, majd megint kipattant, egy méterről megint kilőttek valakit, és ekkor azt gondoltuk, hogy a gólvonalon álló bekk kiemeli a labdát a mezőnybe, ehelyett belebombázta a makói csatár hátába és ezzel lett 2-2.
Alapvetően ott kezdődik, hogy kb 3 Fradi szintű játékos van a csapatban. Vicc, hogy milyen játékosok játszhatnak zöld-fehérben, ez még 10 éve is elképzelhetetlen lett volna. A másik meg az, hogy nem látom azt a nagy Fradi szívet. Nem úgy mennek, mint akár 1 éve. Akkor is kintvoltam és a végén a játékosok köpni-nyelni nem tudtak a fáradtságtól.
De még ebben a helyzetben is a Fradi az egyetlen, ahol 5-10 év múlva lehet csapat ebben az országban, szóval azért szurkolok, hogy ők menjenek fel, de szerintem erre már nagyon kicsi az esély.
Azért a vége izgalmas lett, és nagyon ikszes meccs volt ez